Canım boyle olmamın nedenı ıkı ay once kımyasal gebelık yasadımya onun psıkolojısı demekkı ustumden atamadım ondan heralde pinpirikli oldum :))Gayet saglikli gozukuyor Allahim tamamina erdirsin.2 gunde bir yuzde 60 lik artis bile yeterli diye biliyorum.
Cok saol bıtanem pek anlamıyorum ben boyle seylerı oyuzden :)Gayet iyi sağlıkla gelsin
Haklisin kuzum arkadasimda boyle olmustu kimyasal gebelikten sonra cok mu dusuk bu deger diye geziyordu ortada Allahim hayirlisiyla kucagina almaui nasip etsin.Canım boyle olmamın nedenı ıkı ay once kımyasal gebelık yasadımya onun psıkolojısı demekkı ustumden atamadım ondan heralde pinpirikli oldum :))
Saglikli gorunuyor,insallah saglikla ilerlerArdaslar 2 ay once kımyasal yasadım
Yumurtlamın 14. Gunu degerım 9 du ıkı gun sonrası 2 oldu sımdı gene hamıleyım yumurtlamın 14. Gunu hcg 214.2ydi ıkı ıkı gun sonrası 685. 3 ılk gebelığim saglıklı gebelıkmı nolur
Sağlıklı gibi guzel.artis var 2 günde bir 2 katı olması gerek ve gayet güzel yükselmişArdaslar 2 ay once kımyasal yasadım
Yumurtlamın 14. Gunu degerım 9 du ıkı gun sonrası 2 oldu sımdı gene hamıleyım yumurtlamın 14. Gunu hcg 214.2ydi ıkı ıkı gun sonrası 685. 3 ılk gebelığim saglıklı gebelıkmı nolur
Insallah bıtanem oncekı kımyasal psıkolojımı cokertmıs cok korkuyodum kımyaaalı var dıs gevelıgı var ınsan korkuyoSağlıklı gibi guzel.artis var 2 günde bir 2 katı olması gerek ve gayet güzel yükselmiş
Cok saol canımmm benım rabbom herkesı mutlu etsın ınsallah ınsan korkuyo vallaSağlıklı gibi guzel.artis var 2 günde bir 2 katı olması gerek ve gayet güzel yükselmiş
Kalbimi ferah tut allah'ın izni ile.saglikla kucağına alirsinInsallah bıtanem oncekı kımyasal psıkolojımı cokertmıs cok korkuyodum kımyaaalı var dıs gevelıgı var ınsan korkuyo(
Insallah canım benim cok saol yorumların ıcın Allah razı olsun ıcım nasıl rahatladıKalbimi ferah tut allah'ın izni ile.saglikla kucağına alirsin
Kötü şeyler düşünme güzel düşün beyin kötü şeyleri hemen algılar ve vücuda öyle emir verir beynine güzel sinyaller gönder birde bol bol dua etInsallah canım benim cok saol yorumların ıcın Allah razı olsun ıcım nasıl rahatladı
Aminnnn bıtanem dua edıcez artık rabbım nasıp etmısse zaten hersey olur :))Kötü şeyler düşünme güzel düşün beyin kötü şeyleri hemen algılar ve vücuda öyle emir verir beynine güzel sinyaller gönder birde bol bol dua etins 9 ay sonrada burdan doğum haberini aliriz
Pozitifi gormussun biraz ferahla kendini rabbime bırak nasıpse kucağına alırsın ben ikiz ve riskli gebelik.gecirdim 3 4 ay kanama oldu hep iğnelerle geçirdim hamileligimi ama şükür şu an 6 aylık stres çok önemli rahat bırak kendini herşey olacagina varırAminnnn bıtanem dua edıcez artık rabbım nasıp etmısse zaten hersey olur :))
Cok guzel bence degerin benim adetim 1 hafta gecti degerim 21.58 cikti insallah yukselirArdaslar 2 ay once kımyasal yasadım
Dogru dıyosun cnım ben dıs gebelık falan korkuyodum rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah ya annelık zorPozitifi gormussun biraz ferahla kendini rabbime bırak nasıpse kucağına alırsın ben ikiz ve riskli gebelik.gecirdim 3 4 ay kanama oldu hep iğnelerle geçirdim hamileligimi ama şükür şu an 6 aylık stres çok önemli rahat bırak kendini herşey olacagina varır
Bıtanem gec dollenmede olmus olabılır yukselır sen dua etCok guzel bence degerin benim adetim 1 hafta gecti degerim 21.58 cikti insallah yukselir
Amin cnm doktor da oyle dedi ins yukselirBıtanem gec dollenmede olmus olabılır yukselır sen dua et
Aynen ben hamileyken çok endişe duyuyordum ama kucağına aldığın an ki ins sende alırsın sağlıkla o anda bütün annelikle ilgili özellikler sanki vucuduna yükleniyor ve sen sanki yıllardır anneymiss8n gibi hissediyirsunDogru dıyosun cnım ben dıs gebelık falan korkuyodum rabbım hepımızın yardımcısı olsun ınsallah ya annelık zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?