Gebeliğe Hazırlık Beta hcg 0,39

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla sen bilenmiste konuşuyorsun şuan ben seni kırmaya devam etmiyorum aksine yazdığım şeyin gerekçesini açıklıyorum ama anlatacaklarım anladığınız şekilde yorum bulur ben şimdi size ne desem siz şahsi yukseleceksiniz gerek yok evet bir kaç konu açmış ve hepsinde de bir tane haddinden fazla kırıcı bir yorum almış gerek yok mesela madem bu yolları sende bizim gibi yürüdün bırak başkası uyarsın onu en anlaması gerekenler uyarmasin amaaan kuzum valla ben sana iyi niyetli dileklerimi iletiyorum sen isterseb buradan ters ters konuşmaya devam et istersen sohbeti sonlandir dilerim hayırlı sağlıklı tez zamanda evladın olur bende dahil olmak üzere eğer niyetinden eminsen kimseyi kafaya takma iyi geceler

Sanane arkadaşım. Sana özel mesaj mı yazıyorum ben. Yazma o zaman. Beni mi takip ediyorsun. Hem sen benim ne yaşadığımı biliyor musun
Yumurtlama gununden ıtıbaren gunde bı tane avakado ye 10 gün boyunca canım benm 18 aydır olmadı bu ay bunu denedm hamıleym

Allah razı olsun Çok teşekkür ederim güzel duan İçin

Arkadaşım ben keyfimden mi böyle konular açıp duruyorum sabahtan akşama kadar bu forumda geziyorum. Madem aynı yollardan geçiyoruz, madem bütün hamilelik konularına dua ediyorsun, bana kastın neydi de kalbimi kırdın
Allah bana 1 değil 10 evlat da nasip etse ne seni ne bu konuşmayı asla unutmayacağım.
Her neyse bu konuyu daha fazla uzatmicam.. Kalbini kırdığım İçin özür dilerim..
En içten dileğimle diliyorum ki Rabbim sana da bir topan evlat versin Annelik duygusunu tat.

Gereksiz uzadı da uzadı konu Allah aşkına ben senin tedavine veya sürecine laf mı ettim sadece sürekli konu acmandan bahsettim sizin soylediklerinizin yanında benim kurduğum cümle gayet masumane kalıyor ama buda size göre kesin yanlıştır neyse niyetimin ne olduğu gayet ortada anlamak isteyen onu anlar bu dünyada ki son kişi olurum bununla alakalı kalp kıracak rabbim isteyen herkese nasip etsin konuda burda kapansın anlamak istemiyorsunuz çünkü

Ben size katılıyorum ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum evet üst üste aynı konuları açmak yasak zaten adminler gerekeni yapacaktır. Dilerim tez zamanda tüm isteyenler evladına kavuşur

Ben size katılıyorum ne demek istediğinizi gayet iyi anlıyorum evet üst üste aynı konuları açmak yasak zaten adminler gerekeni yapacaktır. Dilerim tez zamanda tüm isteyenler evladına kavuşur
Bende yazarim uyaririm sürekli konu acanlari

Bende yazarim uyaririm sürekli konu acanlari
Heyecanlarını anlayabiliyoruz çünkü bizlerde evlat hasreti çeken kadınlarız ancak elli tane benzer konu açanlar yüzünden bazen önemli bir sorusu aciliyeti olan konular altta kalıp gözükmüyor. Ha bide çok çok acil yazıp çok saçma sorular yazanlar var onlarda ayrı bir dünya. Zaten aynı konu üzerinden gidilse kullanıcılar tüm hikayeye hakim olur daha iyi yorum yapar fikir verirler diye düşünüyorum

Bence de bende öyle düşünüyorum bende bu konu da çok olumsuz yorum alıyorum hâlbuki bende 2 seneyi geçti uğraşıyorum bekliyorum

bugun bi bekliyimde olmazsam eger yarin ilk idrarla yapicam olursamda sansima artik
İlk idrar için yarını bekleyeceksen eğer hiç gerek yok 3 gün önce 4 küsür çıkan değer yükselmiş olmalı herhangi bir saatte yapsanızda çıkar. Valla ben böyle sabredenlere hayran kalıyorum ben her ay 10 taneye yakın test yapıyorum bağımlılık oldu

Evet asko benim biraz maddi olarak sikintidaydim Aralık adetimde cektirecem inşallah
Ay inşallah tertemiz çıkar beybisii hsg den sonra gebelik şansıda yükseliyor sen eşinle tüpe sıcak bakmıyordun diyd hatırlıyorum ama aşılama patlatırsın hsg ardına Allahım çifter çifter versin inşallah

Asko ilki temizdi hsg üzerinden 1 seneyi geçti ikinci olacak rahîm kalınlığindan şüpheleniyor birde polipten eğer böyle bi durum varsa onun işlemini görürüm . Aşılama içinde önceki yaptırdığım yerde yaptırmayı düşünmüyorum çünkü olumlu sonuç alamadım yokluktan yaptırdım birde fiyatları iyiyce artırmış bı arkadaşım klomen çatlatma iğnesi kullandi o doktora gitti ilk muayene ücreti 200 almış sonra her kontrole gittiğinde 100 lira almış ben şok oldum özel hastanede bile 10 gün ücretsiz muayene hakkı var eğer hsg temiz çıkarsa Nisan gibi kv yanina gidecez yıllık izinde Kayseri'de kendimi ona göre ayarlayıp orda aşılama olmayı düşünüyorum

sabretmeyip napicaksin yaptim yapmadim degil silik cıktı o yuzden en sagliklisi regli gelip gelmemesi bu bebek beni acemilestirdi iyice anladim ki erken ogrenmek iyi degilmis strese girdim yok yok beklicem ben oglumda bile adet gectikten 4 gun sonra bile silik gordum hicc moralimi bozamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…