Ondan önce idrar testi yapmissmiydin canımMerhaba herkese dün acile mide bulantısı halsizlik ile gittim kan verdim beta 6 çıktı. Adete bir gün kala.Normalde beta 1.2 çıkar ama bu kez 6 çıkınca bi heyecan yaptım. İki güne bir kan verip artışa bakmam gerektiğini biliyorum ama sabırsızlık var.Bu benim ikinci hamileliğim olacak ilki tedavi ile olmuştu. Bu böyle kendiliğinden olursa düşüncesi kalbimi yerinden oynatacak. Bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Yapmadım adete var daha çıkmaz diyeOndan önce idrar testi yapmissmiydin canım
İnşallah sağlıkla ilerler canımMerhaba herkese dün acile mide bulantısı halsizlik ile gittim kan verdim beta 6 çıktı. Adete bir gün kala.Normalde beta 1.2 çıkar ama bu kez 6 çıkınca bi heyecan yaptım. İki güne bir kan verip artışa bakmam gerektiğini biliyorum ama sabırsızlık var.Bu benim ikinci hamileliğim olacak ilki tedavi ile olmuştu. Bu böyle kendiliğinden olursa düşüncesi kalbimi yerinden oynatacak. Bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Erken gebelik testi yapabilirsinMerhaba herkese dün acile mide bulantısı halsizlik ile gittim kan verdim beta 6 çıktı. Adete bir gün kala.Normalde beta 1.2 çıkar ama bu kez 6 çıkınca bi heyecan yaptım. İki güne bir kan verip artışa bakmam gerektiğini biliyorum ama sabırsızlık var.Bu benim ikinci hamileliğim olacak ilki tedavi ile olmuştu. Bu böyle kendiliğinden olursa düşüncesi kalbimi yerinden oynatacak. Bu arada Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Erken gebelik testi sabah mı yapılmalı illaErken gebelik testi yapabilirsin
İlla ilk idrarla yapmak zorunda değilsin, gğn içerisindede oluyor. O ilk idrarla yapılar testler eskidendi.Erken gebelik testi sabah mı yapılmalı illa
Ay o zaman yapayım çünkü daha yarın kan vereceğim sağlık ocağında ertesi güne çıkar sonuçtaİlla ilk idrarla yapmak zorunda değilsin, gğn içerisindede oluyor. O ilk idrarla yapılar testler eskidendi.
Bebek umarım pozitifi görürsün. Bende yumurtlamadan 5 gün sonra 6 gördüm. Umarım ikimizde gebeyizdirAcaba sürekli 1.2 çıkan beta 6 çıktı diye sevinmeli miyim yoksa çok düşük oran ümitlenmemeli miyim
30 çıktı dün yaptırdım sizin kaçBebek umarım pozitifi görürsün. Bende yumurtlamadan 5 gün sonra 6 gördüm. Umarım ikimizde gebeyizdir
30 çıktı dün yaptırdım sizin kaçBebek umarım pozitifi görürsün. Bende yumurtlamadan 5 gün sonra 6 gördüm. Umarım ikimizde gebeyizdir
30 çıktıSonucunuz nedir acaba ?
Hayırlı olsun sizin son adet tarihiniz neydi acaba30 çıktı dün yaptırdım sizin kaç
30 çıktı
Teşekkürler 26 ekimdiHayırlı olsun sizin son adet tarihiniz neydi acaba
Ben 10 gün öğrendim canım ve değer çok düşüktü bence biraz daha bekle ama sen bilirsinKızlar yanlış mı okudum yoksa yumurtlamadan 5 gün sonra beta mı baktırıp 6 gören mi var ?? yarın yumurtlamadan sonraki 6. Günüm bel ağrısı öldürdü dayanamayıp ben de yaptırcam eğer öyleyse :))))
Bebek ben pazartesi gidicem bakalım bilmiyorum30 çıktı dün yaptırdım sizin kaç
Bebek ben şimdi farkediyorum yumurtlamadan 5 6 gün sonra yazıcaktım betayı 6 yazmışım30 çıktı dün yaptırdım sizin kaç
Haha bebek onu yazan bendim o sıra yanlış yazmışımKızlar yanlış mı okudum yoksa yumurtlamadan 5 gün sonra beta mı baktırıp 6 gören mi var ?? yarın yumurtlamadan sonraki 6. Günüm bel ağrısı öldürdü dayanamayıp ben de yaptırcam eğer öyleyse :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?