Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimyasal gebelik canım45 gundur adet gormuyordum tahlil yaptirdm 2 ocakta 280 dedi 5 ocakta saglk ocagnda tekrar kan verdm 277dedi labaratuar farkediyor dedi aksamnda tekrar yaptirdım 226 cktı 2 gun bekle dedi doktor ama hicbi ilac vermedi boyle bisey yasayan varmı tekrar yükselirmi?
YUkselmezmi acaba kanama flnda yokKimyasal gebelik canım
Sen kendini her türlü şeye hazırla canım. İnşallah yükselirYUkselmezmi acaba kanama flnda yok
Sen kendini her türlü şeye hazırla canım. İnşallah yükselir
Ins buda olmazsa 4.kayipSen kendini her türlü şeye hazırla canım. İnşallah yükselir![]()
Onlarda ole dedi 3ude farkli labaratuar ama testler arasnda 3 gun varTamamini farkli labaratuvarlarda yaptirdiysaniz bir ihtimal. Aksi halde kimyasal bu.
Fark artista azlik olurdu artis yok , ama allah ol derse oluverir insallah sağlıklı hamilesinizdirOnlarda ole dedi 3ude farkli labaratuar ama testler arasnda 3 gun var
Bnmde boyle bsey ilk kez basima geldi son adet tarihim 23 kasım kurtajda olmustum 5 ekimde degerlermi yeni dusuyor parcami kaldi hamilemiyim anlamadmFark artista azlik olurdu artis yok , ama allah ol derse oluverir insallah sağlıklı hamilesinizdir
Nasil yani 23 Kasım'da son adetinizi oldunz .Bnmde boyle bsey ilk kez basima geldi son adet tarihim 23 kasım kurtajda olmustum 5 ekimde degerlermi yeni dusuyor parcami kaldi hamilemiyim anlamadm
Evet hamileydim 10 haftalik kalbi durdu 5 ekimde kurtaj oldum 1 hafta lekelenme oldu sonra 23 kasimda adet gordum bidaha adet gormedm dikkat ediyordum ama nasil oldu anlamadmNasil yani 23 Kasım'da son adetinizi oldunz .
5 ekimde kurtaj oldunuz şimdi tekrar düşük yapiyosunz ozmn dogrumu anladim?
Peki beta sifirlandimi o zmnlar baktnzmi?Evet hamileydim 10 haftalik kalbi durdu 5 ekimde kurtaj oldum 1 hafta lekelenme oldu sonra 23 kasimda adet gordum bidaha adet gormedm dikkat ediyordum ama nasil oldu anlamadm
Bakmadm doktora sordum sifirlanmistir 2 ayda dediPeki beta sifirlandimi o zmnlar baktnzmi?
2 gun sonra tekrarlayin testinizi muhtemelen dusucektir beta sifira dusunce bi rahminize baktirin derim ben hakkinizda hayrlisi olsunBakmadm doktora sordum sifirlanmistir 2 ayda dedi
Bnde pazartesi kan vericem bakalm hayrlisi2 gun sonra tekrarlayin testinizi muhtemelen dusucektir beta sifira dusunce bi rahminize baktirin derim ben hakkinizda hayrlisi o.