Beta en erken...

Elseko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
225
111
53
32
Beta hcg adete 1 hafta kala baktırılması erken midir? En sağlıklı ne zaman baktormalıyız.

Ben reglime 2 gün kala hamile olduğumu öğrendim. Geç döllenme olduysa regli geçtikten sonra test yapabilirsiniz

Adete 1 hafta kala baktırdım sonuç 0 ama hiç olmadığı kadar kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Tekrar baktırmak için adetimin geçmesini bekleyeceğim dediğiniz gibi.

Beta hcg adete 1 hafta kala baktırılması erken midir? En sağlıklı ne zaman baktormalıyız.
Ben ilk hamileligimde 7 gun kala yaptirdim negatif çıktı adetin 1 gun oncesi silik cikti idrarda ertesi gun baktırdığımda kanda 117 çıkmıştı.

Simdi ise adetime 10 gun felan var habire pozitf sonuc cikyo kan negatif cok muallaktayim bekliyotum bende. En iyisi mutlaka bekle derim

Gününde baktırmak daha doğru sonuç verir ama benim adetime 9 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı, 7 gün kala kan verdiğimde 31.2 çıktı, adetim 1 gün geçtikten sonra 1012 çıktı. Her zaman bu kadar erken çıkmayabilir tabi ki

Gününde baktırmak daha doğru sonuç verir ama benim adetime 9 gün kala erken gebelik testinde silik çizgi çıkmıştı, 7 gün kala kan verdiğimde 31.2 çıktı, adetim 1 gün geçtikten sonra 1012 çıktı. Her zaman bu kadar erken çıkmayabilir tabi ki
Sizin ikiz gebelik mi? Değerleriniz çok yüksek çıkmış, çok şaşırdım.

Back
X