ÇOK STRESLİ BİR DURUM KORKUYORUM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİRİMBurda gebeliğini hcg 2 ile öğrenip bebeğini doğuranlar var iki gün sonra aynı yerde kan ver artışın iki katı olması gerekiyor artış iyi giderse sağlıklı gebelik denebilir luan çok erken kimyasal demek içinde regli olursanız kimyasala dönmüştür
bi sperm 3 gun yasarmıs genelde. ama 5 de olabılıyormus cok saglıklı olunca mı ne tam bılmıyorum. bı de yerlesme suresı var tabı yerlesınce baslıyor bhcg salgılamaya. 6 7 gunde de yerlesebılır 10 gunde de . yanı ıyı seyler dusun. kımyasal bıle olsa tekrarlayan bısı degıl sonucta rabbım hayırlısnı versın.ÇOK STRESLİ BİR DURUM KORKUYORUM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİRİM
Durum nedir acaba ? İlerledi mi gebelik?ÇOK STRESLİ BİR DURUM KORKUYORUM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİRİM
malesef 2 kez üst üste kimyasal gebelik olmuş oldu....Durum nedir acaba ? İlerledi mi gebelik?
Benim de aynı şekilde oldu maalesef… çok yıpratıcı bir süreç inşallah sağlıkla ilerlediği günleri de görebilirizmalesef 2 kez üst üste kimyasal gebelik olmuş oldu....
beklemek çok zor seni çok iyi anlıyorum . şuanda tekrar gebelik belirtilerim var testlerim 11. günde çok çok silik 3 güne kadar regl olmam gerek normalde ama kendimi o psikolojiye hiç sokamıyorum bıktım kimyasal yaşamaktan... rabbim herkesin gönlüne göre versin.Benimse kimyasal oldu tıbbi genetiğe gittim işte kromozom analizi ve kan pihtilasmasi varmı diye trombofili diye bisi di yanlış olmasın bakılmak sonuç 2 ay sonrra cikar ama denemeyedir devam etmek istiyorum 2 ay beklemek de istemiyorum bilemedim
inşallah güzel sonuçlar olurBenim de aynı şekilde oldu maalesef… çok yıpratıcı bir süreç inşallah sağlıkla ilerlediği günleri de görebiliriz
Tekrar yaptın mı test durumun neMERHABA ARKADAŞLAR GÜN SİLİK ÇIKAN İDRAR TESLERİME İSTİNADEN AKŞAM KAN VERDİM BETA 9,4 ÇIKTI REGL OLMAM GEREKEN GÜNDE ÇIKAN DEĞER . VE İLİŞKİ SONRASI 16.GÜNDÜ SİZCE GEBELİK Mİ KİMYASAL GEBELİK M? BEL VE KASIK AĞRIM ÇOK VAR . BENİM GİBİ DEĞERİ GÖRÜP GEBE KALAN VAR MI;?
Evet yaptımTekrar yaptın mı test durumun ne
İnşallahEvet yaptımbeta hcg de 47 çıktı ilişkinin 11. Günü reglime 2 gün var inşallah bu sefer olacak
İnşallah tek istediğim şuan için aynı şeyleri olumsuzlukları yaşamamakİnşallahÇok tebrik ederiz. Allah sağlıkla sürecini tamamlamayı, bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin.
Hayırlı olsunEvet yaptımbeta hcg de 47 çıktı ilişkinin 11. Günü reglime 2 gün var inşallah bu sefer olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?