Beta HCG 1.20 Ne demek

zikzak

Bi Tek Sen Eksiksin
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2012
1.934
69
118
kızlar beta hcg 1.20 cıktı bu ne demek bilen varmı?

Canım
Benim yakın arkadaş var onunki 17i çıkmış adet gününe 5 gün var acaba hamilemi

Adete kaç gun var? Benim 9 gun varken 1.20 cıktı adeti beklcem su an 7 gun var mesela.

O zaman gebe ama 17 düşük gbi geldi bana 2 gun arayla yaptrsn kan testni 2 kat arması lazm inş bebiş tutunur

Yani bu dusebilirmi
Düşebilr de aniden yukseleblr de ki bu dış gebelik anlamına gelir. Adet gectkten sonra bida kan testi yaptırsın kimyasal da olablr ama inş saglıklıdr benmde basıma geldi o yuzden :(

O zaman gebe ama 17 düşük gbi geldi bana 2 gun arayla yaptrsn kan testni 2 kat arması lazm inş bebiş tutunur
Adetine 5 gün varsa bence normal canim. Ablamin adet günü 5 çıkmıştı. Tabi çok yüksek olanlar da oluyor ama geç dollenmeye gore kişiden kişiye degisir

Adetine 5 gün varsa bence normal canim. Ablamin adet günü 5 çıkmıştı. Tabi çok yüksek olanlar da oluyor ama geç dollenmeye gore kişiden kişiye degisir
Tabi geç döllenme de olablr inş vardr rabbm isteyen herkese nasip eder inş cnm ya bişi sorcam 7 gun kaldı adete kasık agrım ve bel agrım var 2 gun once kan testi 1.20 cktı umdum yok ama nabsam blemedm

Tabi geç döllenme de olablr inş vardr rabbm isteyen herkese nasip eder inş cnm ya bişi sorcam 7 gun kaldı adete kasık agrım ve bel agrım var 2 gun once kan testi 1.20 cktı umdum yok ama nabsam blemedm
Amin canim inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim. Erken yapmissin canim ama tabiki bekle adet gününe kadar . eğer reglin düzenliyse bi iki gün daha bekle öyle yap testi. Kasik ve bel ağrısı gebelik belirtisi olabiliyor yaniltabiliyor da canim

Amin canim inşallah isteyen herkese nasip eder Rabbim. Erken yapmissin canim ama tabiki bekle adet gününe kadar . eğer reglin düzenliyse bi iki gün daha bekle öyle yap testi. Kasik ve bel ağrısı gebelik belirtisi olabiliyor yaniltabiliyor da canim
Sabırszlık var bide ilki saglkszdı iice taktım artık... of of :( bekle bekle catladık vala :(

doktor iki gün sonra tekrar kan ver yukselmisse hamilesn yaptirilmalmi yoksa adete beş gün var beklenilmlı mi sizce

Merhaba bende adete 5 gun varken 2 çıktı klomen ve catlatma ignesi kullandım arastirmaktan bir hal oldum

Back
X