Beta değerinin yükselip düşmesi

Adetim 7 gün geçmişti canım kese falan görünmedi çok küçük dedi görünmüyor dedi. .kimyasal gebelikte kese oluşmadan sonlaniyor canım
Benim de hala yok kanamam doktorum yurt dışına çıkmış yarın farklı bir doktora gidicem neredeyse 6 haftayı bitirdik yaklaşık 4 gündür değerlerim düşüyor en ufak bi lekelenme bile olmadı kafayı Yicem

Kıyamam ya keseyi gördünmu canım daha önce öyleyse korkma kimyasal değil ama değer düşmesi demek düşük yapabilirsin demek canım dikkatli ol ve bir an önce doktora git normal gebelikte ilaç falan verir düşmemesi için

Aynwn bnm de canim senin ki kactan kaca dusty kese ve yolj gorunuyormu peki

Kese hiç görünmedi canim normalde doktorum cumartesi için randevu vermişti kalp atışlarını dinleriz diye geçen salı 603dü sonra perşembe şiddetli bi Ağrı'yla gittim 561 çıktı 1200 olması gerekirken , yine cumartesi 204e düşmüş bakalım yarın farklı bir doktora gidicem hayırlısı olur inşallah

Canim bugün kanamam oldu ve tekrar kan değerlerime bakılacakmış bildiğin adet sancısı gibi sancılı ve hala devam ediyo galiba düşecek senin de kanaman olmus peki kanamadan sonra bi ay korunmak mı gerekli doktorun bisey dedi mi

Çok geçmiş olsun canım benim baktır değerlerine düşukse değerin kanaman devam edecek canım bebek düşuyo malesef ki..benim kanamam hala devam ediyor canım bugün 3cü günüm kan pıhtisi şeklinde geldi parça parça hala devam ediyor. .korunmam gerektiğini söylemedi doktor hatta çok çabuk bebek sahibi olabilirim tekrar öyle söyledi kimyasal gebelik olduğu için korunmaya gerek yok dedi canım. .sende üzme kendini hayırlısı olsun sağlıklı gebelik olmadığı için düştü zaten bu yüzden üzülme Rabbim sağlıklı evlat versin inşallah tekrar

Kac haftalik cnm bnm de hcg cok gec yukselio kanama yok ama olbilir dedi dr bebek gorunmusmuydu senin

Senin basina gelen 2. Dusukmu ?bnde ayni durumdaym seninki kac haftalik canim bnde kanama yok ama hcg cok az yukseliyor dr gelisim durmus dedi

Senin basina gelen 2. Dusukmu ?bnde ayni durumdaym seninki kac haftalik canim bnde kanama yok ama hcg cok az yukseliyor dr gelisim durmus dedi
Canim yıllar önce kalbi durmuştu ilk bebegimin onu kürtajla almışlardı, sonra tekrar hamile kaldım şuan 6 yaşında oğlum var ikinciyi istiyorduk bu ilk düşük. .peki keseyi falan gördün mü kaç haftalik dedi doktor

Kese de yolk keseside var ama hcg cok az artio de bebek gelisimi durdurmus dedi senin dusuk yenimi oldu kac hftalk oldu anlamadm

Hcgye gore btmis gebelik ama neden beklettklerinide anlamis degilim kese yolk var ama hcg cok az ilerlio gelisim yok anlayan basina gelen varsa anlatsn

Hcgye gore btmis gebelik ama neden beklettklerinide anlamis degilim kese yolk var ama hcg cok az ilerlio gelisim yok anlayan basina gelen varsa anlatsn
Gebelik bitmişse bekletmeleri anlamsız canım. .benim ilk hamileligimde kalbi durmuş 2 hafta öyle kalmış bilmemişim doktora gittim kontrol için kalbi durmuş dedi bebek canlı değil dedi hemen kürtaja aldı. .iyi ki seni zehirlememis dedi. .başka doktora git canım bence

Amin canim Hakkı'mızda hayırlısı olsun ne diyelim , değerlerim sıfırlanırsa tekrar görüneyim bana da herkes hemen olur dedi bi yandan da tereddüt ediyorum ona da bisey olursa vücut kendini toplamadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…