- 11 Şubat 2022
- 227
- 68
- 28
- 33
- Konu Sahibi Bulamadimisim
-
Regli 5.Gün gecikmede 1106 çıkmıştı benim.Arkadaşlar benim beta 40.2 çıktı hamilelik var evet ama bir soru işareti oluştu kafamda, HCG düşükmüş.Tabi ki neye göre düşük adet tarihime göre (temmuz 20)adet tarihimdi.29unda test verdim 31inde aldım.9-10 gün geçmiş üzerinden.26 Agustos 'ta idrar testi ile pozitif görmüştüm çok belirgin değildi silikti.Ama yine de görünecek durumdaydı.Basina gelen var mı?
Yarın tekrar kan vermem gerekiyor inşallah geç döllenmedir eğer degilse kimyasal olabilir gibi görünüyor değil miRegli 5.Gün gecikmede 1106 çıkmıştı benim.
Değer %60 artıyorsa sağlıklı bir gebelik, değer sabit, azalma varsa doktora gözükmenizde fayda var. Bende ilk kan testinden 4 gün sonra vermiştim 3300 çıkmıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde süreç ilerler. Aklına kötü bir şey getirme.Yarın tekrar kan vermem gerekiyor inşallah geç döllenmedir eğer degilse kimyasal olabilir gibi görünüyor değil mi
Aslında normaldir durumum ama burada yorumları okudukça tedirginlesiyorum insanların başına her türlü şeyler gelebiliyor.Agzini açan 100lerden aşağı HCG söylemiyorDeğer %60 artıyorsa sağlıklı bir gebelik, değer sabit, azalma varsa doktora gözükmenizde fayda var. Bende ilk kan testinden 4 gün sonra vermiştim 3300 çıkmıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde süreç ilerler. Aklına kötü bir şey getirme.
Yukseldiyse inşallah 15ine randevum var bende inşallah görürümAdetime 2 gün kala test yapıp pozitif görünce kan verdim 46 ile öğrendim canım keseyi gördüm 2000 lerdeydi
İnşallah hamilesindir.bende bugün kan verdim sonuç pazartesi çıkacakmış henüz adetime 9 gün var. ama belirtileri hissediyorum kendimde tüm belirtiler var akıntı hariç. Bu ay hiç akıntım olmadı kupkuruDeğerim arttimi diye bugün kan verdim şansıma tüküreyim herkezinki çıkmış benimki büyük ihtimalle de çıkmayacak kan bozuldu galiba ya da kaybettiler.Hemsire artık çıkmayacağını pazartesi tekrar gelmem gerektiğini söyledi.endise ile bekliyorum başıma gelebilecekleri düşünüyorum..
Akıntı olacak diye birşey yok bende olmadı sadece yerleşme kanaması yasadimİnşallah hamilesindir.bende bugün kan verdim sonuç pazartesi çıkacakmış henüz adetime 9 gün var. ama belirtileri hissediyorum kendimde tüm belirtiler var akıntı hariç. Bu ay hiç akıntım olmadı kupkurusizce varmıdır ?
gec dollenme vs olabılr hemen kotu dusunmeyelımYarın tekrar kan vermem gerekiyor inşallah geç döllenmedir eğer degilse kimyasal olabilir gibi görünüyor değil mi
Aynen öyle benimki geç döllenme daha bugün 1002 oldu ve doktor pazrtesi keseyi görmezse kürtaj yapacakmış artık neyi alacaksagec dollenme vs olabılr hemen kotu dusunmeyelım
Kizlar beta **Arkadaşlar benim beta 40.2 çıktı hamilelik var evet ama bir soru işareti oluştu kafamda, HCG düşükmüş.Tabi ki neye göre düşük adet tarihime göre (temmuz 20)adet tarihimdi.29unda test verdim 31inde aldım.9-10 gün geçmiş üzerinden.26 Agustos 'ta idrar testi ile pozitif görmüştüm çok belirgin değildi silikti.Ama yine de görünecek durumdaydı.Basina gelen var mı?
Güzel artmış normalKizlar beta **
01.09 da 261.4
05.09 da 1002.3 normalmi
Çok kafam karıştı şimdi benim bana yardımcı olurmusunGüzel artmış normal
Bir önceki mesaj da05. 09 1002 yazdığınız için bana normal geldi.29.08 ilk beta 40.2 ile başladım geç döllenme bu arada
01.09 ikinci 157 bana güzel geldi
****05.09 üçüncü 261.4( başka hastahanede bu)*****beta HCG(idrar) yazıyordu tahlilimin ustunde
Üçüncüde düşüklük var bence
09.09 1002 buda normal geldi çok karışık (ilk ikiyi sağlık ocağında ,son ikiyi özel hastanede yaptırdım)
İkisinin arasındaki betada sorun var gibi bugün değilde pazartesi tekrar gidecegim1900 perde olması gerekecekBir önceki mesaj da05. 09 1002 yazdığınız için bana normal geldi.
Şu anda evet bir karışıklık var bence siz tekrardan kan artışınızı düzenli olarak 2 günde 1 takip ediniz.
Bugün verirseniz en az 1700 üzeri çıkması lazım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahİkisinin arasındaki betada sorun var gibi bugün değilde pazartesi tekrar gidecegim1900 perde olması gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?