BETA HCG 2.39 sizce gebelik durumu nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 2014
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaman en iyisi 1 hafta daha beklemek. Yarın sonucumu göstermeye gidip gitmeme konusunda kararsızım aslında gitsem ultrasona da girerim ama bilmiyorum. Bu arada kimyasal gebelik olmasından korktum şuan
Kist olup olmadığına bakıp, adet söktürücü yazabilir... Bence gir için rahat olsun... Adet söktürücüyü de haftaya kullanırsın

Teşekkür ederim fikriniz için yarın gideceğim
Bende birşey sormak istiyorum. Adet günüm 15 ila 18 arası dün gece kasık ağrısından uyuyamadım Sabah uyandım kahverengi leke gelmiş. Şimdi ağrım geçti ve leke bir daha gelmedi?

Kist olup olmadığına bakıp, adet söktürücü yazabilir... Bence gir için rahat olsun... Adet söktürücüyü de haftaya kullanırsın
Pazartesi sonuç göstermeye gitmeye karar verdim belki o zamana adet olurum

Bende birşey sormak istiyorum. Adet günüm 15 ila 18 arası dün gece kasık ağrısından uyuyamadım Sabah uyandım kahverengi leke gelmiş. Şimdi ağrım geçti ve leke bir daha gelmedi?
Yerleşme kanaması falan diye duydum ama inanın bilemiyorum yeni evliyim yeni yeni haşır neşirim bu konulara

Yerleşme kanaması falan diye duydum ama inanın bilemiyorum yeni evliyim yeni yeni haşır neşirim bu konulara
Bende yeni evliyim 3 aylık Ama 3 ayda yaşamadıgım kalmadı. Yumurtalıklarıma kadar iltihap oldu tedavi gördüm. Sonra prolaktin hormonu yüksek çıktı o düştü Pskolojim bozuldu şuan test yaptım hayali bir çizgi görüyorum ama kamerayla çekince gidiyor

Pazartesi sonuç göstermeye gitmeye karar verdim belki o zamana adet olurum
Hiçbirşeyi ihmal etme bence. Bak ben erken öğrendigime çok sevindim. Sağlık ocagında gittim hormon testi yaptırıdım 1 aylık evliyken. Ozman öğrendim. Çok şükür 1 ayda düzeldi. Bana kalırsa sende bir hormon testi yaltır yalnış anlama kötü niyetli veya birşey var diye söylemiyorum eğer ben erken öğrenmeseydim şuan hala heveslenirdim her ay olmayınca üzülürdüm çocuk. Sadece bir tavsiye

O zaman bir kaç gün daha bekleyip tekrar deneyin ya da kan testi verseniz daha net sonuç elde edersiniz

Yok neden yanlış anlatayım benimde niyetimde vardı ama hep haftasonuna denk geldi kaldı öyle. Bu sefer adet olursam bende hormon testi yaptırmak istiyorum en azından birşey yoksa bişe içim rahatlasın. Ama dün beta hcg öğrendim ya kafam allak bullak keşke ne olduğunu bilsem düşük yükselebilir, olmayabilir, kimyasalda olabilir. Pazartesi gideceğim nasipse hastaneye o zamanda kan testi yaptırıp bakarım değerim ne durumda

kamerada gözükmüyor ama ben birşey görüyorum. 100 deda baktım

Eklentiler

• image.webp
    78,1 KB · Görüntüleme: 311
Bilemedim boşa heveslenmek istememx o yüzden bir size sorayım dedim
Aslında bence idrarda 2 çizgi görmeden kan testi yaptırmamak lazım çünkü insan daha çok strese giriyor değer düşük olduğunda acaba durum ne ne olacak falan. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Aynen ihmal etme. Süt hormun yüksekti doktor düşürmeden mümkün değil dedi ne kadar ağladım ne kadar ağladım dekrar kontrole gittim ilaç yazacakken düştügünü gördüm Allahın işi şükürler olsun

kamerada gözükmüyor ama ben birşey görüyorum. 100 deda baktım
Bende görebiliyorum sanki hayali çizgiyi farkettim gibi . 2 3 gün daha bekleyip testi tekrarlasanız belki daha koyu çıkabilir

Amin amin ikimizede Allah hayırlı zamanda tez vakitte nasip etsin

Bende görebiliyorum sanki hayali çizgiyi farkettim gibi . 2 3 gün daha bekleyip testi tekrarlasanız belki daha koyu çıkabilir
Değilmi ayy ne diyecegimi bilemedim heyecanlandım ama erken heveslenmek istemiyorum

Sen yine de bir sonraki teste kadar heveslendirme kendini bir sonraki testte netleşsin hep beraber seviniriz inşallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim gönlüne göre versin öneseyip ilgilendigin için çok sağol

Değilmi ayy ne diyecegimi bilemedim heyecanlandım ama erken heveslenmek istemiyorum
Ben cuma akşamı tesadufen test yaptım çift çizgi gördüm pazartesiyi bekleyemedim dün acilde test verdim 74 bin çıktı HCG umarım seninde yuksek çıkar sağlıkla kucagimiza alırız bebisleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…