- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gozde_0607
-
Adet gibi mi kanama görüyorsunuz yoksa daha hafif mi? Gebelikte de kanaması olan var çünkü. İki günde bir kan vererek takip edin ancak bu şekilde emin olabilirsiniz kesin bir şey diyemeyiz umarım sağlıkla tutunurBeta degerim 6.6 çıktı 2 gün sonra 20.73 çıktı kizlar ama bu beta değeri 3 gün adet gördüm sonra acile gittim 20.73 çıktı beta HCG takip edicez dedi sizce dusuyormu hamilemiyim varmı yokmu bilemedim şuan da halen kanamam var üstüne mi oldum sizce
Yaşadığınız durum kimyasal gebeliğe benziyor sanki ama hiç belli olmaz 2 günde 1 beta değerinize baktırıp artışa bakmak en sağlıklısı. Umarım olumlu bir sonuç alırsınızBeta degerim 6.6 çıktı 2 gün sonra 20.73 çıktı kizlar ama bu beta değeri 3 gün adet gördüm sonra acile gittim 20.73 çıktı beta HCG takip edicez dedi sizce dusuyormu hamilemiyim varmı yokmu bilemedim şuan da halen kanamam var üstüne mi oldum sizce
Adet gibiLekelenme şeklindemi idi yoksa bildiğimiz adet gibimiydi
Beta degerim 6.6 çıktı 2 gün sonra 20.73 çıktı kizlar ama bu beta değeri 3 gün adet gördüm sonra acile gittim 20.73 çıktı beta HCG takip edicez dedi sizce dusuyormu hamilemiyim varmı yokmu bilemedim şuan da halen kanamam var üstüne mi oldum sizce
Yükselmesi lazım 2 güne bı diyorKızlar şimdi değerim 27.25 çıktı beta ne oldu ben anladım ki kanamam halen var doktor çok düşük diyor
Maalesef kimyasal gebelik geçiriyorsunuz 2 kere yaşadımKızlar şimdi değerim 27.25 çıktı beta ne oldu ben anladım ki kanamam halen var doktor çok düşük diyor
Kimyasala dönecek gibi.Kızlar beta değerim 39.40 çıktı ne demek kanamam vardı ama. Bitti budan iki gün önce 27.25 çıktı şuanda 39.40 normalmi
Ama şuanda kanamam yok 39.40 düşmesi gerekmiyormu beta değeriKimyasala
Daha önceki değerleriniz de sağlıklı yükselmemiş, doktorunuza danışın tabi ama zamanla kanamayla atar vücudunuz. Yine de doktorunuz daha iyi bilir tabiki.Ama şuanda kanamam yok 39.40 düşmesi gerekmiyormu beta değeri
Bekleyin bence belki yükselir bazen doktorlar sağlıklı gebelik değil diyebilir anladınız dime beni Bekleyin Allah büyüktür inşallahAma şuanda kanamam yok 39.40 düşmesi gerekmiyormu beta değeri
Zaten değer çok düşük olduğu için küretaj felan denmez, eğer sağlıksız bir gebelikse adetle birlikte sökülür.Bekleyin bence belki yükselir bazen doktorlar sağlıklı gebelik değil diyebilir anladınız dime beni Bekleyin Allah büyüktür inşallah
Yükselmiş zaten kanamaya göre artis beklenmiyodu ama beklicem bı 10 gunBekleyin bence belki yükselir bazen doktorlar sağlıklı gebelik değil diyebilir anladınız dime beni Bekleyin Allah büyüktür inşallah
39.40 çıktı sizce iyimi bugün verdim kanamam yokAslında güzel yükselmiş değeriniz. Kanama için bir şey verdiler mi?