Beta HCG 39

Leyla1258

Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2022
69
8
6
27
Merhaba kızlar daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu günde adetim 5 gün gecikti beta HCG yapıldı sonuç 39 çok düşük değil mi. Böyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı

İlk kandan sağlıklı olup olmadığı belli olmaz. 2 günde 1 aynı hastanede aynı saatlerde kan verin , yükselişe göre belli olur. İnşallah her şey yolundadır

Biraz bekleyin zaten değeriniz düşükmüş, bende 62 ile öğrendim bu arada çok sık aralıklarla kan vermedim 5bin görünce hastaneye gittm, keseyi görmek için. Beklemekten baska bi sey gelmez zaten elinden kimyasalsa da sağlıklıysa da belli olur bi şeklde. Sen kan vermeye devam et inşallah sağlıklıdır

Amin inşallah teşekkür ederim

Merhaba kızlar daha önce kimyasal gebelik yaşadım bu günde adetim 5 gün gecikti beta HCG yapıldı sonuç 39 çok düşük değil mi. Böyle bir durum yaşayıp sağlıklı gebelik geçiren var mı
Merhaba benim ilk değerim 20 idi sağlıkla ilerledi gebelik burada değerden çok 2 günde bir artış oranı önemli bu süreç yorucu ama aynı yerde aynı saatlerde kan verip takip edin inşallah bebeğiniz sağlıkla tutunur :)

Merhaba canım değerlerin arasında hiç bir gün bile olsa %80 artış olan oldumu

Canım benim değerim 20 çıkınca 4 gün bekledim 300 çıkmıştı sonra 6 gün bekledim 4000 kusurdu hergün kan verip moralimi bozmak istemedim çünkü ilk 20 çıkınca kimsayal olabilir bekleyelim dediler moralim bozulmuştu dua edip bekleyeyim olursa olur demiştim o şekilde ilerledi şükür

Ama en doğru olanı 2 günde bir kan verip takip etmekmiş ben o psikolojiye girmek istemediğim için kanların süresini uzun tutmuştum siz iki günde bir verebilirsiniz içiniz rahat etmeyecekse

Amin inşallah içime su serptiniz çok teşekkür ederim yarın gidip yeniden kan vericem

Ben ilk 30 ile öğrenmiştim sağ salimde aldım kucağıma

10 haftalık gebeyim kan vermedim. Gebesiniz kan verip psikolojinizi bozmayın 4 hafta sonra gidin keseye bakın

Bende 69 öğrendim ve yarın birdaha test ypcgim

Merhba, reglim 9 gün gecikti. Testler negatf çıkıyor. Gebelik istiyorum. Karnımda ve gogusler de agrı var. Kan verip olumsuz sonuç duymak istrmiyorum sizce neyapmalıyım
Bence kan vermelisin canım yoksa da denemeye devam edersin.. herkes geçiyor bu süreçten ben geç öğrendim ama sabretmek gerekiyormuş

Bence kan vermelisin canım yoksa da denemeye devam edersin.. herkes geçiyor bu süreçten ben geç öğrendim ama sabretmek gerekiyormuş
Kan verdim bugün negatif dedi doktor. Kist ve kitle de yok dedi. Adet söktürücü yazıp gönderdi. Geç döllenmeyi insanlar 18. Gününde bile öğrenen var. Beni sanki başından attı gibi geldi

Merhaba ben adet olmayı beklediğim gün test verdim 6.4 çıktı 2 gün sonra verdim 31 çıktı sizce sağlıklı ilerler mi? Daha önce tüp bebek yaptık ama tutmamıştı.Birde iç çamaşırım sürekli ıslak gibi akıntım oluyor.Normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…