• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg 21

bedis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2022
43
7
36
34
Acil yardımm. 2 ekimde iki embriyo transfer edildi 5Aa. Bugün test verdim beta 21 çok moralim bozuldu , bu ne demek oluyor

Acil yardımm. 2 ekimde iki embriyo transfer edildi 5Aa. Bugün test verdim beta 21 çok moralim bozuldu , bu ne demek oluyor
7 8 gün hcg yüksek çıkması için erken. O yüzden 10 12 yi bekleyin diyorlar artacaktır endişe etme

Önemli olan iki günde iki katı artması senin değerinden de düşük degerle ogrenipte sağlıklı ilerleyenleri gördük burada stres yapma ilaçlarını düzenli kulan inşaAllah sağlıkla ilerler canım🌼

7 8 gün hcg yüksek çıkması için erken. O yüzden 10 12 yi bekleyin diyorlar artacaktır endişe etme
Bir kaç örnek okudum benim durumunda olup 7. Gün bile epey yüksek olan o yüzden moralim bozuldu . Teşekkür ederim inş öyle olur bekleyelim başka çare var mı zaten bu da yoruyor beni galiba canım

Canım bazen bu sayıyla sağlıklı gebelik oluyor şimdi önemli olan iki günde bir artması
Bende 5.gün embriyo transferi oldum ilk değerim 32,55 çıktı bugün tekrar verdim 56,62 çıktı doktoruma artış için normal dedi salı günü tekrar kan istedi ama bana düşük geldi değerim 🥹🥲

Bende 5.gün embriyo transferi oldum ilk değerim 32,55 çıktı bugün tekrar verdim 56,62 çıktı doktoruma artış için normal dedi salı günü tekrar kan istedi ama bana düşük geldi değerim 🥹🥲
Doktorunuz daha iyi biliyordur demekki iyi bir sayı olarak görünmüş kaç günde tekrarladınız betayı

Canım önemli olan iki gün sonraki artış. Bu değer tek başına anlam ifade etmiyor su anlık. İnşallah sağlıkla artar kimyasal olmaz

Benımde test gunune 2 gun var dayanamadım yaptım 136 cıktı ama cıft embriyo oldugu ıcın dusuk geldi sizce nasıl

Bir kaç örnek okudum benim durumunda olup 7. Gün bile epey yüksek olan o yüzden moralim bozuldu . Teşekkür ederim inş öyle olur bekleyelim başka çare var mı zaten bu da yoruyor beni galiba canım
Ama herkeste ayrı olur canım bizim hatamız bu aslında burada fazla zaman geçiriyoruz olur olmadık herşeyi okuyoruz

Bana çok düşük geldi bu değer , herkes 7. Günde falan 80 görmüş kimyasal sanırım çok korkuyorum 🥺
37 ve 34 le öğrendim transferlerimi 7. Gün hep sizin değerde gayet iyi saati fln farklıdır muhtemelen benimkinden ortalama bu değerler cikiyordur zaten sakin olun önemli olan 2 kat artması 2 gün sonra

Canım bende 2 ekimde transfer oldum 4aa dün yaptım idrar testi telefon feneriyle görünüyordu bugün tekrarlandım biraz daha belirginleşti bence test gününü bekle sürekli değişiyor hormon seviyesi

Back
X