beta hcg 1.20

muslu_57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
145
32
98
34
Kizlarr banadaa yardimci olurmusunuz daha oncee basina bole bise gelen varmii benim bi haftdir kahverengi koyu renkte pembemsi lekelerim oluoo kasiklarimda agrilarim var belim agrio ve su iki gundurde mide bulantisi istival varr gecen ay adetimde 5 gun surdu sagolsun bi kac arkadas yardimci oldu ama kafam allak bullak iki gn once hastaneye gittim mide bulantisi kasik agrisindan kanimda 1.20 cikti adet olmama daha 15 gun varken sizcee bu yukselisss gosterrmiki mide bulantim ara ara devam edio

canım beta hcg değeri 0-10 ml arasında olmalı hamilelikte,bir kaç gün daha beklemeni,aynı belirtiler devam ederse akabinde kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.hayırlısı olsun inşallah stres yapma

5ren yuksek olmasi gerek gebelik olabilmesi icin
Ama mide bulantisi falan cok erken bu kadr erken belirti vermez bence bi doktora gorun cnm

5ren yuksek olmasi gerek gebelik olabilmesi icin
Ama mide bulantisi falan cok erken bu kadr erken belirti vermez bence bi doktora gorun cnm
Gorundumm doktoradaa canimm biseyn yok dedi tahlillerimm temiz cikti kasiklarim.falan agrio idrar testima falan bakti oda temiz dende kadin dogumada gozuktumm leke geldi icinn kistten falan korktumdaa odaa temz dendi bise yok yumurtaliklarin falan temiz gayet dedi ben anlamadim valla

canım beta hcg değeri 0-10 ml arasında olmalı hamilelikte,bir kaç gün daha beklemeni,aynı belirtiler devam ederse akabinde kan testi yaptırmanı tavsiye ederim.hayırlısı olsun inşallah stres yapma
Kanimda 1.20 cikinca doktor bana adetimn kac gun geciktini sordu canim bende daha olmadim adet 15 gnum var dedimm oda bi hafta sonra falan tekrar kan testi yaptir dedi yukselme ihtimali olurmu ki doktor neden olee demis olabilir

Gorundumm doktoradaa canimm biseyn yok dedi tahlillerimm temiz cikti kasiklarim.falan agrio idrar testima falan bakti oda temiz dende kadin dogumada gozuktumm leke geldi icinn kistten falan korktumdaa odaa temz dendi bise yok yumurtaliklarin falan temiz gayet dedi ben anlamadim valla
Bekle ozmn biraz cnm tekrar kan verirsin

Yukselme ihtimali olabilir cnm 0dan bile yukselebilio ki senin 1.20 hadi insallah erken dollenme erken yumurtlama olmus olabilir birde ovulasyon testi yap belki yeni yunurtladin

Merhaba arkadaslar size bı sorum olabilir mi? Ben adetıme 5 gun kala idrar testı yaptım cızgı cok sılıkte olsa göruluo. İkinci testı yapmaya korkuorum ıcımdeki umut gıdecek dıye. Ikıncı cızgı ya tekrar cıkmazsadıyr.ılk tecrubem bu.yardım ve deneyımlerınızı paylasmanızı rica edıorum.

Ovulasyon testi neoluyor canmm ben anlamiyorm pek bugun yumurtalama gunmm normaldee benimm telefonuma takvim indirdim.bi kac gun once dogurganlik gunlerindeydim bugun yumurtalama gunumdeyimm vee cok iliski yasadimm bildim kadriyla sprem kadin vucudunda 2 3 gn duruyormus herhalde deilmi

Kanimda 1.20 cikinca doktor bana adetimn kac gun geciktini sordu canim bende daha olmadim adet 15 gnum var dedimm oda bi hafta sonra falan tekrar kan testi yaptir dedi yukselme ihtimali olurmu ki doktor neden olee demis olabilir

aynen öyle çok yeniyse artma şansı var,kendine 3 gün ver bekle,çok ta dinleme ,belirtiler pskolojik oluyor çoğu zaman

Merhaba arkadaslar size bı sorum olabilir mi? Ben adetıme 5 gun kala idrar testı yaptım cızgı cok sılıkte olsa göruluo. İkinci testı yapmaya korkuorum ıcımdeki umut gıdecek dıye. Ikıncı cızgı ya tekrar cıkmazsadıyr.ılk tecrubem bu.yardım ve deneyımlerınızı paylasmanızı rica edıorum.
Silikte olsa gorunuyorsa ve o cizgi ilk dakikalarda ciktiysa(testte yazan sure icerisinde)emin ol simdi daha koyu cikabilir :))

silik te olsa çıkınca genelde pozitif oluyor ama ben adet günü tekrar yapmanı yada direk kan testi yaptırmanı öneririm,varsa hamilelik kesin çıkar inşallah

Hamileyim diye içimde his var cizgiyi de görunce cok heyecanlandım. Ekliyorum bunu dun yaptım adetıme dun 5gun vardı. Gecıkme olmadan böyle sılık cızgı cıktı Ekledıgıme göre umutlu yorumlarınızı yazarmısınız inş dogrudur

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 210
Hamileyim diye içimde his var cizgiyi de görunce cok heyecanlandım. Ekliyorum bunu dun yaptım adetıme dun 5gun vardı. Gecıkme olmadan böyle sılık cızgı cıktı Ekledıgıme göre umutlu yorumlarınızı yazarmısınız inş dogrudur
Varr canimm hayirli olsunn bence kan testi yaptirr cikarrr

İnşalaah dogrudur. Allahım saglıklısı ve hayırlısıdır Allah razı olsun cok tsk ederım kıymetlı cevaplarınız ıcın canlar.

Bu test pozitif sira kan testine gelmis :))hayirli olsun

Saoll canimm oleee yapicammmm bi hafta bekleyebilirsemm beklicemm insss kendimi dinlememeye caliscamm:-)

kız bak ne diycem limon ve karbonat testi var onları da bir yapsana,silik çizgi çıkan kişi de bakalım ne sonuç vericek,biz de deney yapmış oluruz sayende :KK50:

Back
X