Beta Hcg 77 ve plansız gebelik🥲

nurperiser

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
2
0
1
27
Kızlar hepinize selam, yıllardır burayı okuyup bilgi ediniyorum fakat hiç konu açmamıştım. Bat a 3 gün var dün gece 2 tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif çıktı, bugün kan verdim ve beta hcg 77. Sizce sağlıklı bir gebelik mi? Henüz kimseye söylemedim hiç planlamıyorduk hala şaşkınım. 2. gebeliğim bu, endişeleniyorum, korkuyorum, çevremdeki kimse istemiyordu bazı sebeplerden dolayı ailem dahil.. Lütfen bana iyi şeyler söyleyin 🤍

Kızlar hepinize selam, yıllardır burayı okuyup bilgi ediniyorum fakat hiç konu açmamıştım. Bat a 3 gün var dün gece 2 tane gebelik testi yaptım ikisi de pozitif çıktı, bugün kan verdim ve beta hcg 77. Sizce sağlıklı bir gebelik mi? Henüz kimseye söylemedim hiç planlamıyorduk hala şaşkınım. 2. gebeliğim bu, endişeleniyorum, korkuyorum, çevremdeki kimse istemiyordu bazı sebeplerden dolayı ailem dahil.. Lütfen bana iyi şeyler söyleyin 🤍
selam, oncelikle 2. gebeliginiz olduguna gore biliyorsunuzdur hcg henuz az ve erken donemi gebeliginizin sgalik li mi kimse bilemez ama agri sizi kanamaniz yok ise muhtemelen normaldir hersey. Istemiyorsaniz ve kuvvetli sebepler oldugunu dusunuyorsaniz yani size ve dogacak cocugun hayatina zorluk yaratacak etkenler var ise o zaman cozumu en basinda almak herkes icin saglikli olabilir. Gebelik hali psk olarak tahmin edebiliyorum ama muhakkak ailenizde cevrenizde sizinle sizi taniyan ve sartlarinizi daha iyi bilen birileri karar almanizda yardimci olacaktir.

Back