Beta hCG 98?

Konu sahibesi siz ne yaptınız? Tekrar beta baktırdınız mı

Ne saman yapman lazım tam olarak moralim de çok bozuldu
Ben tahmini döllenme tarihinden 13. Günde yaptıgımda idrarda negatifti. Minumum 14 gün geçsin deniyor. Hem geç öğrenmek bence daha güzel bu sefer de beta yükseldi mi yükselecek mi düşük mü diye tedirgin oluyor insan biraz sabır

Doğru dıyorsun bende kan pıhtılaşması var da onda. Korkuyorum yoksa hıc sorun değil ilk gebeliğini 1 ay sonra öğrenmiştim her zaman ki gecikmem dedim 5 liralık markasını bile hatırlamadım testle direk pozitifi gördüm bunda sımdı prodıctor erken aldım gözle görülür sadece hafif kırmızılık vardı ama buraya atamadım çok çok kendim zor görüyorum yani trendyoldan sımdı awox söyledim anca gelir zaten zamanda geçer onu beklerken

Siz gebeymiş gibi dikkat edin her şeye ama testi bekleyin biraz daha yoksa hayal kırıklıgı oluyor

Marka öneriniz var mı benım canım çok yandı bu konuda da herkese soruyorum
Ben aynı anda predictor, awox, laboquick kaset test yaptım. Predictor bende de aşırı silik gözle zor görülür çıkarmıştı. Awox ve Laboquick gayet net kırmızı verdi. Ve kan değerim sadece 16ydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…