Beta HCG 0.1

Ben adetime 4 gun kala ogrendim 65.91 di degerim. Biraz daha bekleyip adrtine bi 3 gun kala falan kan ver canim bu surecte calismayida ihmal.etmeyin

Cok erken cnm kanda cıkması için.Bu arada coook gecmiş olsun.Bebek çalışmsları bünyemizi alt üst etti.Stres,heyecan.Benim de 2 aydr ucuk cıkıyr dudagımda
Doktora da erken dedim yine istedi kan testi. Ondan aklım karisti. Aksilikler bırakmadı canım ya. Sen naptin?

Ben adetime 4 gun kala ogrendim 65.91 di degerim. Biraz daha bekleyip adrtine bi 3 gun kala falan kan ver canim bu surecte calismayida ihmal.etmeyin
Daha 12 gün var canım. Çalışmalar devam ediyor. Eğer kum dökmek engellemiyorsa

Doktora da erken dedim yine istedi kan testi. Ondan aklım karisti. Aksilikler bırakmadı canım ya. Sen naptin?
Ben bu ay araya bayram grince smear için gdemedim.Bat 28eylül.Bekliyrm canım.Bu ay çörek otu,bal yedim.Yumurtlamam daha belirgin oldu sanki.Hayırlısı artık.

Ben bu ay araya bayram grince smear için gdemedim.Bat 28eylül.Bekliyrm canım.Bu ay çörek otu,bal yedim.Yumurtlamam daha belirgin oldu sanki.Hayırlısı artık.
Ay hadi inş canım vardır bebis. Ben de bayramda tatile gittim ovulasyon karışım hiçbirşey yapamadım akışına bıraktım bakalım

Hiç belirtim yok ama yine canım.Akışına bırakmak en güzeli.İnş.sen de güzel hbrler alırsın:)

Kızlar ben de 4 aydır bebıs istiyorum yenı evlendım 5 gün var adetıme birkaç gündür bas dönmesi bel ağrısı kasık yanması falan oluyor inşallah hamıleyımdır pazartesi kan testi yapıcam inş hamısımdır

İdrar testi yaptın mı canım

Zaten yumurtlamanız Yeni olmuş ve muhtemelen yumurtlamadan dolayı bazı zamanlar tarif ettiğiniz şekilde kanamalar olabiliyor bu kadar erken kan testinde öğrenmeniz mümkün değil benc

Zaten yumurtlamanız Yeni olmuş ve muhtemelen yumurtlamadan dolayı bazı zamanlar tarif ettiğiniz şekilde kanamalar olabiliyor bu kadar erken kan testinde öğrenmeniz mümkün değil benc
Kanama kum doktugum içinmiş. Bende de erken de doktor isteyince kan testi kafam karıştı.

sanmıyırum değer çok düşük ama inşallah hamiledirsiniz..Bende 6gün kala yapmıştım 1.20 çıktı yani negatif pek umtlanmayın diye söylüyorum

Kanama kum doktugum içinmiş. Bende de erken de doktor isteyince kan testi kafam karıştı.
Geçmiş olsun o zaman size umarım ağrısız sancısız dökersiniz kumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…