BETA HCG 2.39 sizce gebelik durumu nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben cuma akşamı tesadufen test yaptım çift çizgi gördüm pazartesiyi bekleyemedim dün acilde test verdim 74 bin çıktı HCG umarım seninde yuksek çıkar sağlıkla kucagimiza alırız bebisleri
Bende cuma öğrendim dün acile gittim İnşallah sağlıla seninde benimde doğar büyür

Sonuctan birbirimizi haberdar edelim canım inşallah ikimizinde sonucu iyi gelir
Ben bugün test yaptım yine silik çıktı koyulaşmadı. Kimyasaldan şüphelendim
Bak ekledim testleri. Doktorda bu ilacı verdi bebek tutunsun diye

Eklentiler

• 27D51CF4-928D-4B98-BAD4-B3DB3B782EAE.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 104
Sonuctan birbirimizi haberdar edelim canım inşallah ikimizinde sonucu iyi gelir
Pek birşey söylemedi bana. Daha çok yeni ne ultrasyonda ne altta güzukur kese bile henüz oluşmamış. Cuma tekrar test yap pazartesi yanıma gel dedi

Ben bugün test yaptım yine silik çıktı koyulaşmadı. Kimyasaldan şüphelendim
Bak ekledim testleri. Doktorda bu ilacı verdi bebek tutunsun diye
İnşallah tutunur hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebislerimizi kucağımıza alırız

Merhabalar benimde 49.06 çıktı dün yaptırdım testi doktor olmadığı için kaç hafta olduğunu bilemiyorum sizce kaç haftalık

Merhabalar benimde 49.06 çıktı dün yaptırdım testi doktor olmadığı için kaç hafta olduğunu bilemiyorum sizce kaç haftalık
Büyük ihtimal 3 bucuk haftalık :) Regl zamanınız geçti mi? Hayırlı olsun Hcg 2 bin 3 bin gibi kese gözüküyor... 2 günde bir %70'lik artıştan hesaplayıp ne zaman o zamana denk geliyorsa, ona göre doktora gidebilirsiniz.

Teşekkür ederim son adet tarihim 7 Aralık . Bı uygulama indirip son adet tarihime göre baktığımda 7 haftalık yazıyordu ama tabi büyük ihtimalle doğru değildir. Haftaya kontrole gideceğiz doktor bulabilirsek şimdiki doktorlardan bilgi alabilmek imkansız

Geç döllenme olabilir, doktor sana yazman gereken son adet tarihini ona göre hesaplayıp söyler

Geç döllenme olabilir, doktor sana yazman gereken son adet tarihini ona göre hesaplayıp söyler
Size birşey sormak istiyorum. Erken gebelik testleri sadece reglden öncesi için kullanılmıyor değil mi? Beklenen adet tarihinden sonra daha net sonuç verebilir

Size birşey sormak istiyorum. Erken gebelik testleri sadece reglden öncesi için kullanılmıyor değil mi? Beklenen adet tarihinden sonra daha net sonuç verebilir
Evet zaten erken gebelik dediğine bakma kaset testten daha iyi değil benim gözümde Adet tarihi geçince en iyi sonucu veriyor hepsi..

Evet zaten erken gebelik dediğine bakma kaset testten daha iyi değil benim gözümde Adet tarihi geçince en iyi sonucu veriyor hepsi..
Dün sabah 6 da yapmıştım testi dikkatli bakmadım negatif görünce attım direk uykuluydum. Akşam aklıma geldi tekrar alıp baktığımda gölge farkettim. 6 gün geçti öyle yapılmış test. Sizce pozitif ihtimali var mıdır?

Eklentiler

• Screenshot_20220223_213648.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…