Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynısını yaşadım. dış gebelik çıktı canım. 2 günde bir bhcg bakılsın. tedbir almış olursun.5 gun adetm geçikti kan testi yaptirdm 9.99 ckti. sonucu ertesi gun ogrenmeye gittiğim zmn adet olmuştum ( sbah yyani ) doktara söyledim kanaman oldu die eğer normalden daha az surerse gel tekrar yapalım dedi. ama normal devam etti adetm . hamilelik varmdir
rahim içi değil, tüpte, yumurtalıkta, yada rahim köşesinde, tehlikeli bir durum anne için. ama değerin çok küçük şu an bi tehlike yok. artarsa anlamazsın arttığını.dis gebelik nedir ? gtmedim bi dahaki ayi bkliyorum
Eger bir kez daha boyle bir durum yasarsan arastirilmasi gerekir ama hamile kalmana engel degildis gebelik nedir ? gtmedim bi dahaki ayi bkliyorum
Canim merhaba nasilsin? Uzun zamandir konusamiyoruz yaaEger normal adetin sokulduyse kimyasal gebelik gecirdin dis gebelik oldugunu sanmiyorum cunku kasik agrim var dememissin dis gebelikte kasik agrisi cok olur
banada kanam olunca kimyasal dediler. değerim düştü 1 hafta sonra değer 98 olmuştu. tedbir al canım. dış gebelikte kanam oluyor ilk belirtisi bu zaten. genelde kimyasal deyip gönderiyorlar zaten sonuç hüsran.peki bu bnm tekrar haMile olmamama engel olur mu. bi sorun yaşarmiym
kanama normal adet gibi oldu bende. yani kesin kimyasal gebelik diye düşündü 3 dr. tam 7 gün sürdü bu kanam normal adet gibi. ama 1 hafta sonra artmış sinsice. kasık ağrım hiç olmadı benim. başka hiç bi şikayetim yoktu. anlamadım zaten idrarda enfeksiyon şikayetiyle dr. agittim tesadüf öğrendim arttığını değerin. bu tabi 900 e kadar çıktı.kasik agrmda oldu ama cok az. teşekkür edrim yardimci olduğunuz icin
benimde normal adetim olmuştu canım. dış gebelik çok farklı bi durum. genelde kimyasal ile çok karıştırılıyor. keşke kimyasal diye eve yollamsalrdı beni. 900 lere kadar çıktı değerEger normal adetin sokulduyse kimyasal gebelik gecirdin dis gebelik oldugunu sanmiyorum cunku kasik agrim var dememissin dis gebelikte kasik agrisi cok olur
yok canım dış gebelikmiş. alındı benimki.pki 98 iyi bir değerir mi. (hamilemiydnz)ama bnm kanamà olmasnn sebebi su diye düşünüyorum. yanlis yaptm ama ( elle test die bir sey duymuştum burdan okumustum neyse. onu yaptikdan snra oldu. kanamm ) hamile olma olasiligm yok miu
amin canım Allah hepimize nasip etsin hayırlı ve sağlıklı gebelikler.cok sağolun allah razı olsun yardmci olduğunuz icn. rabbm hyrlisyla nasip etsn ins.