Aynen ben hamileyken çok endişe duyuyordum ama kucağına aldığın an ki ins sende alırsın sağlıkla o anda bütün annelikle ilgili özellikler sanki vucuduna yükleniyor ve sen sanki yıllardır anneymiss8n gibi hissediyirsun
[/QUOTE
Insallah rabbım hepımıze bu duyguyu yasattsın kımsey
Hcg araştırırken yazını gördüm cnm bende kimyasal yaşadım okdr korkuyorum ki yine aynı olabilir diye gece uykularım kaçıyorInsallah bıtanem oncekı kımyasal psıkolojımı cokertmıs cok korkuyodum kımyaaalı var dıs gevelıgı var ınsan korkuyo(
Canım benım korkma hersey guzel cıkıyo ama ben bu gebelıgımde farkettımko kımyasal benı alt ust etmıs senın kacıncı haftaHcg araştırırken yazını gördüm cnm bende kimyasal yaşadım okdr korkuyorum ki yine aynı olabilir diye gece uykularım kaçıyor
Cnm inan bende öyleyim bana bi arkdş diyor ki haftaya git kan için kendisi düşük yaşamamış anlamıyor ben uyuyamıyorum bidaa düşük olursa tabi herşey Allahtan benim değerim dün 4+1 500çıkmıştı saat 16da yaptırdım dayanamıyorum yarında gideceğim aynı hastanede yaptıracağım eğer artış varsa ne ala yoksa en azından öncesinden kabullenirim durumu bi hafta beklemem okudum yazdıklarını maşallahh senin güzel çıkmış inş darısı bana yarın bi şok yaşamak istemiyorumCanım benım korkma hersey guzel cıkıyo ama ben bu gebelıgımde farkettımko kımyasal benı alt ust etmıs senın kacıncı hafta
Canım senınde degerın gızel sıkma canını kımyasalda degerim 9 du zaten ıdrarCnm inan bende öyleyim bana bi arkdş diyor ki haftaya git kan için kendisi düşük yaşamamış anlamıyor ben uyuyamıyorum bidaa düşük olursa tabi herşey Allahtan benim değerim dün 4+1 500çıkmıştı saat 16da yaptırdım dayanamıyorum yarında gideceğim aynı hastanede yaptıracağım eğer artış varsa ne ala yoksa en azından öncesinden kabullenirim durumu bi hafta beklemem okudum yazdıklarını maşallahh senin güzel çıkmış inş darısı bana yarın bi şok yaşamak istemiyorumama sanki buda olmayacak hissi var
Sakın kotu dusunme kımyasaldan sonra cogu ınsan saglıklı gebelık yasıyo bu kanıtlanmıs dua nı et aşlaha emanet et kotu seyler arCanım senınde degerın gızel sıkma canını kımyasalda degerim 9 du zaten ıdrar
Testi siliklesiyo kımyasallda ıdrar testi yap canım ama yaptırmak ıst
Iyosan yaptır ama okadar etkılenmısımkı her
Seyden korkuyorum dıs gebelık arastırıyorum kese goruncekmı hersey allahım yardım etsın bıze canımmm senı okadar ıyı anlıyorumkı
Resmen aynıyız bende böyleyim herşeyi araştırıyorum karnım ağrısa niye ağrıyor ağrımasa düştü mü diye düşünür oldum dış gebeliği herşeyi araştırıyorum kaderimde bu varsa engel olamam tabiki rabbim hayırlısını sağlıkla versin inş yaşamayan aslaaa anlamıyor başka bi arkdşıma sordum sen korkmadın mı düşük olur diye dedim Yok ben yaşamadığım için aklıma bile gelmedi dedi inş cnm ikimiz içinde en hayırlı olanı versin RabbimCanım senınde degerın gızel sıkma canını kımyasalda degerim 9 du zaten ıdrar
Testi siliklesiyo kımyasallda ıdrar testi yap canım ama yaptırmak ıst
Iyosan yaptır ama okadar etkılenmısımkı her
Seyden korkuyorum dıs gebelık arastırıyorum kese goruncekmı hersey allahım yardım etsın bıze canımmm senı okadar ıyı anlıyorumkı
Bıtanem pozotıf dusunelım bebegımızı uzmeyelım moralde onemlı canım benım ben ıkı gun sonra gıdıcem durduk yere korkuyorum ama allahın ıznıyle bu sefer mercımegımız bızımle duanı oku bebeklerımızın kalp atıslarını duycaz mutluluklan aglıcaz ınsallah canım kese ıcın nezaman gıtmeyı dusunuyosunResmen aynıyız bende böyleyim herşeyi araştırıyorum karnım ağrısa niye ağrıyor ağrımasa düştü mü diye düşünür oldum dış gebeliği herşeyi araştırıyorum kaderimde bu varsa engel olamam tabiki rabbim hayırlısını sağlıkla versin inş yaşamayan aslaaa anlamıyor başka bi arkdşıma sordum sen korkmadın mı düşük olur diye dedim Yok ben yaşamadığım için aklıma bile gelmedi dedi inş cnm ikimiz içinde en hayırlı olanı versin RabbimBen artık şey diyorum düşeceksede ben tutacak değilim ki kısmet sanırım en doğrusu neyse o olsun ancak çok üzülürüm
Canım bnm kese nezmn görünür bilmiyorum haftaya ancak görünür diye düşünüyorum senin ne kadarlık şuan ?Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşBıtanem pozotıf dusunelım bebegımızı uzmeyelım moralde onemlı canım benım ben ıkı gun sonra gıdıcem durduk yere korkuyorum ama allahın ıznıyle bu sefer mercımegımız bızımle duanı oku bebeklerımızın kalp atıslarını duycaz mutluluklan aglıcaz ınsallah canım kese ıcın nezaman gıtmeyı dusunuyosun
Askım degerın cok yuksek yarıb 1000 olsa haftaya kesın gorursun hatta haftaya pazartesı veya salı gıt canım bak duyucaksın ve bana anlatıcaksın burda :)))Canım bnm kese nezmn görünür bilmiyorum haftaya ancak görünür diye düşünüyorum senin ne kadarlık şuan ?Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşBol dua edeceğiz inşben kesin kalp sesini duyunca ağlarım
Paslastınmı herkesle gebelıgıni :))Askım degerın cok yuksek yarıb 1000 olsa haftaya kesın gorursun hatta haftaya pazartesı veya salı gıt canım bak duyucaksın ve bana anlatıcaksın burda :)))
Kuzum inşşş ama eski deneyimime göre sanki çok yüksek çıkmayacak hissi var bende birde tam 2gün olmayacak aradaAskım degerın cok yuksek yarıb 1000 olsa haftaya kesın gorursun hatta haftaya pazartesı veya salı gıt canım bak duyucaksın ve bana anlatıcaksın burda :)))
Mutluluktan ağlayacağım sanırım değerim 1017 çıkmış Allahım çook şükür inş sağlıkla büyüsün mercimeklerimizAskım degerın cok yuksek yarıb 1000 olsa haftaya kesın gorursun hatta haftaya pazartesı veya salı gıt canım bak duyucaksın ve bana anlatıcaksın burda :)))
Canım bnm kese nezmn görünür bilmiyorum haftaya ancak görünür diye düşünüyorum senin ne kadarlık şuan ?Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin inşBol dua edeceğiz inşben kesin kalp sesini duyunca ağlarım
Bu sefer oldu canım allahın ıznıyle bak nekadar guzel buyuyolar kımyasal deıl sukur artık bısey takma kafana 1017 harıkaMutluluktan ağlayacağım sanırım değerim 1017 çıkmış Allahım çook şükür inş sağlıkla büyüsün mercimeklerimizHayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar
valla bende aynı tek aıleler canım en guzelı :)Kuzum inşşş ama eski deneyimime göre sanki çok yüksek çıkmayacak hissi var bende birde tam 2gün olmayacak aradaherkesle paylaşmadım anneler biliyor ve yeni Doğum yapan bi arkdşım kalp sesini duyana kdr söylemeyeceğim başka kimseye ...sen kuzum??
Aynen kuzum artık haftaya gideceğim doktora hiçbir doktora muayene olmadım sorun olmaz heralde sonrası Allah’ın takdiri o isterse devam eder sorunsuzBu sefer oldu canım allahın ıznıyle bak nekadar guzel buyuyolar kımyasal deıl sukur artık bısey takma kafana 1017 harıka
Aynen öncekini söylemiştim yakın arkdşlarıma ozmnlar değerdende anlamıyordum hiç 54çıkmıştı ama bunu kalp sesi duyana kdr demeyeceğimvalla bende aynı tek aıleler canım en guzelı :)
kuzum dua edelim bol bol yarın gıdıyorum ben kese ıcın nolur dua etAynen öncekini söylemiştim yakın arkdşlarıma ozmnlar değerdende anlamıyordum hiç 54çıkmıştı ama bunu kalp sesi duyana kdr demeyeceğim
Edeceğim kuzucum duamdasın banada haber ver olur mu senin ki kaç haftalık şuan ben de çok merak ediyorum 9ayımız mükemmel geçsin inşkuzum dua edelim bol bol yarın gıdıyorum ben kese ıcın nolur dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?