Beta Hcg 997.2 MUCIZEM GELIYO SUKURLER OLSUNN

Sukurler olsunkiii benimde mucizem geliyoo Allahim dualrımı kabul etti 29 ocak olmam gerekiyordu bekle bekle yok artik gunluk ped kullaniyodum heran gelebilir diye..normal klasik regli agrilarim var cunku bel agrisi kasiklarda sanci goguslerde dolgunluk her ay olur bende...ofiste nerdeyse 2 lt su ictigim icin tuvalte gitmemde sudan kaynakliyo :) nyse 29 olmadi ertesi sabah hemen test aldim bebetime markasi baktim cift cizgi baya belirgin, tabi ben sook ellerim titriyo snra gittim baska marka bi test aldim onda ilk silik cikti ikinci cizgi bekledim bi 15 dkka baktim belli oluyo oda :) artik aksama kadar zaman gecmedi ofiste nyse ewe giderken 2 tane daha aldim dayanamadim birini yine yaltim bariz yine var cizgi dierini cmrtesi sabah erkenden yaptim ondada olunca kalk dedim esime gidiyoruz hastaneye garibim oda aptallasti nyse kani verdik ogln 3 te aldik vee sonuc 3 gun gecikmeyle 997.2 cikti cok sukur allahima benimde mucizem boylelikle kndini bana belli etti artik ben varim diye 3 gundur sigara agzima surmuyorum aptal gibiyim hala saskinim sadece kasiklarim ve belim cook agriyo gogusler dolgun o hep vardir bnde :)

canım hayırlı olsun. benim de son adet tarihi 29 ocak :) ben adet tarihimden 10 gün önce öğrendim. adete 3 gün kala beta 521 di. adetten 4 gün sonra 7888 oldu :) rabbim sağlıkla kavuştursun inşaallaahh. pazartesi randevum var

bende bugun ogrendim:)))))) rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
evlat isteyen herkese tez vakitte kavusturaun insallah.
benimde adetimden 3gun gecti 568 cikti deger

canım hayırlı olsun. benim de son adet tarihi 29 ocak :) ben adet tarihimden 10 gün önce öğrendim. adete 3 gün kala beta 521 di. adetten 4 gün sonra 7888 oldu :) rabbim sağlıkla kavuştursun inşaallaahh. pazartesi randevum var
konuları okurken gördüm yazınızıda 10 gün önce idrar testiylemi öğrendin ?

kızlar hcg kişiden kişiye değişiyor ben de dün öğrendim hamile olduğumu.. adete bir gün vardı gebelik testi yaptım pozitif çıktı baya da koyuydu.. kanda değerim 334 çıktı.. bana da yüksek gibi geldi ama yorumları falan okuyunca olabiliomuş..

Back
X