Beta hcg 38

Tiny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2007
543
7
118
İstanbul
Kizlar 1 eylulde5.embriyosu transfer edildi. Bugun 9.gunum test yaptirdim sonuc 38. Deger dusuk mu9. Gun icin. İlaclarin etkisi mi? Ben hamile miyim simdi bilemedim? :(( lekeler geldigi icin yaptirdim

progestan ve estrofem kullanıyorum onların etkiside olabilir mi?

Son düzenleme:
canım çok sevindim tabiki hamilesin bu değerlerde hep hamile olanları çok ukuduk gözün aydın deyerlerin kat kat artsın inşallah

Canım benim de 29 du..Katlanarak arttı...Ama sonuna varamadım...Sonrasında doğal yolla hamile kaldım...Rabbim senin kini tamamına erdirsin....Çok ayaklanma biraz dinlen....

canım çok sevindim tabiki hamilesin bu değerlerde hep hamile olanları çok ukuduk gözün aydın deyerlerin kat kat artsın inşallah

Ayy nurme gercek mi? 9. Gun yani normal mi? İnsallah canim , ama hic bir belirti yok. Birde5. Gun embriyosu ya. Deger daha yuksek mi olmasi lazim tereddut ettim.

Canım benim de 29 du..Katlanarak arttı...Ama sonuna varamadım...Sonrasında doğal yolla hamile kaldım...Rabbim senin kini tamamına erdirsin....Çok ayaklanma biraz dinlen....

Allah muruvetini de gosterir insallah canim. 29 ciktiginda kacinci gunundu?

Ayy nurme gercek mi? 9. Gun yani normal mi? İnsallah canim , ama hic bir belirti yok. Birde5. Gun embriyosu ya. Deger daha yuksek mi olmasi lazim tereddut ettim.

neden olmasınki burda 25 deyerle hamile olnı biliyom canım içini ferah tut dua et allaha geç döllenmiş olabilir 2 tekrarla bak nasıl artmış olcak yorma kendini sakın dualırım senin için

canim benim 12 .gunde tekrar yaptir bir.
ikinciside kalp atislarini duy ole biraz rahatla...
belki bana kizarsin ama ben 3 dur dusuk oluyo....
nedenini bilmiyoz....

Kizlar 1 eylulde5.embriyosu transfer edildi. Bugun 9.gunum test yaptirdim sonuc 38. Deger dusuk mu9. Gun icin. İlaclarin etkisi mi? Ben hamile miyim simdi bilemedim? :(( lekeler geldigi icin yaptirdim

progestan ve estrofem kullanıyorum onların etkiside olabilir mi?
tiny hayırlı olsun canım inşş kat kat yükselir ne ara
yaptırdın hic haberimiz olmadı......:nazar:

canim benim 12 .gunde tekrar yaptir bir.
ikinciside kalp atislarini duy ole biraz rahatla...
belki bana kizarsin ama ben 3 dur dusuk oluyo....
nedenini bilmiyoz....

ne demek niye kızayım aşkolsun. hepimiz burda deneyimlerimizi paylaşıyoruz. allah , inşallah sana da en kısa sürede sağlıklı sıhhatli bebek nasip eder canım.

evet bende öyla kara verdim canım 12. gün tekrar edeceğim kan testini. hakkımda hayırlısı.

canım benimde 5.gün transferiydi dayanamayıp 8.güntest yapmıştım sonucum 24 tü allaha binlerce şükür kızım 1 buçuk yaşında:emir_bebek: inşalah seninde katlanacak ve bebeğini kucağına alacaksın:49:

canım benimde 5.gün transferiydi dayanamayıp 8.güntest yapmıştım sonucum 24 tü allaha binlerce şükür kızım 1 buçuk yaşında:emir_bebek: inşalah seninde katlanacak ve bebeğini kucağına alacaksın:49:

Allah bagislasin canim. Cevabin cok tesekkurler hakkimda hayirlisi artik.

Back
X