- 22 Kasım 2015
- 1.273
- 1.012
- 133
- 31
Ben de kasıma alsaydım diye düşündüm ama dayanamadım bu cuma gideceğim kese görürüz inşallah :) kasımın 6sında kalp atışı bile duyulabilirAyin 6sında randevum var. Sizinle nerdeyse ayni gidiyoruz. :)
Yine güzel haberler verin insallah, benimki geç döllenme :)6 yazmisim 4ü pardon.evet saglik ocagi doktorum aldi randevumu haftaya bile kalp atisini duyabilirsin dedi. İnsallah
Oylemi ? Olsun yinede degerlerimiz cok yakin. Sizinde guzel haberlerinizi bekliyorum yine burda bulusalim. Kendim gibi gunleri ayni birilerine denk gelmek zor. Cok mutlu oldumYine güzel haberler verin insallah, benimki geç döllenme :)
Gittiniz mi bugun hastanneye durumlar nasil iyidir insallahBen de kasıma alsaydım diye düşündüm ama dayanamadım bu cuma gideceğim kese görürüz inşallah :) kasımın 6sında kalp atışı bile duyulabilir
Merhabalar kese gördükGittiniz mi bugun hastanneye durumlar nasil iyidir insallah
Daha gitmedim ben 4ünde gidicegim. Vajinal muayene bende yaptirmayi dusunmuyorum. Riskli olabiliyor bazen.Merhabalar kese gördükvajinal muayene yapmadi, 2 hafta sonraya kalp atimi için gün verdi.. siz nasılsıınız?
Ben bir şey söylemedim aslında, karından muayene edince kese gördü. Görmeseydi vajinal da bakar mıudı bilmiyorumDaha gitmedim ben 4ünde gidicegim. Vajinal muayene bende yaptirmayi dusunmuyorum. Riskli olabiliyor bazen.
Bazi doktorlar istersen bakariz diyorlar. En son gittigimde demisti bana da.Ben bir şey söylemedim aslında, karından muayene edince kese gördü. Görmeseydi vajinal da bakar mıudı bilmiyorum
Sizin gittiginizde de karından net görünür bence inşallah kalpnatışı da duyarsınız:)Bazi doktorlar istersen bakariz diyorlar. En son gittigimde demisti bana da.
İnsallah o gunu iple cekiyorum.Sizin gittiginizde de karından net görünür bence inşallah kalpnatışı da duyarsınız:)
Haberdar et mutlakaİnsallah o gunu iple cekiyorum.
Benim bir kaybım var Bir sene öncesi o gebeliğimde Miyomum vardı ve benimde çok agrılı olmustu Ama şimdi tekrar hamileyim bunda öyle şiddetli agrılar olmadı ama belki işte miyom dan ötürüdür miyom ameliyatı oldum aldırdım miyomu çünküYok hıc strest yapmıyorum sadece çok heyecanlıyım ve ağrım hıc gecmıyor bu normalmi sağ da hiç sıkıntı yok sol tarafım çok ağrıyor
Sizin SAT neydi acaba?İnsallah o gunu iple cekiyorum.
Yaa bende birşey gözükmedi çok şükür ama belki de bünyem hassas demekki bilemiyorum kiBenim bir kaybım var Bir sene öncesi o gebeliğimde Miyomum vardı ve benimde çok agrılı olmustu Ama şimdi tekrar hamileyim bunda öyle şiddetli agrılar olmadı ama belki işte miyom dan ötürüdür miyom ameliyatı oldum aldırdım miyomu çünkü
Yaa sizin testleriniz nasıl çıkmıştı acabaİşte bende geceleri uyuyamadigim icn parol icmistim doktor icme dis gebelik olabilir diye korkuttu valla napcagimi sasirdim
24 eylülSizin SAT neydi acaba?
Ultrason bozukmuş goremedim. Yarin gidecegim bir dahaHaberdar et mutlaka
İyi suanYaa sizin testleriniz nasıl çıkmıştı acaba
Siz 11. Haftada mı oluyosunuz bilgilendirmede öyle diyor ama sat 24 eylül daha erken gibi kafam karıstıİyi suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?