Beta HCG 0.1

Sen öyle deyince aldım yaptım ama çıkmadı canım ya pazartesi adetıme 2 gün kalıyor pazartesi gidip yapıcam kan testini inşallah vardır varsa çıkar zaten
Canım yakın arkadaşım adet gününe kadar her gün yaptı negatif çıktı. Adet günü yaptı pozitifi gordu. Bazılarında 5-6 gün varken çıkıyor bazılarında geç çıkıyor belli olmuyo. İnş vardır bebis

Pazartesi günü kan testi yapacam salı belli olacak hayırlısı inşallah vardır canım ya

arkadaşlar merhaba aranıa yeni katıldım bana yardımcı olurmusunuz ben adet olacağım gün kan testi yaptırdim 0.100 di sonuç doktor gebelik yok dedi e benim adetimi geçeli 3 gün oldu normalde hiç gecikmez sizce tekrar yaptırmalimiyim yada hamilelik olabilirmi ?

Merhaba evde gebelik testi yap varsa çıkar

Ben gebelikten şüpheleniyodum, çok saçma ama adetime 8-10 gün kala göğüs hassasiyeti hissettim regl döneminde olmadığı kadar, dünden beri bulantım oluyo akıntım falan var karnımda şişkinlik var, erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, bugün gittim kan verdim reglime 3-5 gün var hcg 0.1 çıktı. Sanırım hamile olma ihtimalim yok değil mi? Çok heveslenmiştim gerçekten üzüldüm. Kan için bir laboratuvar regl gecikmesi olmadan kanda çıkmaz dedi başka yeri aradım çıkar deyince yaptırdım ama sonuç 0.1.sizin bu konuda bilginiz var mı

3-5 gün düşükte olsa bir değer kanda mutlaka çıkardı. Çünkü döylenme olup rahme yerleştikten sonra beta salgılanıyor ve beta ilk kanda salgılanıyor sonra idrarda. O yüzden ilk kanda çıkar adet gecikmisyle de idrarda. Erken döllenme varsa adetten önce de çıkar idrarda. Bekle bakalım adetini belki geç döllenme olur
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…