Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 0,39

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gönlüne göre olsun her şey canım benimm. İnşallah hiç aşılamaya gerek kalmadan gelir bebiş. Bende şubata kadar mfk yöntemini denicem bakalım nasip olmazsa ocakta da adet olunca şubatta ilk aşılamaya giderim herhalde. Allah aratmasın kimseye bazen yorulduğumu hissediyorum çok fazla ama pes etmek yok. Allah o günleri gösterecek inanıyorum

Tamamm ozaman yarın test yapınca bizede haber verr

Bende öyle yoruldum ama pes etmek yok mfk yi ne zaman deneyecek olsam eşimin işi gereği uymuyor. Bize bu ay arı sütü bal polen karışımı kullanıyorum ve ovulasyon testi almıştım yapıyorum ama çok silik gözükmüyor bile şuan döngünun 13. Günü normalde önceki yaptıklarıma göre koyulasma olması lazımdı yarın veya cumaya kadar piki görmüş olmam gerekti ama ben göremedim ya geç yumurtlama olacak yada bu ay yumurtlama olmayacak

Sende şu instagramda ki suat beyden mi aldın ksrışımı mfk nın önerdiği olan akşam sipariş verdim bende şifa olsun inşallah ikimizede. Yumurtlaman geç olur belki sen devam et teste mutlaka

Sende şu instagramda ki suat beyden mi aldın ksrışımı mfk nın önerdiği olan akşam sipariş verdim bende şifa olsun inşallah ikimizede. Yumurtlaman geç olur belki sen devam et teste mutlaka
Ben ordan almadım ona mesaj attım bekledim cevap gelmedi adette olunca geç kalmayayim başlamak için diye direk lokman hekim aktarcisi vardı ordan aldım

Ben size katılıyorum ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum evet üst üste aynı konuları açmak yasak zaten adminler gerekeni yapacaktır. Dilerim tez zamanda tüm isteyenler evladına kavuşur

Bence de bende öyle düşünüyorum bende bu konu da çok olumsuz yorum alıyorum hâlbuki bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum bekliyorum
Ay çok şükür anlayan birileri çıktı beni dünden beri taktım kafaya ahını aldın diyince daha çok kahretti beni sabahtan akşama kadar bu sitedeyim farkli bir şey öğrenirim belki farklı bir yöntem vardır veya umut olur banada diye ama anlayış yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Ben yorum yapardım da çok uzamasin diye yazmadım ama uzamaya devam etmiş malesef

Ben yorum yapardım da çok uzamasin diye yazmadım ama uzamaya devam etmiş malesef
Aynen ne yazık ki her neyse benimde rahimde polipten şüphelendi doktorum rahim filmi önerdi ama fiyatlar uçmuş ya sizin kesin olduğunu söyledi mi ama bana kesin almam lazimda demedi rahim duvarı kalınlığı çok vardı bende hormon ilacı ile düzeltildi neyse ki

Benim rahim kalınlığindan polipten suphelnedi kesin birşey demedi bakacam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…