- 1 Mayıs 2024
- 126
- 26
- 18
- 28
- Konu Sahibi kediliannee
Bat 8-9 Ağustos bu sabah kan verdim 3,9 değer böyle olup sonradan yükselen var mı acaba ? Diğer aylarda hep 0,100 çıkıyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün sonra tektar etmekte fayda var. Gönlünüzce olsun inşallahBat 8-9 Ağustos bu sabah kan verdim 3,9 değer böyle olup sonradan yükselen var mı acaba ? Diğer aylarda hep 0,100 çıkıyordu
İnşallah cumartesi vericem2 gün sonra tektar etmekte fayda var. Gönlünüzce olsun inşallah![]()
Geçmedi henüz 1 2 gün varadetini kaç gün geçti
Ay gerçekten mi benimde diğer aylarda hep 0,100 çıkıyordumerhaba benim kan testimde 2.7 cıkmıstı daha sonra tekrar verdiğimde yükselmişti, sizinde tekrar ettirmenizde fayda var
evet reglime 2 gün kala 2.7 cıkmıstı, 5 gün gecikince tekrar verdiğimde yükselmiştiAy gerçekten mi benimde diğer aylarda hep 0,100 çıkıyordu
İnşallah benimde öyle olur ilk defa heyecanlandım böyleevet reglime 2 gün kala 2.7 cıkmıstı, 5 gün gecikince tekrar verdiğimde yükselmişti
inşallah güzel haberler alırsınız :)İnşallah benimde öyle olur ilk defa heyecanlandım böyle
Canım şüpheli ilişki ya da çatlamanın kaçıncı günü verdin kanı?Geçmedi henüz 1 2 gün var
Canım şüpheli ilişki ya da çatlamanın kaçıncı günü verdin kanı?
Merhaba benimde bat 8 ağusostu bugün kan verdim 2.0 çıktıAy gerçekten mi benimde diğer aylarda hep 0,100 çıkıyordu
Oğlumda adetime 6 gün varken 0.21 çıkmıştı 2 gün varken 16 çıkmıştıBat 8-9 Ağustos bu sabah kan verdim 3,9 değer böyle olup sonradan yükselen var mı acaba ? Diğer aylarda hep 0,100 çıkıyordu
Kan verdiniz mi12 yada 13 gün oldu
Sabah kan verdim öğlenden sonra çıkacağı söylendi heyecanla bekliyorum regl olmadım hala sarımsı akıntım varKan verdiniz mi
Canım sonuç ne çıktı benim de bugün sarımsı akıntım var ama böyle ele gelecek şekilde değil iç çamaşırımda var anlam veremedimSabah kan verdim öğlenden sonra çıkacağı söylendi heyecanla bekliyorum regl olmadım hala sarımsı akıntım var