BETA HCG 2.39 sizce gebelik durumu nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2022
550
190
53
Merhaba beta hcg 2.39 çıktı çok merak ediyorum yardımcı olue musunuz?

Sizi üzmek istemem ama benim de değerim 2 çıktı bi kaç gün sonra adet oldum hayallerim yıkıldı diyebilirim

Hmm acaba geç döllenmiş olabilir mi? Yani tam bilmiyorumda baya geçmiş çünkü
Bende geç döllenme ihtimali olabilir diye bugün kan verdim sonucu e nabızdan gördüm ama 0 da değil o yüzden bilemiyorum

Benimde öyle 5 gün geçti test yaptım eve geldim adet oldum şaka gibi pskolojim bozuldu
Ben tüp bebek tedavisi gördüm ama tutmadı evde 2 test denedim silik çıktı sonra kaldı öyle hastanede geçmeyen zaman geçti çabucak ama değerim sadece 2de kaldı ağlasam mı gülsem mi bilemedim

Ben tüp bebek tedavisi gördüm ama tutmadı evde 2 test denedim silik çıktı sonra kaldı öyle hastanede geçmeyen zaman geçti çabucak ama değerim sadece 2de kaldı ağlasam mı gülsem mi bilemedim
Stres yapma gül inan öyle daha kolay oluyor herşey nasip kısmet

Bende geç döllenme ihtimali olabilir diye bugün kan verdim sonucu e nabızdan gördüm ama 0 da değil o yüzden bilemiyorum
Ozman biraz daha bekle tekrarla. Evde idrar testi hiç yaptın mı?

Merhaba beta hcg 2.39 çıktı çok merak ediyorum yardımcı olue musunuz?
Elimizde 3 ihtimal var canım.
Bir; Hamile değilsin başka sorunlardan adet olmamış olabilirsin. Kist vs var mı kontrol ettirmekte fayda var. Kanda intihap vs olunca bile bu durumlar olabiliyor.
İkinci; Geç döllenme olabilir, eğer öyleyse haftaya kanda ve idrarda silik vererek kendini belli eder.
Üçüncü; Kimyasal gebelik geçirmiş ve hcg oranın yükselmişken şuan düşüyor olabilir, 2.39 ise 2-3 güne sıfırlanıp kanama yapacak olabilir.

Bana kalırsa 1 hafta daha bekle eğer testte yeniden hamile çıkmazsa adet söktürücü yazdır doktoruna

O zaman en iyisi 1 hafta daha beklemek. Yarın sonucumu göstermeye gidip gitmeme konusunda kararsızım aslında gitsem ultrasona da girerim ama bilmiyorum. Bu arada kimyasal gebelik olmasından korktum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…