Beta hCG 98?

Nazliss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
23
6
1
24
Adetime 3 gün kala test yaptim silik cikti gittim kan verdim 98 beta hcg cikti. Karın agrilarim var. Hafif ishallikte var. Doktoruma soyledim. O da agrilarim biraz belirgin oldugu icin dış gebelik belki olabilir dedi ve ultrasona yonlendirdi. Yarin gidicegim yine ultrason icin ama sizce bu deger normal mi ? Agrilarimn sebebi ishallikte olabilir yerlesme agrisi da olabilir bilmiyorum. İlk gebeligim ve cok geriliyorum cidden.

Yani çok çok şiddetli bir karın ağrısı ve ishal ise belki yanı sıra bir hastalıkta olabilir, enfeksiyon olabilir ne bileyim ihtimali çok olan bir durum. Bu betada alttan muayene ile bile kese gözükmez herhalde

Alt karın ağrısı tutunma ağrıları oluyor dış gebelikle ne alakası var daha beta yükselmemiş bile bazı doktorlar sadece korkutuyor

Daha adete 3 gün varmış. Değerin düşük olması normal. Önemli olan ilerleyen günlerde nasıl arttığı

Yani çok çok şiddetli bir karın ağrısı ve ishal ise belki yanı sıra bir hastalıkta olabilir, enfeksiyon olabilir ne bileyim ihtimali çok olan bir durum. Bu betada alttan muayene ile bile kese gözükmez herhalde
Enfeksiyon olabilir diye dusunuyorum uşutmede geliyor ara sira

İşte bende geceleri uyuyamadigim icn parol icmistim doktor icme dis gebelik olabilir diye korkuttu valla napcagimi sasirdim
Hiç korkma ben de 8 haftalık hamileyim yerleşme esnasında çok aşırı ağrım oldu ayak tırnaklarım ağrıyordu yürüyemedim bile çok yoğun Bi ağrım vardı ama öyle bir şey yok
Herkesin ağrı eşiği farklı olabiliyor her ağrı olumsuz bir şey demek değil gerçekten doktorlar artık çok merhametsiz
Benimde ilk betam 67 çıkmıştı 8 9 la bile öğrenen var hemde adetinden birkaç gün geçmesine rağmen önemli olan iki katı artış olup olmadığı kaçla öğrendiğinin bir önemi yok.
Sen güzel düşün umarım güzel olur sağlıkla kucağına alırsın

Bu arada bende geceleri yatamıyordum o kadar yoğun ağrıyordu

Ay valla cok tesekkurler. İcim rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…