- 30 Mayıs 2025
- 63
- 7
- 1
- 19
- Konu Sahibi bade060425
-
Bilmiyorum adet söktürücüyü içmeyeceğim sanırım bekliycem biraz dahaGecikmeden sonra pozitif olsa değer farklı cikmaliydi, kan doğru sonuç verir, kanda negatif çıkmış zaten, idrar testleri yanıltıcı olabilir
Bekle tabii ki, için rahat etsinBilmiyorum adet söktürücüyü içmeyeceğim sanırım bekliycem biraz daha
Ben kimyasal gebelik diye düşünüyorum ya da dediğiniz gibi ilacın etkisi ama ara da kalmak çok kötü biraz daha bekleyeceğimgebelik yok. ertesi gün hapı yüzünden hormonlarınız dengesizleşmiş. için ilacı regl olmanızı sağlar
1.20 negatiftir. kimyasal gebelik öyle bir sey değil. kaldı ki hadi diyelim kimyasal e zaten düsük olacak demektir yani içeceğiniz ilac bir fark yaratmayacak.Ben kimyasal gebelik diye düşünüyorum ya da dediğiniz gibi ilacın etkisi ama ara da kalmak çok kötü biraz daha bekleyeceğim
Gecikmeden sonra pozitif olsa değer farklı cikmaliydi, kan doğru sonuç verir, kanda negatif çıkmış zaten, idrar testleri yanıltıcı olabilir
Benimde adet döneminde daha var ama bende test yaptım 4 tanesinde silik çıktı kan verdim negatif çıktı ama adetime daha 14 gün var sizce yeni oluştuğu için mi yoksa testlerde mi sıkıntı1.20 negatiftir. kimyasal gebelik öyle bir sey değil. kaldı ki hadi diyelim kimyasal e zaten düsük olacak demektir yani içeceğiniz ilac bir fark yaratmayacak.
benim de defalarca 1.20 çıktı değerim. bu negatiftir. bu hormon arada hafif oynayabilir. siz hap aldığınız için gecikme, 6 aya kaar reglde düzensizlik, kanamada değişiklik olabilir. ilacın yan etkileri bunlar.
regle 14 gğn varken ancak yumurtlama olur. gebelik için çoooookkkk erkeeen. neden bu kadar erken test yaptınız ki?Benimde adet döneminde daha var ama bende test yaptım 4 tanesinde silik çıktı kan verdim negatif çıktı ama adetime daha 14 gün var sizce yeni oluştuğu için mi yoksa testlerde mi sıkıntı
Şüphlendim ve heyecanlıyım biraz o yüzden ama yaptığım testlerde hep silik çizgi çıktı kanda da negatif çıktıregle 14 gğn varken ancak yumurtlama olur. gebelik için çoooookkkk erkeeen. neden bu kadar erken test yaptınız ki?
idrar testi yanıltabilir. reglden 14 gün önce gebelik olması imkansız. anca yumurtlama dönemindesinizdir. en erken yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan vermeniz doğru sonucu verebilir. ama en sağlıklısı regl gecikmesimi bekleyinŞüphlendim ve heyecanlıyım biraz o yüzden ama yaptığım testlerde hep silik çizgi çıktı kanda da negatif çıktı
Yani o zaman hamile olma ihtimalim var öyle mi testler yanıltmıyor yaniidrar testi yanıltabilir. reglden 14 gün önce gebelik olması imkansız. anca yumurtlama dönemindesinizdir. en erken yumurtlamadan 10-12 gün sonra kan vermeniz doğru sonucu verebilir. ama en sağlıklısı regl gecikmesimi bekleyin
hayır testler yanıltıyır su an. gebelik şu an yoookkYani o zaman hamile olma ihtimalim var öyle mi testler yanıltmıyor yani
Yok canım gebelikMerhaba reglime 2-3 gün var dün kan verdim sonucum nedir yardım edin korunmasız ilişkim 29 nisanda olmuştu
Hamilelik varmıMerhaba reglime 2-3 gün var dün kan verdim sonucum nedir yardım edin korunmasız ilişkim 29 nisanda olmuştu
merhaba ben 4 mayısta ella kullandım. 12 mayısta regl oldum. 24-31 mayısta geri çekilmeyle ilişki yaşadım ancak dikkat ettik. daha sonrasında haziranın ilk haftası şehir değiştirdim. 12-13-14 haziran civarı regl olmam gerekirken olmadım. neredeyse 16 gün gecikmem var bel ağrısı ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım var. üç kere test yaptım ve hepsi negatif çıktı. silik çizgi dahi tok ve bu testleri 12 gün gecikmeden sonra bir gün arayla yaptım. sizce gebelik ihtimali var mıdır? yani regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında başka hiçbir belirtim yok.hayır testler yanıltıyır su an. gebelik şu an yoookkdeğerlendirin bu günleri, olur da yumurta döllenirse en erken 10-12 güne testlerde görülür.
yok gebelik. ilaçtan veya stresten gecikiyor olabilirsiniz. bi doktora görünün istersenizmerhaba ben 4 mayısta ella kullandım. 12 mayısta regl oldum. 24-31 mayısta geri çekilmeyle ilişki yaşadım ancak dikkat ettik. daha sonrasında haziranın ilk haftası şehir değiştirdim. 12-13-14 haziran civarı regl olmam gerekirken olmadım. neredeyse 16 gün gecikmem var bel ağrısı ve regl ağrısı gibi kasık ağrılarım var. üç kere test yaptım ve hepsi negatif çıktı. silik çizgi dahi tok ve bu testleri 12 gün gecikmeden sonra bir gün arayla yaptım. sizce gebelik ihtimali var mıdır? yani regl olacakmışım gibi kasık ağrısı ve bel ağrısı dışında başka hiçbir belirtim yok.
Hamile değilsin gibi görünüyor şüphen varsa kan tahlili verebilirsinKızlar merhaba bugün adet gecikmemin 8. Günü sabah ilk idrarla test yaptım ama o an başka marka bulamadım artımed hakkında da hep kötü yorum var aşırı silik bir çizgi görüyorum bakar mısınız ve bu kadar gecikmeye geç döllenme olmuş olsa bile çıkmaz mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?