Beta hcg 1500.00 ???

canım tebrik ederim.Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin.
fsh ın kaçtı acaba

Çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun.
Fsh o ay için düşüktü 9 du cnm. ama e2 yüksek 81 di. Bu sonuca ve muayeneye göre dr donör önermişti.
Nitekim gebe kalmıştım. Önceki fsh değerlerim daha da yüksekti tabi 60 lara kadar çıktığını görmüştüm.

çok çok tebrik ederim glsn allah sağlıklı bir şekilde doğmayı nasip etsin bazen hormonal problemlere rağmen hamile kalınabiliyor demek ki bende de bazı aylar yuükseliyor inşallah bu ay düşer de 2. tüp bebek tedavimize başlarız hepimiz için en güzeini hayırlısını diliyorum allahtan

Merhaba canım, görüşmeyeli uzun zaman oldu, hatırladın mı acaba beni? Hamile haberine çooookkk sevindim. ınşaallah Rabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayıda nasip eder. Darısı başıma :).

Son düzenleme:
ne güzel bir haber bu, sakın stres yapıp bebeği üzme.

kalp atışlarınıda duyarsın inşallah.

a.s.

merhabalar, öncelikle Allah tamamına erdirsin, sağlıcakla kucağına almanı diliyoru bebişini. benim de e2 121 , fsh7 çıktı. e2 değerime yüksek dedi doktor. yumurta kalitesi problemim var. dhea kullanmaya başladım. sana kullandırdıkları ground hormon dan biraz bahsedermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…