- 17 Ağustos 2019
- 7.519
- 8.209
- 198
- 29
Canım bende ikiz olablir diye düşündüm hem de herkesin aynı çıkmıyor kiBişey dicem neden benim değerlerim çok yüksek bir anormallik mi var acaba bende?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende ikiz olablir diye düşündüm hem de herkesin aynı çıkmıyor kiBişey dicem neden benim değerlerim çok yüksek bir anormallik mi var acaba bende?
Bilmiyorum sağlıklı olsun da şimdi bi de yüksek diye panik yapmayayimCanım bende ikiz olablir diye düşündüm hem de herkesin aynı çıkmıyor ki
Yok panik yapma canım her vucut bir değil kese için ne zman çağırdı doktorBilmiyorum sağlıklı olsun da şimdi bi de yüksek diye panik yapmayayim
Tek embriyo ikiye bölünebiliyor. Ekimde transfer olanların biri öyle oldu. Ama çok çok düşük bir ihtimal. Keseyi görene kadar bilemeyizBugün 2. Kez bunu duyuyorumama tek embriyo transfer edildi.
Tüp bebek doktorum önümüzdeki hafta gel dedi.ama lekelenmem olunca ben korkup bugün gittim ve kese göründü bugün. Seni ne zaman çağırdı?Yok panik yapma canım her vucut bir değil kese için ne zman çağırdı doktor
Maşallah çok sevindimTüp bebek doktorum önümüzdeki hafta gel dedi.ama lekelenmem olunca ben korkup bugün gittim ve kese göründü bugün. Seni ne zaman çağırdı?
5. Gün embriyosu 2 buçuk yıldır bekliyo hastanede, gümbür gümbür saglikla gelir inşallahMaşallah çok sevindimbana da haftaya çarşamba gel dedi. Senin 5. Gün embriyosuysa ondan da yüksek çıkmış olablir
İnşAllah canım çok korkuyorum kese görünmezse kalp atışı olmaz diye stres bitmiyor yani. Bu arada yükselişte artık sen kafanı takma kese görünmüş hafta ya belkide kalp atışını duyarsın. Bide kaç haftalık dedi doktor5. Gün embriyosu 2 buçuk yıldır bekliyo hastanede, gümbür gümbür saglikla gelir inşallah![]()
Olur mu ya stres asla bitmiyor,belim ağrıyı lekelenmem devam ediyo. Bende korkuyorum kese boş olabilir mi bebeği gorebilecek miyiz vs vs diye. Galiba doğana kadar böyle gececekİnşAllah canım çok korkuyorum kese görünmezse kalp atışı olmaz diye stres bitmiyor yani. Bu arada yükselişte artık sen kafanı takma kese görünmüş hafta ya belkide kalp atışını duyarsın. Bide kaç haftalık dedi doktor
Benim özel bir doktor Yasemin çekmez. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalımOlur mu ya stres asla bitmiyor,belim ağrıyı lekelenmem devam ediyo. Bende korkuyorum kese boş olabilir mi bebeği gorebilecek miyiz vs vs diye. Galiba doğana kadar böyle gececeknerde yaptırdın sen?
Amiiiiiin amiiin insallahBenim özel bir doktor Yasemin çekmez. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağımıza alalım
Normal. Ama zor oldu biraz rabi. Ben progestani ilk kez kullanıyorum 100 lük. 8 saatte bir ağızdan alıyorum. Daha yükseği varmi? Ağızdan değilde alttanmi koysam daha etkili olur biliyomusunHımmm benim çamaşıra bulaşmıyor. Sadece peçeteyle sildigim zaman geliyor. Tüp bebek mi normal mi gebe kaldın? Ben zaten progesteron kullanıyorum yüksek dozda.
Bunu tabii ki biz bilemeyiz. Sakin birilerine danışıp böyle bişey yapma. Doktoruna sorNormal. Ama zor oldu biraz rabi. Ben progestani ilk kez kullanıyorum 100 lük. 8 saatte bir ağızdan alıyorum. Daha yükseği varmi? Ağızdan değilde alttanmi koysam daha etkili olur biliyomusun