Beta hcg 2 ocak ta 280 , 5ocakta 277 aksamında 226 cıktı tekrar yukswliemi

YsmnakyL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2020
78
17
38
32
45 gundur adet gormuyordum tahlil yaptirdm 2 ocakta 280 dedi 5 ocakta saglk ocagnda tekrar kan verdm 277dedi labaratuar farkediyor dedi aksamnda tekrar yaptirdım 226 cktı 2 gun bekle dedi doktor ama hicbi ilac vermedi boyle bisey yasayan varmı tekrar yükselirmi?

Kimyasal gebelik canım

Tamamini farkli labaratuvarlarda yaptirdiysaniz bir ihtimal. Aksi halde kimyasal bu.

Üzgünüm, hayrlisini dile , inişli çıkışlı olsaydi bir ihtimal ama seninkiler düşük ilerliyor, hayrlisi değilmiş demekki, herseyde bir hayır vardır, tez zamnda sağlıklı gebelik nasip olsun

Fark artista azlik olurdu artis yok , ama allah ol derse oluverir insallah sağlıklı hamilesinizdir
Bnmde boyle bsey ilk kez basima geldi son adet tarihim 23 kasım kurtajda olmustum 5 ekimde degerlermi yeni dusuyor parcami kaldi hamilemiyim anlamadm

Bnmde boyle bsey ilk kez basima geldi son adet tarihim 23 kasım kurtajda olmustum 5 ekimde degerlermi yeni dusuyor parcami kaldi hamilemiyim anlamadm
Nasil yani 23 Kasım'da son adetinizi oldunz .
5 ekimde kurtaj oldunuz şimdi tekrar düşük yapiyosunz ozmn dogrumu anladim?

Nasil yani 23 Kasım'da son adetinizi oldunz .
5 ekimde kurtaj oldunuz şimdi tekrar düşük yapiyosunz ozmn dogrumu anladim?
Evet hamileydim 10 haftalik kalbi durdu 5 ekimde kurtaj oldum 1 hafta lekelenme oldu sonra 23 kasimda adet gordum bidaha adet gormedm dikkat ediyordum ama nasil oldu anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…