- Konu Sahibi gozde_0607
-
Düşünüyorum ama olmuyor diye bişey yok şuanlık zaten ilk kez korunma olmadan oldu ve o yüzden tuhafıma gidiyor hiç böyle olmazdı şuan bile göğüslerim sızlıyor ve ben hemşireyim belirtileri biliyorum kafam o yüzden çok karıştı eğer geç döllenme olduysa değer daha bıgün yükselmeye başlayacaktırÇocuk dusunuyormuydun
Evet olabilir canımDüşünüyorum ama olmuyor diye bişey yok şuanlık zaten ilk kez korunma olmadan oldu ve o yüzden tuhafıma gidiyor hiç böyle olmazdı şuan bile göğüslerim sızlıyor ve ben hemşireyim belirtileri biliyorum kafam o yüzden çok karıştı eğer geç döllenme olduysa değer daha bıgün yükselmeye başlayacaktır
İdrarda mı? Akşam yaptıysanız belki çok dilüedir. Ya da gerçekten kimyasal oldugu icin değer yükselmeyip düşmüştür. teslerin belli bir sınırı var bazısı 20 üstünü algılıyor bazısı 10 üstünü gibi.Gebelik testinde negatif çıkıyor neden
Daha dün verdim canm yukselmis 39.40 olmuş pazartesi tekrar gidicemİdrarda mı? Akşam yaptıysanız belki çok dilüedir. Ya da gerçekten kimyasal oldugu icin değer yükselmeyip düşmüştür. teslerin belli bir sınırı var bazısı 20 üstünü algılıyor bazısı 10 üstünü gibi.
Yorumlarını okudum canım, çok sağlıklı yükselmediği için düşme ihtimali var diye dedim. Ya da dediğim gibi hassasiyeti farklıdır testinizin. Üzerinde yazar aslında.. bir de akşam idrarı oldugu icin de dilüe oldugu için olabilir.Daha dün verdim canm yukselmis 39.40 olmuş pazartesi tekrar gidicem