Beta HCG acilll

Yaaa demi boşuna sismenisizdir umarım aynı ben gibisin bende kontrol ediyorum geçmiş mi diye sabah acıma az oluyor ilk kalktığımda sonradan artıyor bide bugün yumurta yerken midem kalktı zor tuttum kendimi normalde 2 yumurta yemeden kalkmam ay bu kadar kısa sürede bunlar belirtiyse incelenmesi lazım

Elim göğsümde geziyorum resmen dışarı çıkıyorum çaktırmadan kontrol yapıyorum takıntı yaptım iyice ay benim de ara sıra böyle bi dalgalanıyor sanki midem ama geçiyor tam olarak bulanmıyor. Benim tek sıkıntım çok yemeye başladım normalde ben az yemek yiyen birisiyim ayyy cildiriciğimmmmmmm

5 gün sonraya ışınlansak demi

Regl gecikmeniz oldu mu acaba yada regl oldunuz mu henüz

Çok ta uslular teyzesi sessizler biri sağımda biri solumda yatıyoruz beraber tişörtümü emiyorlar annesi zannediyorlar beni bazen saçımı temizliyorlar
Oyy yaradana kurban olurum ya akıllı bebek bunlar demek onlarda evlat bazen sırf sarılmak için yanıma alıyorum yatağa okadar huzur veriyor ki

Yok hayır reglime tam 10 gün kaldı
Öncelikle belirteyim hemsire yada doktor değilim ama 6 yıl boyunca kadın doğum asistanlığı yaptım söylediklerinden yola çıkarak şöyle diyebilirim yumurtlama günunuzu degerlendirebildiyseniz eğer nasip de de varsa gebelik oluşur 10 gününüz varmış hem regl gününüz bı kaç gün geçtikten sonra test yapın hatta garanti olsun 3 yada 4 gün geçirip öyle yapın testi bazen geç yumurtlama olabilir ve bu ay olmazsa bile üzülmeyin önümüzdeki ay regl bittikten itibaren gün aşırı ilişki olursa bir sonraki regl e kadar şansınız artar bı de gecelerj uyumadan önce eşinizle birer bardak ılık sut için

Yaaa güzel bilgileriniz için çok teşekkür ederim dediğinizi yapcam İnşallah, ben biraz sabırsız davrandigim için çok üzülmüstum ama burdan öğrendiklerimden sonra henüz kanda belli olmiycagni anladım

Stres yapmak iyi değil stres hormonların yükselirse gebelik olmaz oluşmaz yani engellemis olursun o yüzden akışına bırak söylemesi basit evet ama biz anneler hamilelik konusunda hep heyecanlı oluyoruz o yüzden biraz sabır vakti zamanı var en güzel zamanda gelecektir güzel enerjilerle dualarla hayatına davet etmeyi seç onu emin ol güzelliklerle gelecek

Ayy amin inşallah valla şuan içime böyle renkli çiçek ektiniz moral oldu, en güzel kapılara açılsın ömrünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…