- 1 Şubat 2024
- 889
- 1.624
- 33
- 35
- Konu Sahibi saygidegermisafirler
-
YaaaBenim sabahları daha çok acıyor akşama doğru hafifliyor bazen dokunuyorum acaba geçti mi diye geçmemişkorkuyorum geçecek diye benim daha önce hiç böyle olmamıştı göğüslerim. En son ergenken şişerdi. Şimdi de şişesi tutmuşsa durduk yere gerçekten ağlarım sinirimden
Ellerinden öper 2 taneSeninde mi kedin var
Elim göğsümde geziyorum resmen dışarı çıkıyorum çaktırmadan kontrol yapıyorum takıntı yaptım iyiceYaaademi boşuna sismenisizdir umarım aynı ben gibisin bende kontrol ediyorum geçmiş mi diye sabah acıma az oluyor ilk kalktığımda sonradan artıyor bide bugün yumurta yerken midem kalktı zor tuttum kendimi normalde 2 yumurta yemeden kalkmam ay bu kadar kısa sürede bunlar belirtiyse incelenmesi lazım
5 gün sonraya ışınlansak demiElim göğsümde geziyorum resmen dışarı çıkıyorum çaktırmadan kontrol yapıyorum takıntı yaptım iyiceay benim de ara sıra böyle bi dalgalanıyor sanki midem ama geçiyor tam olarak bulanmıyor. Benim tek sıkıntım çok yemeye başladım normalde ben az yemek yiyen birisiyim ayyy cildiriciğimmmmmmm
Ya ama bunlar çok güzelll maşallah ya gözlerini severimEllerinden öper 2 tanePamuk ve kömür
Ayy evettt 5 ay görünümlü 5 gün yapmışlar5 gün sonraya ışınlansak demi
Öndeki gelin hanımEllerinden öper 2 tanePamuk ve kömür
Regl gecikmeniz oldu mu acaba yada regl oldunuz mu henüzSon adet tarihim 11 Ocak bat 13 subat.
Yumurtlama takibi ile 28 ocakta pik 29 ocakta çatlama gördüm. Sadece 27 ve 28 ocağı değerlendirdik. Bugün doktora gittim sağlıklı yumurtlama olmuş mu diye progesteron 10 çıktı e2 55 çıktı ama beta HCG 0,100 çıkti. Sizce gebelik olsa az çok değer çıkarmıydi
Çok ta uslular teyzesi sessizler biri sağımda biri solumda yatıyoruz beraberYa ama bunlar çok güzelll maşallah ya gözlerini severimbenimde var adı salep dur atiyim
Ayyyyyy pomçikkk kurban olurumÖndeki gelin hanımarkadaki benim oğlan
Yok hayır reglime tam 10 gün kaldıRegl gecikmeniz oldu mu acaba yada regl oldunuz mu henüz
Oyy yaradana kurban olurum ya akıllı bebek bunlar demekÇok ta uslular teyzesi sessizler biri sağımda biri solumda yatıyoruz berabertişörtümü emiyorlar annesi zannediyorlar beni bazen saçımı temizliyorlar
Öncelikle belirteyim hemsire yada doktor değilim ama 6 yıl boyunca kadın doğum asistanlığı yaptım söylediklerinden yola çıkarak şöyle diyebilirim yumurtlama günunuzu degerlendirebildiyseniz eğer nasip de de varsa gebelik oluşur 10 gününüz varmış hem regl gününüz bı kaç gün geçtikten sonra test yapın hatta garanti olsun 3 yada 4 gün geçirip öyle yapın testi bazen geç yumurtlama olabilir ve bu ay olmazsa bile üzülmeyin önümüzdeki ay regl bittikten itibaren gün aşırı ilişki olursa bir sonraki regl e kadar şansınız artar bı de gecelerj uyumadan önce eşinizle birer bardak ılık sut içinYok hayır reglime tam 10 gün kaldı
Evetttt huzurun ta kendileriOyy yaradana kurban olurum ya akıllı bebek bunlar demekonlarda evlat bazen sırf sarılmak için yanıma alıyorum yatağa okadar huzur veriyor ki
Yaaa güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederimÖncelikle belirteyim hemsire yada doktor değilim ama 6 yıl boyunca kadın doğum asistanlığı yaptım söylediklerinden yola çıkarak şöyle diyebilirim yumurtlama günunuzu degerlendirebildiyseniz eğer nasip de de varsa gebelik oluşur 10 gününüz varmış hem regl gününüz bı kaç gün geçtikten sonra test yapın hatta garanti olsun 3 yada 4 gün geçirip öyle yapın testi bazen geç yumurtlama olabilir ve bu ay olmazsa bile üzülmeyin önümüzdeki ay regl bittikten itibaren gün aşırı ilişki olursa bir sonraki regl e kadar şansınız artar bı de gecelerj uyumadan önce eşinizle birer bardak ılık sut için
Stres yapmak iyi değil stres hormonların yükselirse gebelik olmaz oluşmaz yani engellemis olursun o yüzden akışına bırak söylemesi basit evet ama biz anneler hamilelik konusunda hep heyecanlı oluyoruz o yüzden biraz sabır vakti zamanı var en güzel zamanda gelecektir güzel enerjilerle dualarla hayatına davet etmeyi seç onu emin ol güzelliklerle gelecekYaaa güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederimdediğinizi yapcam İnşallah, ben biraz sabırsız davrandigim için çok üzülmüstum ama burdan öğrendiklerimden sonra henüz kanda belli olmiycagni anladım
Ayy amin inşallahStres yapmak iyi değil stres hormonların yükselirse gebelik olmaz oluşmaz yani engellemis olursun o yüzden akışına bırak söylemesi basit evet ama biz anneler hamilelik konusunda hep heyecanlı oluyoruz o yüzden biraz sabır vakti zamanı var en güzel zamanda gelecektir güzel enerjilerle dualarla hayatına davet etmeyi seç onu emin ol güzelliklerle gelecek
Böyle hissettirebildiysem ne mutluAyy amin inşallahvalla şuan içime böyle renkli çiçek ektiniz moral oldu, en güzel kapılara açılsın ömrünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?