Beta HCG 1.20 Ne demek

Ben evlendigimde adettim kuzum ve hamileligi hic dusunmemistim bide baktimki hamileyim ama kalbi durdu ve suan ustunden 8 ay gecti yumurtlama gunlerini telefondaki uygulamaya gore takip ediyorum ama sanirim yanlis gosteriyor cunku bi turlu olmadi rabbm daha kismet etmedi sen telefondaki uygulamaya goremi takip ediyorsn gunlerini evet iliskiden sonra yastik koymuyorm ama yarm saat sirt ustu yatiyorm hic kalkmadan
Bi tane uygulama vardı ona göre gittim takvimim diye resim pembe papatyali ama düşükten sonra denedim olmadı sonra adetim bu sefer 1 hafta gecikti gittim hastaneye dış için dedi ki hamilemizin blm dedim test ver öyle gel test verdim hamileymişim şaşırdım çok vllahi darısı başına ins dediğim gibi yap kan testi ver yoksa doktora git sana ilaç verir de ki hamile kalmak istiyorum adetin 3 günü gitmen gerekiyor ama o zmn ilaç veriyor kullanıyon sonra adet goruyon sonra da hamile kaliyon eltim öyle yaptı şimdi hamile

Bi tane uygulama vardı ona göre gittim takvimim diye resim pembe papatyali ama düşükten sonra denedim olmadı sonra adetim bu sefer 1 hafta gecikti gittim hastaneye dış için dedi ki hamilemizin blm dedim test ver öyle gel test verdim hamileymişim şaşırdım çok vllahi darısı başına ins dediğim gibi yap kan testi ver yoksa doktora git sana ilaç verir de ki hamile kalmak istiyorum adetin 3 günü gitmen gerekiyor ama o zmn ilaç veriyor kullanıyon sonra adet goruyon sonra da hamile kaliyon eltim öyle yaptı şimdi hamile
Benimde kullandgim o takvim banada iste soktcu verdi kullan 3.gunu hormon testi dedi ben kullanmadim

Merhaba henüz reglime 6 gün var beta hcg sonucum 1.20 acaba yükselirmi 20 haftada düşük yaptım 8 aydır bebeğim olmuyor bu sefer yükselirmi acaba lütfen yardımcı olun bana bwndebende olup gebelik yaşayan varmı

Merhaba henüz reglime 6 gün var beta hcg sonucum 1.20 acaba yükselirmi 20 haftada düşük yaptım 8 aydır bebeğim olmuyor bu sefer yükselirmi acaba lütfen yardımcı olun bana bwndebende olup gebelik yaşayan varmı
Merhaba sonuç ne oldu acaba benim de adet dokuz gun var aynı sonuç çıktı

Canım benimde adetime bir gün var ama ayın 23 den bu güne çok az miktarda peceteye kan geliyo sık sık idrara cikiyorum,mide bulantısı, halsizlik baş ağrısı felan var birde göğüs uçları kahverengi oldu normalde adet günüm yarın bugün kan testi verdim böyle çıktı sence yükselir mi

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-26-15-11-45-868_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-02-26-15-11-45-868_com.android.chrome.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 121
Back
X