Beta hcg 21

Kızlar doktorum yazmış bugün , ilaçlara devam edelim pazartesi kan verelim artış miktarı önemli demiş biraz rahatladım bugün

Canım pozitif ama 2 günde bir bakman lazım artışa sağlıklı ilerliyormu diye
Aynen doktor da öyle yazmış bugün canım. Sanırım insan doktorundan duymak istiyor . Hoca dönmeseydi delirecektim başka doktorlara da sorduk tatmin olamadım. Bilmiyorum çok karmaşık duygular

37 ve 34 le öğrendim transferlerimi 7. Gün hep sizin değerde gayet iyi saati fln farklıdır muhtemelen benimkinden ortalama bu değerler cikiyordur zaten sakin olun önemli olan 2 kat artması 2 gün sonra
Ay inş ya dün gece bunu okuyup rahatladım teşekkürler canım

Benim 1 ekim transferi dün baktırdım 0.6 çıktı ptesi tekrar ver dediler… benimkinin yükselme ihtimali olmaz herhalde negatif
Bilemedim maalesef sizi çok iyi anlıyorum ama beklemek gerek ikimiz de yarını bekliycez Allah yardımcımız olsun

Benim de 7. Gün değerim 25.24 gelmişti. Hatta ikinci verdiğim kan 32.59 çıktı yükseliş düşük oldu. Sonra toparladı artışlar güzel ilerledi. 8 haftalığım şuan. Keseyi gördük, kalbi duyduk. Geç tutunmuş meğer. Ama adet günüme göre uyumunu sonradan sağladı. Üzülmeyin

Ya canım gerçekten mi benim 9.gğn 21 11.gün 52 çıktı bunamayı bekliyorum doktor öyle söyledi . Ama korkuyorum ya adet olacak gibi hissetmeye başladım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…