Doktora da erken dedim yine istedi kan testi. Ondan aklım karisti. Aksilikler bırakmadı canım ya. Sen naptin?Cok erken cnm kanda cıkması için.Bu arada coook gecmiş olsun.Bebek çalışmsları bünyemizi alt üst etti.Stres,heyecan.Benim de 2 aydr ucuk cıkıyr dudagımda
Daha 12 gün var canım. Çalışmalar devam ediyor. Eğer kum dökmek engellemiyorsaBen adetime 4 gun kala ogrendim 65.91 di degerim. Biraz daha bekleyip adrtine bi 3 gun kala falan kan ver canim bu surecte calismayida ihmal.etmeyin
Ben bu ay araya bayram grince smear için gdemedim.Bat 28eylül.Bekliyrm canım.Bu ay çörek otu,bal yedim.Yumurtlamam daha belirgin oldu sanki.Hayırlısı artık.Doktora da erken dedim yine istedi kan testi. Ondan aklım karisti. Aksilikler bırakmadı canım ya. Sen naptin?
Ay hadi inş canım vardır bebis. Ben de bayramda tatile gittim ovulasyon karışım hiçbirşey yapamadım akışına bıraktım bakalımBen bu ay araya bayram grince smear için gdemedim.Bat 28eylül.Bekliyrm canım.Bu ay çörek otu,bal yedim.Yumurtlamam daha belirgin oldu sanki.Hayırlısı artık.
Belirti olmayanlar genelde hamile olurmuş derler ya inş vardır :) valla benim kum dökmeden olmaz gibime geliyoHiç belirtim yok ama yine canım.Akışına bırakmak en güzeli.İnş.sen de güzel hbrler alırsın:)
İdrar testi yaptın mı canımKızlar ben de 4 aydır bebıs istiyorum yenı evlendım 5 gün var adetıme birkaç gündür bas dönmesi bel ağrısı kasık yanması falan oluyor inşallah hamıleyımdır pazartesi kan testi yapıcam inş hamısımdır
Bat 6 ekim canım. Tabiki haber veririm mutlakaAmin canım üzülme herseyin hayırlısı belkı senınde Benım gıbı olacak haber ver mutlaka
İnş.öyle olur canım.Kum dökmek etkilemez herhalde.Bitkisel çaylar içsen nasıl olur ki?Belirti olmayanlar genelde hamile olurmuş derler ya inş vardır :) valla benim kum dökmeden olmaz gibime geliyo
Kanama kum doktugum içinmiş. Bende de erken de doktor isteyince kan testi kafam karıştı.Zaten yumurtlamanız Yeni olmuş ve muhtemelen yumurtlamadan dolayı bazı zamanlar tarif ettiğiniz şekilde kanamalar olabiliyor bu kadar erken kan testinde öğrenmeniz mümkün değil benc
Hamilelikte de bitkisel çay vermiyorlar ya korktum o yuzdenİnş.öyle olur canım.Kum dökmek etkilemez herhalde.Bitkisel çaylar içsen nasıl olur ki?
Yok adete daha 5 gün var çıkmaz ki idrar testinde canmİdrar testi yaptın mı canım
Ama benim bata 12 gün var dahasanmıyırum değer çok düşük ama inşallah hamiledirsiniz..Bende 6gün kala yapmıştım 1.20 çıktı yani negatif pek umtlanmayın diye söylüyorum
Bazen cikiyo. Çıkan arkadaşlar var.Yok adete daha 5 gün var çıkmaz ki idrar testinde canm
Geçmiş olsun o zaman size umarım ağrısız sancısız dökersiniz kumuKanama kum doktugum içinmiş. Bende de erken de doktor isteyince kan testi kafam karıştı.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun o zaman size umarım ağrısız sancısız dökersiniz kumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?