Valla sen bilenmiste konuşuyorsun şuan ben seni kırmaya devam etmiyorum aksine yazdığım şeyin gerekçesini açıklıyorum ama anlatacaklarım anladığınız şekilde yorum bulur ben şimdi size ne desem siz şahsi yukseleceksiniz gerek yok evet bir kaç konu açmış ve hepsinde de bir tane haddinden fazla kırıcı bir yorum almış gerek yok mesela madem bu yolları sende bizim gibi yürüdün bırak başkası uyarsın onu en anlaması gerekenler uyarmasin amaaan kuzum valla ben sana iyi niyetli dileklerimi iletiyorum sen isterseb buradan ters ters konuşmaya devam et istersen sohbeti sonlandir dilerim hayırlı sağlıklı tez zamanda evladın olur bende dahil olmak üzere eğer niyetinden eminsen kimseyi kafaya takma iyi gecelerBirine tahammül edemezken diğerini paramparça etmeyin o zaman ahi tutsa size ne demek aynı şey oluyor resmen kötülüğünü istemek bu ben polemiğe girmedim olayı büyüten sizsiniz sadece bu bayan her gün konu açıp bunu takıntı haline getiriyor daha önce rastlamamissiniz sanırım verilen cevaplardan da tatmin olmuyor daha önce de uyarıldı hala daha devam ediyor bunu söyledim kaldı ki anneligine veya anne olma hasretine laf etmedim edicek son kişiyim bunun duyarini da sizden öğrenecek değilim siz hala daha yaptığınızin farkında değilsiniz hala daha yaralamaya devam ediyorsunuz neyse durumunuza saygı duyuyorum daha fazla bir şey demicem siz kendini haklı görmeye devam edebilirsiniz
Yumurtlama gununden ıtıbaren gunde bı tane avakado ye 10 gün boyunca canım benm 18 aydır olmadı bu ay bunu denedm hamıleymSanane arkadaşım. Sana özel mesaj mı yazıyorum ben. Yazma o zaman. Beni mi takip ediyorsun. Hem sen benim ne yaşadığımı biliyor musun
Allah razı olsunAyyy çok sağol aminnnn rabbim bu duyguyu tez zamanda sanada nasip edee inşallah inan ki ben neler neler yaşamıştım tam pes ettim derken tedaviye başladım tedavi olmaya gerek kalmadan hamile kaldım dilerim sende bir an önce hamile kalırsın
Empatiden bahseden sizler karşınızdakinin ne yaşadığını biliyomusun diyip aynı şeyleri yaşayan beni nasıl yaraladığınızı keşke bilseniz bu şekilde konusamazdiniz. Ben sizin tedavinize bir şey dedim mi kaldı ki kaç yıldır bende ne yollardan geçtim bütün hamilelik konularına ne yorumlar ne dualarım yaptığımı kaç kişi biliyor okuyor çok yazık bunu diyerek asıl siz benim neler yaşadığımı biliyormusunuz kadının ahi tutunca rahat edersiniz o zaman zaten olmuyordu daha çok olmaz benimde bebeğim sizleri Allah'a havale ediyorum önce kalbinizi arındırın ben çok normal bir şekilde uyarımı yapmıştım siz ise kalp kırarak beni aşağılamayi tercih ettiniz oda sizin karakteriniz demek ki ne diyebilirim ki eminim bunada bır şey diyip nefret kusarsiniz daha fazla yorum yapmicam Allah inşallah tez vakitte nasip eder rabbim isteyen herkese nasip etsin bu hasreti anca çeken bilir ben sizin gibi değilim en içten dualarımla diledim bunu .
Gereksiz uzadı da uzadı konu Allah aşkına ben senin tedavine veya sürecine laf mı ettim sadece sürekli konu acmandan bahsettim sizin soylediklerinizin yanında benim kurduğum cümle gayet masumane kalıyor ama buda size göre kesin yanlıştır neyse niyetimin ne olduğu gayet ortada anlamak isteyen onu anlar bu dünyada ki son kişi olurum bununla alakalı kalp kıracak rabbim isteyen herkese nasip etsin konuda burda kapansın anlamak istemiyorsunuz çünküArkadaşım ben keyfimden mi böyle konular açıp duruyorum sabahtan akşama kadar bu forumda geziyorum. Madem aynı yollardan geçiyoruz, madem bütün hamilelik konularına dua ediyorsun, bana kastın neydi de kalbimi kırdın
Allah bana 1 değil 10 evlat da nasip etse ne seni ne bu konuşmayı asla unutmayacağım.
Her neyse bu konuyu daha fazla uzatmicam.. Kalbini kırdığım İçin özür dilerim..
En içten dileğimle diliyorum ki Rabbim sana da bir topan evlat versinAnnelik duygusunu tat.
Ben size katılıyorum ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum evet üst üste aynı konuları açmak yasak zaten adminler gerekeni yapacaktır. Dilerim tez zamanda tüm isteyenler evladına kavuşurEmpatiden bahseden sizler karşınızdakinin ne yaşadığını biliyomusun diyip aynı şeyleri yaşayan beni nasıl yaraladığınızı keşke bilseniz bu şekilde konusamazdiniz. Ben sizin tedavinize bir şey dedim mi kaldı ki kaç yıldır bende ne yollardan geçtim bütün hamilelik konularına ne yorumlar ne dualarım yaptığımı kaç kişi biliyor okuyor çok yazık bunu diyerek asıl siz benim neler yaşadığımı biliyormusunuz kadının ahi tutunca rahat edersiniz o zaman zaten olmuyordu daha çok olmaz benimde bebeğim sizleri Allah'a havale ediyorum önce kalbinizi arındırın ben çok normal bir şekilde uyarımı yapmıştım siz ise kalp kırarak beni aşağılamayi tercih ettiniz oda sizin karakteriniz demek ki ne diyebilirim ki eminim bunada bır şey diyip nefret kusarsiniz daha fazla yorum yapmicam Allah inşallah tez vakitte nasip eder rabbim isteyen herkese nasip etsin bu hasreti anca çeken bilir ben sizin gibi değilim en içten dualarımla diledim bunu .
Bende yazarim uyaririm sürekli konu acanlariBen size katılıyorum ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum evet üst üste aynı konuları açmak yasak zaten adminler gerekeni yapacaktır. Dilerim tez zamanda tüm isteyenler evladına kavuşur
peki benim 4.97 yukselme olur mu ?5in altı negatif sanmıyorum
Heyecanlarını anlayabiliyoruz çünkü bizlerde evlat hasreti çeken kadınlarız ancak elli tane benzer konu açanlar yüzünden bazen önemli bir sorusu aciliyeti olan konular altta kalıp gözükmüyor. Ha bide çok çok acil yazıp çok saçma sorular yazanlar var onlarda ayrı bir dünya. Zaten aynı konu üzerinden gidilse kullanıcılar tüm hikayeye hakim olur daha iyi yorum yapar fikir verirler diye düşünüyorumBende yazarim uyaririm sürekli konu acanlari
Evet olabilir adete kaç gün var yumurtlamanın kaçıncı günündesin 5 ve üzeri gebelik var demektir sizinde 5 hemen hemen değerinizpeki benim 4.97 yukselme olur mu ?
Bence de bende öyle düşünüyorum bende bu konu da çok olumsuz yorum alıyorum hâlbuki bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum bekliyorumHeyecanlarını anlayabiliyoruz çünkü bizlerde evlat hasreti çeken kadınlarız ancak elli tane benzer konu açanlar yüzünden bazen önemli bir sorusu aciliyeti olan konular altta kalıp gözükmüyor. Ha bide çok çok acil yazıp çok saçma sorular yazanlar var onlarda ayrı bir dünya. Zaten aynı konu üzerinden gidilse kullanıcılar tüm hikayeye hakim olur daha iyi yorum yapar fikir verirler diye düşünüyorum
adetten 4 gun once bakildi bugun regl olmam gerekiyor test yapmistim silik pozitif gormustum 3 gun onceEvet olabilir adete kaç gün var yumurtlamanın kaçıncı günündesin 5 ve üzeri gebelik var demektir sizinde 5 hemen hemen değeriniz
Bu arada sen Asyaa sın dimiiBence de bende öyle düşünüyorum bende bu konu da çok olumsuz yorum alıyorum hâlbuki bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum bekliyorum
Elinde gebelik testi varsa yap şimdi koyulaşmaya bakarsın çift çizgi çıkarsa kana gidersinadetten 4 gun once bakildi bugun regl olmam gerekiyor test yapmistim silik pozitif gormustum 3 gun once
bugun bi bekliyimde olmazsam eger yarin ilk idrarla yapicam olursamda sansima artikElinde gebelik testi varsa yap şimdi koyulaşmaya bakarsın çift çizgi çıkarsa kana gidersin
İlk idrar için yarını bekleyeceksen eğer hiç gerek yok 3 gün önce 4 küsür çıkan değer yükselmiş olmalı herhangi bir saatte yapsanızda çıkar. Valla ben böyle sabredenlere hayran kalıyorum ben her ay 10 taneye yakın test yapıyorum bağımlılık oldubugun bi bekliyimde olmazsam eger yarin ilk idrarla yapicam olursamda sansima artik
Evet asko benimBu arada sen Asyaa sın dimiiyeni adın hayırlı olsun hsg çektirecektin sanki en son
Ay inşallah tertemiz çıkar beybisiiEvet asko benimbiraz maddi olarak sikintidaydim Aralık adetimde cektirecem inşallah
Asko ilki temizdi hsg üzerinden 1 seneyi geçti ikinci olacak rahîm kalınlığindan şüpheleniyor birde polipten eğer böyle bi durum varsa onun işlemini görürüm . Aşılama içinde önceki yaptırdığım yerde yaptırmayı düşünmüyorum çünkü olumlu sonuç alamadım yokluktan yaptırdım birde fiyatları iyiyce artırmış bı arkadaşım klomen çatlatma iğnesi kullandi o doktora gitti ilk muayene ücreti 200 almış sonra her kontrole gittiğinde 100 lira almış ben şok oldum özel hastanede bile 10 gün ücretsiz muayene hakkı var eğer hsg temiz çıkarsa Nisan gibi kv yanina gidecez yıllık izinde Kayseri'de kendimi ona göre ayarlayıp orda aşılama olmayı düşünüyorumAy inşallah tertemiz çıkar beybisiihsg den sonra gebelik şansıda yükseliyor sen eşinle tüpe sıcak bakmıyordun diyd hatırlıyorum ama aşılama patlatırsın hsg ardına Allahım çifter çifter versin inşallah
sabretmeyip napicaksin yaptim yapmadim degil silik cıktı o yuzden en sagliklisi regli gelip gelmemesi bu bebek beni acemilestirdi iyice anladim ki erken ogrenmek iyi degilmis strese girdim yok yok beklicem ben oglumda bile adet gectikten 4 gun sonra bile silik gordum hicc moralimi bozamamİlk idrar için yarını bekleyeceksen eğer hiç gerek yok 3 gün önce 4 küsür çıkan değer yükselmiş olmalı herhangi bir saatte yapsanızda çıkar. Valla ben böyle sabredenlere hayran kalıyorum ben her ay 10 taneye yakın test yapıyorum bağımlılık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?