BETA HCG 8ci gün

Gulssz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2023
50
25
8
27
Merhaba Kizlar, transferin 8ci gun 5ci gun embryosu 2tane , beta hcg 11 cikti ve idrar testleri positif cikiyor sevinmelimiyim?☺️ doktor 12ci gun test istedi ama dayanamadim

Merhaba Kizlar, transferin 8ci gun 5ci gun embryosu 2tane , beta hcg 11 cikti ve idrar testleri positif cikiyor sevinmelimiyim?☺️ doktor 12ci gun test istedi ama dayanamadim
Dondurulmus mu taze transfer mi? Bende 7. Gun baslamistim test yapmaya silik cizgi goruyodum ama kan testini 12.gun yaptirmistim 300 kusurlu bisey cikmisti

Bhcg 9. Gün 86
11. Gün 121 çıktı artış çok az ümitlenmelimiyim 🥺

Insallah benimkide yukselmistir🙏🏻 simdi kan vermeue gidiyorum duanizi eksik etmeyin
sonuç ne oldu merak ettim 8.gün için 5.gün embriyosu 11 az bir değer gibi geldi bana. 3.gün embriyom 8.gün 32 çıkmıştı. 5.gün embriyosu daha yüksek çıkıyor.

taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir, inş tutunmuştur tabiki

Canim degerim suan 50 doktorumla konustum gebesiniz dedi… bende yavas calisan quatr var ondan dolayi olabilir bu deger ama gebe oldugumu ve sevinevilevegimi gec tutunmus olabilecegini soyledi
Sağlıkla artsın değeriniz.
Önemli olan katlanması kaçla başladığı değil .
12. Gün 20 le başlayıp doğum yapanlar var .🥰

taze transfer ise çatlatma iğnesinin etkisi olabilir, inş tutunmuştur tabiki
Catlatma ignenin etkisi oldugunu dusunmuyorum cunku 8ci gun verdigimde 11di sonra 50e cikti bu durumda cikacagini dusunmuyorum birde catlatma ignesi ovitrelleden bahsediyorsunuz demi?

Merhaba beta değerlerim
9. Gün 86
11. Gün 121
13. 195

Çok yavaş artıyor ama düşmüyor da.. Hemşire 2 embriyo koyduk ikisi de en başta tutunmuş olup sonra biri bıraktıysa yavaş yükselme olabilir dedi.. Sizin fikriniz nedir ne düşüneceğimi bilemiyorum :((

Back
X