beta hcg 1.20

belırtım söyle hergun test yapıorum bugun kopkoyu cıktı ve adet olmadım dun.yarın doktor randevun var kana bakılcak

Merhaba kızlar. 9aylık evliyim ve 9 aydır en çok takip ettiğim kadınlarkulübü müdavimlerinin tecrübelerine ihtiyacım var. Bilgisi yada duyumu olanlar benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
5 ay önce 7 haftalık düşük ve beraberinde kürtaj yaşadım. Gebeliğim geç döllenmeyle olmuştu. Yani bilgilendirme açısından yazmak gerekirse :
Sat :11 nisan (düzenli 28 günlük dönem)
Bat : 8 mayıs
Yumurtlama diye planladığım tarih : 24-25 nisan
Fakat asıl yumurtladığım tarih : 30 nisan
Kanda hcg test sonucu : 12 mayıs
Biraz uzattım sanırım ama yaşadığım kadarıyla ihtiyacı olacak arkadaşlara faydam olsun istedim. Çünkü burda meraktan sabırsızlanarak araştırmanın ne demek olduğunu bende yaşıyorum :(
Şimdi durumum şu;
Sat : 24 ağustos
Bat : 21 eylül ( yani 3 günlük gecikmem var)
Kürtaj sonrası 2 aylık dönem hariç hiç düzenim şaşmadı, hep döngüm 28 gün. Ve regl olmadan hiç kasık ağrım olmaz, tek damlada olsa önce kanamam başlar ondan sonra kasık ağrılarım başlar. 5 gündür kasık ağrım var, 2 gün önce reglim gecikince teste gittim HCG 1,40 çıktı, dr söktürücü verdi kullanmayı düşünmüyorum. Şimdi iki sorum var;
1 - sizce geç döllenme yaşayan birinin yumurtalıkları bunu sürekli tekrarlıyormudur? Yani acaba yinemi geç döllenme yaşıyorum( çok araştırdım hiç biyerde sonuç bulamadım)
2 - eğer yeniden geç döllenme yaşadıysam sizce bu değer bu yüzden düşük olup yükselme ihtimali varmıdır ?
Biliyorum, farkındayım bu dönemde olan bir kadının en çok ihtiyacı olan şey aslında sabır ama elde değil işte araştırmadan meraklanmadan duramıyorum.
Benzer durumla karşılaşan varmı aranızda ? Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Gunaydınnnn :)suan beta hcg yaptırdım sonucu doktora göstermej için sırada beklıorum 360cıktı :) bılmıom doktor ne dıcek acaba

Back
X