- 24 Aralık 2023
- 57
- 9
- 1
- Konu Sahibi sedefakdogan85
-
Var canim hayit tohumi ama doktora söylemeyi unutum izin verise kulanicam ilaç vermedi bana adetin ikinci günü gel dedi fakat hala olmadim adetBenimki kızıma hamile kalmadan önce bişeler kullanıp düşürmüştüm 8 civarıydı geçen ay baktırdım şu an günde bi iki kez emziriyorum 21 çıktı bende düşmeden hamile kalamıyorum hayıt tohumu kullanabilirsin canım yada hapını
Bendehala olmadım testrar test yaptın mıVar canim hayit tohumi ama doktora söylemeyi unutum izin verise kulanicam ilaç vermedi bana adetin ikinci günü gel dedi fakat hala olmadim adet
Üç gündeBana kalmış olsaydı belkide hergğn kan verirdim ama doktor almadı almıyorda zaten testler negatife döndü tamamen silik yada gölge gibi çizgilerde çıkmadı artık adet olmayı beklliyorum sakince
Bugün adetimin gecikmesinin 9. günü hala bekliyorum gelmedi doktor ilaç kullanabilmem için adetimin ikinci gününde gelmemi soyeldi ama gelemdi bir haftada iki kez test verdim kan testi ikiside negatifBendehala olmadım testrar test yaptın mı
Ben bir kere kan verdim bir daha vermedim ama evdeki sesler de negatif adet de başlamıyor affedersin yani şarıl şarıl da beyaz akıntı var Ne oldu böyle bilmiyorum neden olduÜç günde
Bugün adetimin gecikmesinin 9. günü hala bekliyorum gelmedi doktor ilaç kullanabilmem için adetimin ikinci gününde gelmemi soyeldi ama gelemdi bir haftada iki kez test verdim kan testi ikiside negatif
Bilmiyorum şuan bende denklem içindeyim ne yapacağımı bilemiyorum doktor adet söktürücü vermedi bugün 10.gunumBen bir kere kan verdim bir daha vermedim ama evdeki sesler de negatif adet de başlamıyor affedersin yani şarıl şarıl da beyaz akıntı var Ne oldu böyle bilmiyorum neden oldu
Eğer yumurta tembelliginiz varsa ve biraz da kiloluysaniz sağlıklı beslenmeye dikkat edin hem regliniz düzene girer hem yumurtalarınız sağlıklı olgunlaşırVala hiç olmadı bugün doktorumu degistirdim kan verdik eşimde verdi hormon kanı verdim yarin cikcak işte
50 kg yım stres çok yapıyorum çok takıntılı ve çok çabuk stres yapan biriyim malesef stersten olabilirEğer yumurta tembelliginiz varsa ve biraz da kiloluysaniz sağlıklı beslenmeye dikkat edin hem regliniz düzene girer hem yumurtalarınız sağlıklı olgunlaşır
Kan versen ya ona göre adet söktürücü içerdinBen bir kere kan verdim bir daha vermedim ama evdeki sesler de negatif adet de başlamıyor affedersin yani şarıl şarıl da beyaz akıntı var Ne oldu böyle bilmiyorum neden oldu
Vala bir haftada iki kez verdim dünde evde test yaptım çıkmadı ama kan tahlili yapali 5 gün olduKan versen ya ona göre adet söktürücü içerdin
Allah Allah bugün 27. Günüm adet olmadım kan verecektim ama sabah uyanamadım nasipse yarın kan vericem bakalımVala bir haftada iki kez verdim dünde evde test yaptım çıkmadı ama kan tahlili yapali 5 gün oldu
Bende bugün dedim doktara gidin geç kaldım gidemdim haber edersin sonucu umarım rahatsızlıktan gecikmemis tirAllah Allah bugün 27. Günüm adet olmadım kan verecektim ama sabah uyanamadım nasipse yarın kan vericem bakalım
Kısmet kız ne çıkarsa kabulüm o moddayım şu anBende bugün dedim doktara gidin geç kaldım gidemdim haber edersin sonucu umarım rahatsızlıktan gecikmemis tir
Kan negatif canım zaten kahverengi leke akıntı başlamıştıBende bugün dedim doktara gidin geç kaldım gidemdim haber edersin sonucu umarım rahatsızlıktan gecikmemis tir
Hayırlısı olsun Büyük ihtimalle benkode negatif çıkar çünkü hiç şansım yokturKan negatif canım zaten kahverengi leke akıntı başlamıştı
Kız öyle deme ama inanki hamileyken vücut değişiyor ve sinyal veriyorHayırlısı olsun Büyük ihtimalle benkode negatif çıkar çünkü hiç şansım yoktur
Vala bende bu stres dert varken zor olurKız öyle deme ama inanki hamileyken vücut değişiyor ve sinyal veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?