Aa benimde hiç belirtim yok hala belirtisiz mi devam ediyorsunuz sizdeAtlatacağız rabbimin izniyle![]()
Bende sırf bu yüzden 17.gün kan verdim 6700 civarıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa benimde hiç belirtim yok hala belirtisiz mi devam ediyorsunuz sizdeAtlatacağız rabbimin izniyle![]()
Göğüslerim ağrıyor arada kasık ağrılarım oluyorAa benimde hiç belirtim yok hala belirtisiz mi devam ediyorsunuz sizde
Ya göğüslerim bile ağrımıyor perşembe dr gideceğim çok korkuyorumGöğüslerim ağrıyor arada kasık ağrılarım oluyor
Kac haftalık bebeğinizYa göğüslerim bile ağrımıyor perşembe dr gideceğim çok korkuyorum
14 agustos 5.gün transferiKac haftalık bebeğiniz
Benimde 6+114 agustos 5.gün transferi
Hesaba göre 6+3
Dr kese için cagırmadı 11 eylüle cagırdı ama ben dayanamayıp 5 eylülde baska dr gittim sadece kese ve yol sac göründü haftaya duyulur dedi kalp atışı siz nasıl yaptınızBenimde 6+1
15 agustos benimde 5. Gün embriyosu
Kese görmediniz mi
Direk kalp atışı ile birlikte bakabilir ben 4 eylülde kese görmeye gittim rahim içinde biraz kanama vardı onu kontrol ediyoruz simdi bugün tekrar gittim kanamam büyümemiş cok şükür ama orda duruyor malesef. Kalp atışınıda duydum bugün çok şükürDr kese için cagırmadı 11 eylüle cagırdı ama ben dayanamayıp 5 eylülde baska dr gittim sadece kese ve yol sac göründü haftaya duyulur dedi kalp atışı siz nasıl yaptınız
Ay cok sevindim progestan dozunuzu düzenlediler mi inşallah hiç bir şey olmazDirek kalp atışı ile birlikte bakabilir ben 4 eylülde kese görmeye gittim rahim içinde biraz kanama vardı onu kontrol ediyoruz simdi bugün tekrar gittim kanamam büyümemiş cok şükür ama orda duruyor malesef. Kalp atışınıda duydum bugün çok şükür
Simdilik aynı dozlarda devam ediyorum haftaya tekrar gideceğim ama surekli gidip orda duruyor mu diye bakasım geliyorAy cok sevindim progestan dozunuzu düzenlediler mi inşallah hiç bir şey olmaz
Ya belirti olmayınca acaba gebeliğim devam ediyor mu bişi mi oldu diye merak ediyor insan ben sıfır belirti olduğu için inanamıyorum dua edin perşembe günü sorunsuz göreyim bebeğimiSimdilik aynı dozlarda devam ediyorum haftaya tekrar gideceğim ama surekli gidip orda duruyor mu diye bakasım geliyor![]()
Herkesin vücudu farklı kullandığımız ilaçlar çok ağır geliyor zaten kendinizi strese sokmamaya çalışın sağlıklı beslenin bolca tesbih çekin ben çok faydasını gördüm inşallah sağlıkla devam eder gebeligimizzYa belirti olmayınca acaba gebeliğim devam ediyor mu bişi mi oldu diye merak ediyor insan ben sıfır belirti olduğu için inanamıyorum dua edin perşembe günü sorunsuz göreyim bebeğimi
Ay inşallah ya çok stresli geçiyor benimle mi değil mi diye düşünmektenHerkesin vücudu farklı kullandığımız ilaçlar çok ağır geliyor zaten kendinizi strese sokmamaya çalışın sağlıklı beslenin bolca tesbih çekin ben çok faydasını gördüm inşallah sağlıkla devam eder gebeligimizz![]()
O kadar iyi anlıyorum sizi aynı şeyleri yaşıyoruz az kaldi 11 eylüle hem kalp atışını da duyarsınız cifte mutlulukAy inşallah ya çok stresli geçiyor benimle mi değil mi diye düşünmekten
Çok istiyorum çokO kadar iyi anlıyorum sizi aynı şeyleri yaşıyoruz az kaldi 11 eylüle hem kalp atışını da duyarsınız cifte mutluluk![]()
taze transferdi benim ki 10.gun 348 diTransfer sonrası 10. Gün Beta hcg değeriniz kaçtı kızlar nolur dönüş yapın![]()
Bende pcosum 5. Gün embrıyosu beta 228 cıktı 12 gün 362 14 gün tekrar verıcem sizin kaç olduEvet dondurulmuş embriyo pcosum
Benimde 5. Gün embriyosuydu 10. Gün 904 12 . Gün 1975 diBende pcosum 5. Gün embrıyosu beta 228 cıktı 12 gün 362 14 gün tekrar verıcem sizin kaç oldu
Benimde 5. Gün embriyosuydu 10. Gün 904 12 . Gün 1975
sizin ikiz mi çünkü yükselişi iyi bana da az geldi benım yükselişi bilmiyorum 10 güne göre normalde dedılerBenimde 5. Gün embriyosuydu 10. Gün 904 12 . Gün 1975 di
Benimde 5. Gün embriyosuydu 10. Gün 904 12 . Gün 1975 di