Beta hcg 85 ve 204

Bukbuk7588

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2021
48
8
6
37
Arkadaşlar merhaba daha oncede post acmistim benim beta hcg 2 martta 85 cıktı 4 martta 204 cıktı.10 martta yani 5 gün sonrası 472 ve bugün 15 martta 742 cıktı.sizce bu artışlar normalmi aile hekimim artıyo yani sonuçta dedi öyle bi yorum yapmadı ama.kafam çok bulanık.agrim.kanamam faln yok adetim 16 gün gecikti bugun

Arkadaşlar merhaba daha oncede post acmistim benim beta hcg 2 martta 85 cıktı 4 martta 204 cıktı.10 martta yani 5 gün sonrası 472 ve bugün 15 martta 742 cıktı.sizce bu artışlar normalmi aile hekimim artıyo yani sonuçta dedi öyle bi yorum yapmadı ama.kafam çok bulanık.agrim.kanamam faln yok adetim 16 gün gecikti bugun
hiç gebelik yaşamadım ama 2 günde 2 katı artmalı en diye biliyorum geç döllenme bile olsa değerinizin biraz daha yüksek olması gerek bence başka doktora gidin aile hekimi bu konuda bilgisiz

hiç gebelik yaşamadım ama 2 günde 2 katı artmalı en diye biliyorum geç döllenme bile olsa değerinizin biraz daha yüksek olması gerek bence başka doktora gidin dış gebelik vs olup durum ilerlerse heralde tüpünüzün alınması gerekir yinede benim yazmamla korkmayın lütfen dediğim gibi okuduklarıma dayarak yorum yapıyorum.
Evet bi aksilik var bende öyle düşünüyorum enaz %60 lik değer bile kabul edilirken benimki 4 günde %60 bile değil of

Ben benim hamile kaldığımdaki sayıları yazayım
İlk test 46.93 ikinci test 126 üçüncü ve son test 3600 aralarında hep iki gün var

Yani benimki sıkıntılı
Sıkıntılı demeyelim ama daha çok artması gerekiyordu sanki benim çok hızlı artmıştı adetime 7-8 gün varken öğrenmiştim ve bulantımda adetime 9-10 gün varken başladı bence bir kadın doğumcuya görün canım İçin rahat etsin ve kimseyle kıyaslama

Sıkıntılı demeyelim ama daha çok artması gerekiyordu sanki benim çok hızlı artmıştı adetime 7-8 gün varken öğrenmiştim ve bulantımda adetime 9-10 gün varken başladı bence bir kadın doğumcuya görün canım İçin rahat etsin ve kimseyle kıyaslama
Evet çarşambaya aldım randevu hayırlısı artik

Canım geçmiş olsun
Değerlerindeki artış çok iyi durmuyor
Dış gebelık olabilir
Aynı durumu yaşadım ve değerlerim sennkıyle neredeyse aynıydı
Fakat bende lekelenmelerde vardı
Zaman kaybetmeden hastaneye gitmenı oneririm
Ola ki öyle bi durum varsa bir an once tespit etmek çok onemli

Canım geçmiş olsun
Değerlerindeki artış çok iyi durmuyor
Dış gebelık olabilir
Aynı durumu yaşadım ve değerlerim sennkıyle neredeyse aynıydı
Fakat bende lekelenmelerde vardı
Zaman kaybetmeden hastaneye gitmenı oneririm
Ola ki öyle bi durum varsa bir an once tespit etmek çok onemli
Ya anlamıyorum nasıl oluyo yani ilk çocukta değil acaip strese girdim.yani insan çocuk yapmaktansa korkar yaa kasımda kimyasal oldu meğer en masumuymuş bunda napcam ben bilmiyorum of

Ya anlamıyorum nasıl oluyo yani ilk çocukta değil acaip strese girdim.yani insan çocuk yapmaktansa korkar yaa kasımda kimyasal oldu meğer en masumuymuş bunda napcam ben bilmiyorum of
Kuzum korkutmak için yazmadım ama onceden öğrenmen senın için daha iyi olur dıye yazdım belki böyle bi durum olmayadabilir ama değerlerini kendımınkyle çok benzer gordugum için yazdım
Ola ki öyle bi durum varsa kese tüpünde büyümeye devam edecek o da tüpüne zarar verebilir

Kuzum korkutmak için yazmadım ama onceden öğrenmen senın için daha iyi olur dıye yazdım belki böyle bi durum olmayadabilir ama değerlerini kendımınkyle çok benzer gordugum için yazdım
Ola ki öyle bi durum varsa kese tüpünde büyümeye devam edecek o da tüpüne zarar verebilir
Yok canım bilgi almak için yazıyoruz buraya sonuçta tabiki olan neyse yazıcaz.yani okadar saskinimki napim başa gelen cekilir

Yok canım bilgi almak için yazıyoruz buraya sonuçta tabiki olan neyse yazıcaz.yani okadar saskinimki napim başa gelen cekilir
Öyle canm öyle
Sen kontrole mutlaka git sakın aksatma
Belkide herşey normal ilerler bilemeyiz

Bugün muayene oldum kese göründü rahimde dış gebelik değilmiş Rabbime şükürler olsun.ama sağlıklı da değil doktorum düşeceğini söyledi kan vericem yarın birsuru şey istedi kanda çünkü önceki kimyasal olmuştu ama bir çocuğum var benim 7 yaşında bunuda söyledim yumurtalarımın çok iyi ve fazla oldugunuda söyledi rahimin içinde nokta kadar bişeyde göründü.insallh çok ağrılı düşürmem 1 hafta bekliycez haftaya tekrar gidicem insallh kendi duser

Bugün muayene oldum kese göründü rahimde dış gebelik değilmiş Rabbime şükürler olsun.ama sağlıklı da değil doktorum düşeceğini söyledi kan vericem yarın birsuru şey istedi kanda çünkü önceki kimyasal olmuştu ama bir çocuğum var benim 7 yaşında bunuda söyledim yumurtalarımın çok iyi ve fazla oldugunuda söyledi rahimin içinde nokta kadar bişeyde göründü.insallh çok ağrılı düşürmem 1 hafta bekliycez haftaya tekrar gidicem insallh kendi duser
Tekrar olur canım moralini bozma üzüldüm belki düşmez bekle bakalım

İnşallah öyle olur hayırlısıyla çarşamba netledir bilgilendiririm
Dış gebelik değilmiş çok şükür.6 mm lik bi kese rahim içinde göründü rahmin icindede nokta kadar bisey göründü kimildiyodu ama düşecek dedi.ilacta vermedi kurtarmak için.bu daha iyi dimi dış gebelikten?

Back
X