- 29 Şubat 2020
- 168
- 31
- 98
- 26
- Konu Sahibi Busra17171717
-
Teşekkür ederim cevapladiginiz için aklıma takılan konu daha önceden hep 0 .100 yada 0.5 çıkıyordu şaşirdim böyle cikincaGebelik olması için 5 in üzerinde olması lazım değerinin gebe değilsin canım
Teşekkür ederim rabbim bir gün nasip eder inşallah 6 yıldan beri istiyorumMalesef hamile değilsiniz
Çok teşekkür ederim5 ve üstü çıkmadığı sürece malesef hamile değilsinizdir oranlar değişebilir önemli olan 5 ve üstü
İnşallah birgün sende bu duygu tadarsın cok stres yapma vakti zamanı gelince mucizeler gercekleşir ❤Teşekkür ederim rabbim bir gün nasip eder inşallah 6 yıldan beri istiyorum
İnşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah bizleredeİnşallah birgün sende bu duygu tadarsın cok stres yapma vakti zamanı gelince mucizeler gercekleşir ❤
Dalgalanmalar olabilir 5 in üzerinde olursa gebelik kesinleşirTeşekkür ederim cevapladiginiz için aklıma takılan konu daha önceden hep 0 .100 yada 0.5 çıkıyordu şaşirdim böyle cikinca
İnşallah arkadaşım bizimde 8 sene olacak . Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versinTeşekkür ederim rabbim bir gün nasip eder inşallah 6 yıldan beri istiyorum
Amin amin inşallahİnşallah arkadaşım bizimde 8 sene olacak . Rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Testi tekrarladinizmi acaba bende adet olmadım 2 ay olduMerhaba, ben kaset test yaptım. Silik çizgi çıktı. erken gebelik yaptım çizgi yok yani ben göremedim. Bugün kan verdim hcg 1.2 çıktı adetime 4 gün var.
Ben adeti bekliyorum yarın olmam lazım ama sizin baya gecikme olmuş test yaptınız mı kan testiTesti tekrarladinizmi acaba bende adet olmadım 2 ay oldu
2 ay önce yaptırmıştım 1 hafta arayla birdaha yaptirmadim bugünde çok değişik sancılarım varBen adeti bekliyorum yarın olmam lazım ama sizin baya gecikme olmuş test yaptınız mı kan testi
Yaa keşke yapsan belki vardır bebek2 ay önce yaptırmıştım 1 hafta arayla birdaha yaptirmadim bugünde çok değişik sancılarım var
Şuan ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı adet olmadan yumurtlama olabiliyor muYaa keşke yapsan belki vardır bebek
Açıkçası korkuyorum artık negatif göreceğim diye güvenip yapmadimYaa keşke yapsan belki vardır bebek
Ama 2 ay çok uzun bir süre başka bir rahatsızlık da olabilirAçıkçası korkuyorum artık negatif göreceğim diye güvenip yapmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?