Beta hcg 2 ocak ta 280 , 5ocakta 277 aksamında 226 cıktı tekrar yukswliemi

YsmnakyL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
78
17
38
32
45 gundur adet gormuyordum tahlil yaptirdm 2 ocakta 280 dedi 5 ocakta saglk ocagnda tekrar kan verdm 277dedi labaratuar farkediyor dedi aksamnda tekrar yaptirdım 226 cktı 2 gun bekle dedi doktor ama hicbi ilac vermedi boyle bisey yasayan varmı tekrar yükselirmi?

45 gundur adet gormuyordum tahlil yaptirdm 2 ocakta 280 dedi 5 ocakta saglk ocagnda tekrar kan verdm 277dedi labaratuar farkediyor dedi aksamnda tekrar yaptirdım 226 cktı 2 gun bekle dedi doktor ama hicbi ilac vermedi boyle bisey yasayan varmı tekrar yükselirmi?
Kimyasal gebelik canım

Tamamini farkli labaratuvarlarda yaptirdiysaniz bir ihtimal. Aksi halde kimyasal bu.

Üzgünüm, hayrlisini dile , inişli çıkışlı olsaydi bir ihtimal ama seninkiler düşük ilerliyor, hayrlisi değilmiş demekki, herseyde bir hayır vardır, tez zamnda sağlıklı gebelik nasip olsun🙏🏻

Fark artista azlik olurdu artis yok , ama allah ol derse oluverir insallah sağlıklı hamilesinizdir
Bnmde boyle bsey ilk kez basima geldi son adet tarihim 23 kasım kurtajda olmustum 5 ekimde degerlermi yeni dusuyor parcami kaldi hamilemiyim anlamadm

Bnmde boyle bsey ilk kez basima geldi son adet tarihim 23 kasım kurtajda olmustum 5 ekimde degerlermi yeni dusuyor parcami kaldi hamilemiyim anlamadm
Nasil yani 23 Kasım'da son adetinizi oldunz .
5 ekimde kurtaj oldunuz şimdi tekrar düşük yapiyosunz ozmn dogrumu anladim?

Nasil yani 23 Kasım'da son adetinizi oldunz .
5 ekimde kurtaj oldunuz şimdi tekrar düşük yapiyosunz ozmn dogrumu anladim?
Evet hamileydim 10 haftalik kalbi durdu 5 ekimde kurtaj oldum 1 hafta lekelenme oldu sonra 23 kasimda adet gordum bidaha adet gormedm dikkat ediyordum ama nasil oldu anlamadm

Back
X