- 17 Mayıs 2018
- 85
- 28
- 88
- 35
- Konu Sahibi gamze-elis
-
InsallhHayırlı olsun değeriniz güzel.
2.gun sonra 2 katı artış olup olmadığını kontrol edip yükseliş varsa haftaya kese görmeye gidebilirsiniz
Merhaba benimde 29 Nisan son âdet tarihi we beklenen adet günü beta HCG değeri 58 çıkmıştı bir hafta sonra yani dün yine kan verdim kadın doğumda betam 747.6 çıktı Dr bişi demedi cumaya yine gel dedi ve folik asit yazdı sizin son durum ne ben bugün aile hekimine gittim durumu bildirdim bana dediği laf adete göre düşük değer ama kadın doğum Dr u öyle bişi demedi dün kafam karıştıSon adet 29 nisan tam olacagim gün yani bugun beta hcg 266 cikti normal mi
Hic de bile cok guzel artmis gec dollenme olabilir ben dr ayni durumdayim ben adet gunumde bi de 12 ile ogrendim 6 gunde 474 e ciktiMerhaba benimde 29 Nisan son âdet tarihi we beklenen adet günü beta HCG değeri 58 çıkmıştı bir hafta sonra yani dün yine kan verdim kadın doğumda betam 747.6 çıktı Dr bişi demedi cumaya yine gel dedi ve folik asit yazdı sizin son durum ne ben bugün aile hekimine gittim durumu bildirdim bana dediği laf adete göre düşük değer ama kadın doğum Dr u öyle bişi demedi dün kafam karıştı
Merhaba benimde 29 Nisan son âdet tarihi we beklenen adet günü beta HCG değeri 58 çıkmıştı bir hafta sonra yani dün yine kan verdim kadın doğumda betam 747.6 çıktı Dr bişi demedi cumaya yine gel dedi ve folik asit yazdı sizin son durum ne ben bugün aile hekimine gittim durumu bildirdim bana dediği laf adete göre düşük değer ama kadın doğum Dr u öyle bişi demedi dün kafam karıştı
Benim
90-266-700 kusur cikti tarihler 26-28-30mayis 3unde gel dedi karindan ulturasonla bakti gordu ama tam net dil alttan ulturasonla bakti kese gorundu cok sukur 12sinde gidcem tekrar testler verdi ins kalp atisinida duyarz panik yapma bende cok stresliydim nerdeyse ayni degerlerimiz
Yani bana da normal anormal durum olsa kadın doğum Dr u değer iyi değil derdi ama cuma gel kese daha görünmez cumaya kadar değer 2000 i bulur dedi sanki aile hekimi kadın doğumcu da böyle negatif konuşuyor bide yüzüne diyince zoruna gidiyorHic de bile cok guzel artmis gec dollenme olabilir ben dr ayni durumdayim ben adet gunumde bi de 12 ile ogrendim 6 gunde 474 e cikti
Bebeği goedunuzmuBenim
90-266-700 kusur cikti tarihler 26-28-30mayis 3unde gel dedi karindan ulturasonla bakti gordu ama tam net dil alttan ulturasonla bakti kese gorundu cok sukur 12sinde gidcem tekrar testler verdi ins kalp atisinida duyarz panik yapma bende cok stresliydim nerdeyse ayni degerlerimiz
Bebeği goedunuzmu
Ay maşallah gayet güzel, darısı isteyen herkesin başına :)Son adet 29 nisan tam olacagim gün yani bugun beta hcg 266 cikti normal mi
Yeterki 2 kati artis olsunArkadaşlar benimde adetimin geciken 4. Günü değer 130 sizce az mi
İnşallah sağolunYeterki 2 kati artis olsun
Arkadaslar benim de 5 gun gecikmem oldu bugun kan verdim 229.8 cikti iyi mi
Hayırlı olsunBende bugun ilk defa doktora gittim cumartesi degerim 229 cikti bugunde 1824 cikti 4 gundee bu kadar yukselmis iyi mi nasl sizce bide kac haftalik oldugunu sormati unuttum sizce kac haftalk 1824 degerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?