- 24 Aralık 2023
- 57
- 9
- 1
- Konu Sahibi sedefakdogan85
-
Ya=/ ama iki gündür adet gecikmem var ve bugün kahverengi akıntı geldi üç gün öncede jel gibi açık kırmızı akıntı geldi ve durdu0.100 ile 0.120 arasında bi fark yok, negatif maalesef ikisi de.
Hm Peki sagolun cevap icinHayır gebelik yok demek 0.120
Bende seninle aynı durumdayım canımHanımlar öncelikle bir ay önce kan verdim sonuç 100 du şuan ki de 120 çıktı adet günüm 2 gündür gecikiyor onunula birlikte kahverengi akıntı geldi doktor sonuç negatif dedi ama yinede içimde huzursuzluk var kist olabilirmi diye korkuyorum daha önce kist olmuştum ve hemen iyleşmistim yarın muayene olmaya gidcem fakat yine de gebelik olabilirmi 120 değerle umarım bilen varsa yazar şimdiden sağolun
Ayy inşallah ben doktorumu değişicem iki doktor değiştirdim özele gidiyorum ama ikisi de geçistirip durdu hep 9.ayima gircem 9 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmadiBende seninle aynı durumdayım canım
Evde test yaptın mı kan verdikten sonra hiç
Ovitrelle iğnesinden sonra 14. Gün kan verdim evdeki testim negatifken 0.120 çıktı ilk defa böyle bir değer gördüm acaba yükselirmi umudu ile bekliyorum bakalım henüz adet olmadım inşallah da olmam bebeğim benimledir inşallah
Sseninkide seninle ...
Evdeki teste de cikmadiBende seninle aynı durumdayım canım
Evde test yaptın mı kan verdikten sonra hiç
Ovitrelle iğnesinden sonra 14. Gün kan verdim evdeki testim negatifken 0.120 çıktı ilk defa böyle bir değer gördüm acaba yükselirmi umudu ile bekliyorum bakalım henüz adet olmadım inşallah da olmam bebeğim benimledir inşallah
Sseninkide seninle ...
İnşallah canım sende sonucunu bana haber et olurmmu bende sana yazarımAyy inşallah ben doktorumu değişicem iki doktor değiştirdim özele gidiyorum ama ikisi de geçistirip durdu hep 9.ayima gircem 9 aydır çocuk düşünüyoruz ama olmadidoktor bana yumurta tembelgin var demişti tek bir yunurtam varmış
Yaptım negatif ti odaİnşallah canım sende sonucunu bana haber et olurmmu bende sana yazarım
Sen tekrar evde test yaptın mı
Hiç gölge gibi beyaz gibi çizgi oluşmadı mıYaptım negatif ti oda
Canım kan vermedm bugün 19. GünYaptım negatif ti oda
Nasıl dayandı okadar kan vermedenCanım kan vermedm bugün 19. Gün
Test yaptım negatifti
Artık ne zaman olurum bilmiyorum ama
Gallba ben adet olana kadar umudumu kesmicem
Nasıl bir azim istekse içimdeki
Vala hiç olmadı bugün doktorumu degistirdim kan verdik eşimde verdi hormon kanı verdim yarin cikcak işteHiç gölge gibi beyaz gibi çizgi oluşmadı mı
Bana kalmış olsaydı belkide hergğn kan verirdim ama doktor almadı almıyorda zaten testler negatife döndü tamamen silik yada gölge gibi çizgilerde çıkmadı artık adet olmayı beklliyorum sakinceNasıl dayandı okadar kan vermeden
Benim prolaktin hormonum yüksek çıktıBana kalmış olsaydı belkide hergğn kan verirdim ama doktor almadı almıyorda zaten testler negatife döndü tamamen silik yada gölge gibi çizgilerde çıkmadı artık adet olmayı beklliyorum sakince
Kaç çıktı canımBenim prolaktin hormonum yüksek çıktı
25 i geçmemesi lazım iken benimki 31.99Kaç çıktı canım
Benimki kızıma hamile kalmadan önce bişeler kullanıp düşürmüştüm 8 civarıydı geçen ay baktırdım şu an günde bi iki kez emziriyorum 21 çıktı bende düşmeden hamile kalamıyorum hayıt tohumu kullanabilirsin canım yada hapını25 i geçmemesi lazım iken benimki 31.99
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?