beta hcf hamilemiyim

ysema

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
24
6
29
5 gun adetm geçikti kan testi yaptirdm 9.99 ckti. sonucu ertesi gun ogrenmeye gittiğim zmn adet olmuştum ( sbah yyani ) doktara söyledim kanaman oldu die eğer normalden daha az surerse gel tekrar yapalım dedi. ama normal devam etti adetm . hamilelik varmdir

5 gun adetm geçikti kan testi yaptirdm 9.99 ckti. sonucu ertesi gun ogrenmeye gittiğim zmn adet olmuştum ( sbah yyani ) doktara söyledim kanaman oldu die eğer normalden daha az surerse gel tekrar yapalım dedi. ama normal devam etti adetm . hamilelik varmdir
aynısını yaşadım. dış gebelik çıktı canım. 2 günde bir bhcg bakılsın. tedbir almış olursun.

dis gebelik nedir ? gtmedim bi dahaki ayi bkliyorum
rahim içi değil, tüpte, yumurtalıkta, yada rahim köşesinde, tehlikeli bir durum anne için. ama değerin çok küçük şu an bi tehlike yok. artarsa anlamazsın arttığını.

Eger normal adetin sokulduyse kimyasal gebelik gecirdin dis gebelik oldugunu sanmiyorum cunku kasik agrim var dememissin dis gebelikte kasik agrisi cok olur

Bence sizinki kimyasal gebelik, sagliksiz dollenme olunca vücut adet kanamasiyla geri atiyor gebeligi. Buyuk ihtimalle kimyasal gebelik gecirmissiniz gecmis olsun.

peki bu bnm tekrar haMile olmamama engel olur mu. bi sorun yaşarmiym
banada kanam olunca kimyasal dediler. değerim düştü 1 hafta sonra değer 98 olmuştu. tedbir al canım. dış gebelikte kanam oluyor ilk belirtisi bu zaten. genelde kimyasal deyip gönderiyorlar zaten sonuç hüsran.
tabi ki dış gebelik olacak ille diye bişi yok. gebe kalabilrsin bir daha tabiki korkma.

kasik agrmda oldu ama cok az. teşekkür edrim yardimci olduğunuz icin
kanama normal adet gibi oldu bende. yani kesin kimyasal gebelik diye düşündü 3 dr. tam 7 gün sürdü bu kanam normal adet gibi. ama 1 hafta sonra artmış sinsice. kasık ağrım hiç olmadı benim. başka hiç bi şikayetim yoktu. anlamadım zaten idrarda enfeksiyon şikayetiyle dr. agittim tesadüf öğrendim arttığını değerin. bu tabi 900 e kadar çıktı.

pki 98 iyi bir değerir mi. (hamilemiydnz)ama bnm kanamà olmasnn sebebi su diye düşünüyorum. yanlis yaptm ama ( elle test die bir sey duymuştum burdan okumustum neyse. onu yaptikdan snra oldu. kanamm ) hamile olma olasiligm yok miu

Eger normal adetin sokulduyse kimyasal gebelik gecirdin dis gebelik oldugunu sanmiyorum cunku kasik agrim var dememissin dis gebelikte kasik agrisi cok olur
benimde normal adetim olmuştu canım. dış gebelik çok farklı bi durum. genelde kimyasal ile çok karıştırılıyor. keşke kimyasal diye eve yollamsalrdı beni. 900 lere kadar çıktı değer

pki 98 iyi bir değerir mi. (hamilemiydnz)ama bnm kanamà olmasnn sebebi su diye düşünüyorum. yanlis yaptm ama ( elle test die bir sey duymuştum burdan okumustum neyse. onu yaptikdan snra oldu. kanamm ) hamile olma olasiligm yok miu
yok canım dış gebelikmiş. alındı benimki.

neyse canım Allah yaşatmasın böyle sıkıntılar. sen şimdi kafanı çok yormadan ve üzülmeden 2 günde bir bhcg ye baktır. eğer sıfırlanmışsa kimyasaldır. ama az az artıyorsa mesela 12-18-25- gibi hemen dr. a git. şimdi beklemekten başka çare yok.

cok sağolun allah razı olsun yardmci olduğunuz icn. rabbm hyrlisyla nasip etsn ins.

X