• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 2

sinem acar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2025
8
0
1
24
Merhaba arkadaşlar bugün aşırı yorgunluk ve mide bulantısı ile acile gittim reglime 13 gün var kanda gebelik çıkmayacağı biliyorum ama yinede test yaptırdım 2 çıktı yani daha önce hiç hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum acaba 2 den yükselir mi ?

Eklentiler

• IMG_3257.webp
    IMG_3257.webp
    11 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba arkadaşlar bugün aşırı yorgunluk ve mide bulantısı ile acile gittim reglime 13 gün var kanda gebelik çıkmayacağı biliyorum ama yinede test yaptırdım 2 çıktı yani daha önce hiç hamilelik yaşamadığım için bilmiyorum acaba 2 den yükselir mi ?
Regle 13 gün kala zaten yumurtlama dönemi sayılır. Yani daha yumurtlama olacak, o yumurta dollenecek tupten rahime inecek vs vs.. Regl günü bir daha kan verin.

Daha reglime 13 gün var ya acaba yükselir mi yani ovülasyon 1 Kasımdı şuanda hafif tek taraflı kasık ağrılarım oluyor belki de psikolojik 😥
Döngü olarak yumurta catladıktan 14-16 gun arasında regl olur saglıklı bir kadında bu zaman değişmez. Eger daha 13 gun varsa muhtmeelen yenı yumurtladın tutunma gerçekleşmemiştir bile, olabilir tabi guzel değerlendirdiyseniz eger :)

Döngü olarak yumurta catladıktan 14-16 gun arasında regl olur saglıklı bir kadında bu zaman değişmez. Eger daha 13 gun varsa muhtmeelen yenı yumurtladın tutunma gerçekleşmemiştir bile, olabilir tabi guzel değerlendirdiyseniz eger :)
Aslında çok anlamıyorum daha yeni evlendim 5 ay oldu ama çok fazla istiyoruz bebek bütün ovülasyon günlerini değerlendir takvimden takip ederek testte aldım bazılarında silik çıkıp sonra belirginleşti yani hepsini yine değerlendirdik fazla tecrübem yok danışamıyorum da kimseye o yüzden biraz aceleci davranıyorum 🥹

Aslında çok anlamıyorum daha yeni evlendim 5 ay oldu ama çok fazla istiyoruz bebek bütün ovülasyon günlerini değerlendir takvimden takip ederek testte aldım bazılarında silik çıkıp sonra belirginleşti yani hepsini yine değerlendirdik fazla tecrübem yok danışamıyorum da kimseye o yüzden biraz aceleci davranıyorum 🥹
Ya kıyamamm, rabbim gonlune gore versin. Tadını cıkar bence :)

Regle 13 gün kala zaten yumurtlama dönemi sayılır. Yani daha yumurtlama olacak, o yumurta dollenecek tupten rahime inecek vs vs.. Regl günü bir daha kan verin.
O zaman şuan ki bir netlik vermiyor oluyor anladığım kadarıyla sadece 0 değil de 2 çıkınca heyecanlandım biraz

Anladım o zaman yine de bir umut 13 gün sonrasını bekliyeyim 🥹
Benım de reglim beklenen tarihe göre 2 gun gecikti ama dongum değişken oldugundan dolayı asıl gecıkme gibi gecikme 3 gun sonra olmus olacak , test yapmamak ıcın zor duruyorum ama inat ettim yapmıcam aylardır negatif sonuclardan sonra aglama krizlerinden sıkıldım cunku :/

Benım de reglim beklenen tarihe göre 2 gun gecikti ama dongum değişken oldugundan dolayı asıl gecıkme gibi gecikme 3 gun sonra olmus olacak , test yapmamak ıcın zor duruyorum ama inat ettim yapmıcam aylardır negatif sonuclardan sonra aglama krizlerinden sıkıldım cunku :/
İnşallah gebelikten gecikmiştir umarım Allahım gönlüne göre verir 🙏🙏🙏🙏 Benim her ay düzenli oluyor kendimi bildim bileli sadece geçen ay 4 gün gecikmişti ama ya mevsimselmiş ya da stresten yani galiba ama bu ay çok dikkat ettim günlere hiç boş geçmemeye çalıştım içimde de böyle hissiyat var gibi yani aslında bu ay tam olarak denedik diyebilirim ama bakalım hayırlı umarım pozitif görürüz 🫶🏻🙏

Evet öyle pardon çok anlamıyorum da sormak istedim o yüzden
Canım < işareti olunca küçüktür anlamına geliyor. Yani 2 den küçük değer ve bu sebeple negatif. Sadece 2 olsaydı belki yükselebilir diyecektim ama labaratuvarın belirlediği en alt değer 2 ve seninkisi ondan küçük sonuca göre. İnşaAllah en kısa zamanda pozitifi görürsün 🤲

Back
X