Direk acilden niye vermedin ben acildeki doktra rica edip veriyorum cikar birazdanÇıkmadı hala ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk acilden niye vermedin ben acildeki doktra rica edip veriyorum cikar birazdanÇıkmadı hala ya![]()
Kuzum doktor istemeden yapmıyorlarmış söyledim amaDirek acilden niye vermedin ben acildeki doktra rica edip veriyorum cikar birazdak
Çıkmadı halaDirek acilden niye vermedin ben acildeki doktra rica edip veriyorum cikar birazdan
Hala mi cikmadi cikmis olmasi lazimÇıkmadı hala
Çıkmadı canım maalesefHala mi cikmadi cikmis olmasi lazim
Benimde ilk transferim kimyasal olduBenimde 2. Denemem ilki kimyasal olmustu 30 kasim da 2 embriyo transfer oldum bu gun 5. Gun dayanamadım evde test yaptim bakabilir misiniz![]()
Bende yoktu eşimde problem vardı umutluyduk tedavide herşey youndaydı ama hayırlısı böyleymiş
Çok geçmiş olsunBende yoktu eşimde problem vardı umutluyduk tedavide herşey youndaydı ama hayırlısı böyleymiş
Hamileyimmmm598 canım gamileyiömm![]()
Ohhh beee sonunda senin kacinci gun embriyosu bu gun transferinin kacinci gunu degerin cok iyi cikmis598 canım gamileyiömm![]()
Canım 5. Güm embriyosu 11. Günüm bu günOhhh beee sonunda senin kacinci gun embriyosu bu gun transferinin kacinci gunu degerin cok iyi cikmis
Benimde 5. Gun yarin 10. Gunum bana doktorum 10. Gun ver kan testini dedi insallah benim de boyle yuksek cikar bu gun bitmek bilmedi bana sabah da olmaz kesinCanım 5. Güm embriyosu 11. Günüm bu gün![]()
Olmaz valla ben dün 4 e kadar uyuyamadım uyuyayım zaman geçsin diyorum yokBenimde 5. Gun yarin 10. Gunum bana doktorum 10. Gun ver kan testini dedi insallah benim de boyle yuksek cikar bu gun bitmek bilmedi bana sabah da olmaz kesin![]()
Tekrar kan vercen mi 2 gun sonra istedi mi yine doktorOlmaz valla ben dün 4 e kadar uyuyamadım uyuyayım zaman geçsin diyorum yokrabbim inşallah senin de yüzünü güldürür değerin çok güzel çıkar
![]()
Aminnnn insallaaahhOlmaz valla ben dün 4 e kadar uyuyamadım uyuyayım zaman geçsin diyorum yokrabbim inşallah senin de yüzünü güldürür değerin çok güzel çıkar
![]()
Ayy o kadar sevindim ki sizin adınıza histeroskopi konusunda karşılaşmıştık tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHamileyimmmm
Hayır canım ver demedi ama yarın sağlık ocağında yine vericem muhtemelenTekrar kan vercen mi 2 gun sonra istedi mi yine doktor
Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını doldursun inşallahAyy o kadar sevindim ki sizin adınıza histeroskopi konusunda karşılaşmıştık tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin❤
Sen fitil kullaniyo musunAllah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin kucağını doldursun inşallah![]()
Evet canım 3 kere fitil her gün oksapar iğne estrofem hap 2 kere folik asit her gün onun dışında da progestan iğne 2 günde 1 ve climera forte bant 2 günde 1Sen fitil kullaniyo musun