BETA HCG 9,4 ÇIKTI

aknblg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2022
12
6
1
32
MERHABA ARKADAŞLAR GÜN SİLİK ÇIKAN İDRAR TESLERİME İSTİNADEN AKŞAM KAN VERDİM BETA 9,4 ÇIKTI REGL OLMAM GEREKEN GÜNDE ÇIKAN DEĞER . VE İLİŞKİ SONRASI 16.GÜNDÜ SİZCE GEBELİK Mİ KİMYASAL GEBELİK M? BEL VE KASIK AĞRIM ÇOK VAR . BENİM GİBİ DEĞERİ GÖRÜP GEBE KALAN VAR MI;?

Burda gebeliğini hcg 2 ile öğrenip bebeğini doğuranlar var iki gün sonra aynı yerde kan ver artışın iki katı olması gerekiyor artış iyi giderse sağlıklı gebelik denebilir luan çok erken kimyasal demek içinde regli olursanız kimyasala dönmüştür

ÇOK STRESLİ BİR DURUM KORKUYORUM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİRİM

ÇOK STRESLİ BİR DURUM KORKUYORUM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLER VERİRİM
bi sperm 3 gun yasarmıs genelde. ama 5 de olabılıyormus cok saglıklı olunca mı ne tam bılmıyorum. bı de yerlesme suresı var tabı yerlesınce baslıyor bhcg salgılamaya. 6 7 gunde de yerlesebılır 10 gunde de . yanı ıyı seyler dusun. kımyasal bıle olsa tekrarlayan bısı degıl sonucta rabbım hayırlısnı versın.

Benimse kimyasal oldu tıbbi genetiğe gittim işte kromozom analizi ve kan pihtilasmasi varmı diye trombofili diye bisi di yanlış olmasın bakılmak sonuç 2 ay sonrra cikar ama denemeyedir devam etmek istiyorum 2 ay beklemek de istemiyorum bilemedim

beklemek çok zor seni çok iyi anlıyorum . şuanda tekrar gebelik belirtilerim var testlerim 11. günde çok çok silik 3 güne kadar regl olmam gerek normalde ama kendimi o psikolojiye hiç sokamıyorum bıktım kimyasal yaşamaktan... rabbim herkesin gönlüne göre versin.

Tekrar yaptın mı test durumun ne

Evet yaptım beta hcg de 47 çıktı ilişkinin 11. Günü reglime 2 gün var inşallah bu sefer olacak
İnşallah Çok tebrik ederiz. Allah sağlıkla sürecini tamamlamayı, bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…