Beta değeriniz ne çıktı? Kaç olmalı.

Bulamadimisim

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2022
227
68
28
33
Arkadaşlar benim beta 40.2 çıktı hamilelik var evet ama bir soru işareti oluştu kafamda, HCG düşükmüş.Tabi ki neye göre düşük adet tarihime göre (temmuz 20)adet tarihimdi.29unda test verdim 31inde aldım.9-10 gün geçmiş üzerinden.26 Agustos 'ta idrar testi ile pozitif görmüştüm çok belirgin değildi silikti.Ama yine de görünecek durumdaydı.Basina gelen var mı?

Regli 5.Gün gecikmede 1106 çıkmıştı benim.

Yarın tekrar kan vermem gerekiyor inşallah geç döllenmedir eğer degilse kimyasal olabilir gibi görünüyor değil mi
Değer %60 artıyorsa sağlıklı bir gebelik, değer sabit, azalma varsa doktora gözükmenizde fayda var. Bende ilk kan testinden 4 gün sonra vermiştim 3300 çıkmıştı. İnşallah sağlıklı bir şekilde süreç ilerler. Aklına kötü bir şey getirme.

Aslında normaldir durumum ama burada yorumları okudukça tedirginlesiyorum insanların başına her türlü şeyler gelebiliyor.Agzini açan 100lerden aşağı HCG söylemiyorBizimki de 40olunca Allah'ım hayırlısı neyse o nu versin inşallah ...

Değerim arttimi diye bugün kan verdim şansıma tüküreyim herkezinki çıkmış benimki büyük ihtimalle de çıkmayacak kan bozuldu galiba ya da kaybettiler.Hemsire artık çıkmayacağını pazartesi tekrar gelmem gerektiğini söyledi.endise ile bekliyorum başıma gelebilecekleri düşünüyorum..

İnşallah hamilesindir.bende bugün kan verdim sonuç pazartesi çıkacakmış henüz adetime 9 gün var. ama belirtileri hissediyorum kendimde tüm belirtiler var akıntı hariç. Bu ay hiç akıntım olmadı kupkurusizce varmıdır ?

Akıntı olacak diye birşey yok bende olmadı sadece yerleşme kanaması yasadim

Kizlar beta **
01.09 da 261.4
05.09 da 1002.3 normalmi

29.08 ilk beta 40.2 ile başladım geç döllenme bu arada
01.09 ikinci 157 bana güzel geldi
****05.09 üçüncü 261.4( başka hastahanede bu)*****beta HCG(idrar) yazıyordu tahlilimin ustunde
Üçüncüde düşüklük var bence
09.09 1002 buda normal geldi çok karışık (ilk ikiyi sağlık ocağında ,son ikiyi özel hastanede yaptırdım)

Bir önceki mesaj da05. 09 1002 yazdığınız için bana normal geldi.

Şu anda evet bir karışıklık var bence siz tekrardan kan artışınızı düzenli olarak 2 günde 1 takip ediniz.

Bugün verirseniz en az 1700 üzeri çıkması lazım

İkisinin arasındaki betada sorun var gibi bugün değilde pazartesi tekrar gidecegim1900 perde olması gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…