- 8 Şubat 2022
- 34
- 20
- 3
- 23
- Konu Sahibi anneolmahissi
-
Evet hamilesin dikkat etMerhaba kızlar
Bişey merak ettim sürekli korku içinde kakıyorum adetime 4 gün kaldı beta hcg yaptırdım 6 çıktı ama yaptırmak zorunda kaldım bronşit olmuşum aşırı öksürüğüm vardı risk almamak için sizce hamilemiyim doktorum belli değil dedi umut vermedi
İnşallah hamileyimdir duymak istediğim tek haber bu çünküEvet hamilesin dikkat et
Hamilesindir yüksek ihtimal canim ben 3.78 le öğrendim adetime 5 gun kalaMerhaba kızlar
Bişey merak ettim sürekli korku içinde kakıyorum adetime 4 gün kaldı beta hcg yaptırdım 6 çıktı ama yaptırmak zorunda kaldım bronşit olmuşum aşırı öksürüğüm vardı risk almamak için sizce hamilemiyim doktorum belli değil dedi umut vermedi
Ya benim yumurtlamam in üstünden 11 gün geçti pazartesi günü kan vereceğim bugün ilişkiden sonra çok hafif çok az miktarda turuncuya pembe arası bı leke gördüm ama beyaz akintinin içinde olmuş siz de öyle bir şey oldu muHamilesindir yüksek ihtimal canim ben 3.78 le öğrendim adetime 5 gun kala
İnşallah canimİnşallah hamileyimdir duymak istediğim tek haber bu çünkü
Olduğu zamanlar vardı sonrasında adet oluyordum kimisinden öylemi bilmıyorumYa benim yumurtlamam in üstünden 11 gün geçti pazartesi günü kan vereceğim bugün ilişkiden sonra çok hafif çok az miktarda turuncuya pembe arası bı leke gördüm ama beyaz akintinin içinde olmuş siz de öyle bir şey oldu mu
Öylede doktorun onayladı gebeliğini sanırım benimki belli değil dedi geçiştirdiHamilesindir yüksek ihtimal canim ben 3.78 le öğrendim adetime 5 gun kala
Yok canim herhangi bit lekelenmem olmadi ama olan cok kisi var oyleYa benim yumurtlamam in üstünden 11 gün geçti pazartesi günü kan vereceğim bugün ilişkiden sonra çok hafif çok az miktarda turuncuya pembe arası bı leke gördüm ama beyaz akintinin içinde olmuş siz de öyle bir şey oldu mu
Yok canim acile gitmistim negatif dedi iki gün sonra tekrar kan verdimÖylede doktorun onayladı gebeliğini sanırım benimki belli değil dedi geçiştirdi
Anladım ben artık pazartesi yada salı gitmeyi düşünüyorum adet olmassam inşallahYok canim acile gitmistim negatif dedi iki gün sonra tekrar kan verdim
İnşallahOlmazsın canim merak etme hamilesindir simdiden hayirli olsun
Eğer hamileysem ilk sizinle paylaşmak istiyorum umarım hamileyimdirİnşallah
Hamile misinizEğer hamileysem ilk sizinle paylaşmak istiyorum umarım hamileyimdirÇok teşekkür ederim
Merhaba canım doktora gittim bugün 7.84 çıktı beta doktor 10 gün bekle adet olmazsan gel dedi anlamıyorum sence gebelik varmıdırOlmazsın canim merak etme hamilesindir simdiden hayirli olsun
Beta 7.84 çıktı bi türlü doktorum gebesin demedi beklemedeyim dahaHamile misiniz
Canım cok düsük cıkmış normalde iki günde bir iki katı olması gerek sanırım kimyasal gebelikMerhaba canım doktora gittim bugün 7.84 çıktı beta doktor 10 gün bekle adet olmazsan gel dedi anlamıyorum sence gebelik varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?