- 30 Temmuz 2024
- 35
- 8
- 6
- 31
Regle 11 gün kala 3,22 regle 9 gün kala 49,28 oldu. Yarın akşam tekrar yaptıracağım. O yüzden umutsuz olmayınTmm yazıcam mutlaka
Ay çok mutlu oldum sizin adınıza inşallahRegle
Regle 11 gün kala 3,22 regle 9 gün kala 49,28 oldu. Yarın akşam tekrar yaptıracağım. O yüzden umutsuz olmayın
Peki sizin yumurtlsmanız ne zamandı biliyormusunuz benim 21 temmuzRegle
Regle 11 gün kala 3,22 regle 9 gün kala 49,28 oldu. Yarın akşam tekrar yaptıracağım. O yüzden umutsuz olmayın
Uygulamada 26 temmuz gösteriyor ama çok doğru olduğunu düşünmüyorum. 22 Temmuz haftasını değerlendirmiştik iştePeki sizin yumurtlsmanız ne zamandı biliyormusunuz benim 21 temmuz
Bende 22 24 degerlendirdimUygulamada 26 temmuz gösteriyor ama çok doğru olduğunu düşünmüyorum. 22 Temmuz haftasını değerlendirmiştik işte
Bende reglm düzensiz ortada dolanıyorum ne zaman doğru zaman asla bilemiyorumdaha reglimizi neredeyse bir hafta 10 gün olduğu için çok erken kanda çıkması ama işte hem heyecan hem belli sebeplerden erkenden test yapmak durumunda kalıyoruz. yoksa çok isterdim 1 aylık 1.5 aylıkken öğrenmek
Döngunuz nasıl acaba 9 gün kala ögrenmenize sasrdmUygulamada 26 temmuz gösteriyor ama çok doğru olduğunu düşünmüyorum. 22 Temmuz haftasını değerlendirmiştik işte
35 gün döngüm ortalama geçen ay 38 diDöngunuz nasıl acaba 9 gün kala ögrenmenize sasrdm
He o zaman normal 9 gün kala benimkide 30 günde ondan sordum cnm35 gün döngüm ortalama geçen ay 38 di
Benimde hep 1.20 falandı ama umutlanmak istemiyorumbence bu pozitif çünkü benim hep 2 nin altı çıkıyordu. Regliö geçsede 2 nin altı çıkıyordu geçmesede
İki gün sonra git iki katı olmuştur dayanması zor biliyorumBenimde hep 1.20 falandı ama umutlanmak istemiyorum
Ay inşallahİki gün sonra git iki katı olmuştur dayanması zor biliyorum
Ay hadi sizinde güzel haberler inşallahBenim sat 9 temmuzdu bugün adete 4 gün kaldı test yaptığım cok hafif bir cizgi oluştu en iyisi bekleyip görmek
İnşallah canım senin de güzel haberlerini bekliyorumAy hadi sizinde güzel haberler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?