- 18 Kasım 2019
- 5.604
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.097
- 198
Gönlüne göre olsun her şey canım benimm. İnşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebiş. Bende şubata kadar mfk yöntemini denicem bakalım nasip olmazsa ocakta da adet olunca şubatta ilk aşılamaya giderim herhalde. Allah aratmasın kimseye bazen yorulduğumu hissediyorum çok fazla ama pes etmek yok. Allah o günleri gösterecek inanıyorumAsko ilki temizdi hsg üzerinden 1 seneyi geçti ikinci olacak rahîm kalınlığindan şüpheleniyor birde polipten eğer böyle bi durum varsa onun işlemini görürüm . Aşılama içinde önceki yaptırdığım yerde yaptırmayı düşünmüyorum çünkü olumlu sonuç alamadım yokluktan yaptırdım birde fiyatları iyiyce artırmış bı arkadaşım klomen çatlatma iğnesi kullandi o doktora gitti ilk muayene ücreti 200 almış sonra her kontrole gittiğinde 100 lira almış ben şok oldum özel hastanede bile 10 gün ücretsiz muayene hakkı var eğer hsg temiz çıkarsa Nisan gibi kv yanina gidecez yıllık izinde Kayseri'de kendimi ona göre ayarlayıp orda aşılama olmayı düşünüyorum
Tamamm ozaman yarın test yapınca bizede haber verrsabretmeyip napicaksin yaptim yapmadim degil silik cıktı o yuzden en sagliklisi regli gelip gelmemesi bu bebek beni acemilestirdi iyice anladim ki erken ogrenmek iyi degilmis strese girdim yok yok beklicem ben oglumda bile adet gectikten 4 gun sonra bile silik gordum hicc moralimi bozamam
Bende öyle yoruldum ama pes etmek yok mfk yi ne zaman deneyecek olsam eşimin işi gereği uymuyor. Bize bu ay arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum ve ovulasyon testi almıştım yapıyorum ama çok silik gözükmüyor bile şuan döngünun 13. Günü normalde önceki yaptıklarıma göre koyulasma olması lazımdı yarın veya cumaya kadar piki görmüş olmam gerekti ama ben göremedim ya geç yumurtlama olacak yada bu ay yumurtlama olmayacakGönlüne göre olsun her şey canım benimm. İnşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebiş. Bende şubata kadar mfk yöntemini denicem bakalım nasip olmazsa ocakta da adet olunca şubatta ilk aşılamaya giderim herhalde. Allah aratmasın kimseye bazen yorulduğumu hissediyorum çok fazla ama pes etmek yok. Allah o günleri gösterecek inanıyorum
Sende şu instagramda ki suat beyden mi aldın ksrışımı mfk nın önerdiği olan akşam sipariş verdim bende şifa olsun inşallah ikimizede. Yumurtlaman geç olur belki sen devam et teste mutlakaBende öyle yoruldum ama pes etmek yok mfk yi ne zaman deneyecek olsam eşimin işi gereği uymuyor. Bize bu ay arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum ve ovulasyon testi almıştım yapıyorum ama çok silik gözükmüyor bile şuan döngünun 13. Günü normalde önceki yaptıklarıma göre koyulasma olması lazımdı yarın veya cumaya kadar piki görmüş olmam gerekti ama ben göremedim ya geç yumurtlama olacak yada bu ay yumurtlama olmayacak
Ben ordan almadım ona mesaj attım bekledim cevap gelmedi adette olunca geç kalmayayim başlamak için diye direk lokman hekim aktarcisi vardı ordan aldımSende şu instagramda ki suat beyden mi aldın ksrışımı mfk nın önerdiği olan akşam sipariş verdim bende şifa olsun inşallah ikimizede. Yumurtlaman geç olur belki sen devam et teste mutlaka
Olur bence 2gün sonra kan verinpeki benim 4.97 yukselme olur mu ?
Ben size katılıyorum ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum evet üst üste aynı konuları açmak yasak zaten adminler gerekeni yapacaktır. Dilerim tez zamanda tüm isteyenler evladına kavuşur
Heyecanlarını anlayabiliyoruz çünkü bizlerde evlat hasreti çeken kadınlarız ancak elli tane benzer konu açanlar yüzünden bazen önemli bir sorusu aciliyeti olan konular altta kalıp gözükmüyor. Ha bide çok çok acil yazıp çok saçma sorular yazanlar var onlarda ayrı bir dünya. Zaten aynı konu üzerinden gidilse kullanıcılar tüm hikayeye hakim olur daha iyi yorum yapar fikir verirler diye düşünüyorum
Ay çok şükür anlayan birileri çıktı beni dünden beri taktım kafaya ahını aldın diyince daha çok kahretti beni sabahtan akşama kadar bu sitedeyim farkli bir şey öğrenirim belki farklı bir yöntem vardır veya umut olur banada diye ama anlayış yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınBence de bende öyle düşünüyorum bende bu konu da çok olumsuz yorum alıyorum hâlbuki bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum bekliyorum
Ben yorum yapardım da çok uzamasin diye yazmadım ama uzamaya devam etmiş malesefAy çok şükür anlayan birileri çıktı beni dünden beri taktım kafaya ahını aldın diyince daha çok kahretti beni sabahtan akşama kadar bu sitedeyim farkli bir şey öğrenirim belki farklı bir yöntem vardır veya umut olur banada diye ama anlayış yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Aynen ne yazık ki her neyse benimde rahimde polipten şüphelendi doktorum rahim filmi önerdi ama fiyatlar uçmuş ya sizin kesin olduğunu söyledi mi ama bana kesin almam lazimda demedi rahim duvarı kalınlığı çok vardı bende hormon ilacı ile düzeltildi neyse kiBen yorum yapardım da çok uzamasin diye yazmadım ama uzamaya devam etmiş malesef
Benim rahim kalınlığindan polipten suphelnedi kesin birşey demedi bakacam dediAynen ne yazık ki her neyse benimde rahimde polipten şüphelendi doktorum rahim filmi önerdi ama fiyatlar uçmuş ya sizin kesin olduğunu söyledi mi ama bana kesin almam lazimda demedi rahim duvarı kalınlığı çok vardı bende hormon ilacı ile düzeltildi neyse ki
Benimde emin konusmadi el mahkum cekilcem sanırım hsgBenim rahim kalınlığindan polipten suphelnedi kesin birşey demedi bakacam dedi
Ben Aralık ayındaki adetimde çekilecem Kasım sonu adet tarihim Aralık başı adetim biter bitmez çekilirim anestezili 1000 tlBenimde emin konusmadi el mahkum cekilcem sanırım hsg
gidip aldim testi yine soktular beni duramadim iyimi gece yapim bari idarari tutup ne dersinTamamm ozaman yarın test yapınca bizede haber verr
İdrar tutmana gerek yok derimgidip aldim testi yine soktular beni duramadim iyimi gece yapim bari idarari tutup ne dersin
Yaptın mı test kızgidip aldim testi yine soktular beni duramadim iyimi gece yapim bari idarari tutup ne dersin
yaptim negatif leke geldi zaten canimYaptın mı test kız
Ya çok üzüldüm kimyasal mı oldu acabayaptim negatif leke geldi zaten canim
hic bilmiyorum ki saatlerdir kirmiziyada donmedi leke adet agrilarimda yok bekliyorum yarin bi gidip kan verip durumumu anlaticam bakalim neymis ogrenirim heraldeYa çok üzüldüm kimyasal mı oldu acaba
Hayırlı haberi bizede verinhic bilmiyorum ki saatlerdir kirmiziyada donmedi leke adet agrilarimda yok bekliyorum yarin bi gidip kan verip durumumu anlaticam bakalim neymis ogrenirim heralde
kimyasal gebelikmisHayırlı haberi bizede verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?