beş haftalık bugun yarın 5+1 olmus oluyo allahın ıznıyle daha kan verme sende keseyı gormeye gıt dırek :)Edeceğim kuzucum duamdasın banada haber ver olur mu senin ki kaç haftalık şuan ben de çok merak ediyorum 9ayımız mükemmel geçsin inş
Yaaaa çok heyecanlı lütfen banada haber ver kuzum yarın hayırlısı ile keseyi gör inş kalp atışınada çok az kalmış seninbeş haftalık bugun yarın 5+1 olmus oluyo allahın ıznıyle daha kan verme sende keseyı gormeye gıt dırek :)
Canım ben ıstanbul ozele gıdıcem kımyasaldakı doktoruma ankarada hangısı ıyı bılmıyorum ama doktorunu ara degerını soyle nezaman gelmem gerekıyo de canımYaaaa çok heyecanlı lütfen banada haber ver kuzum yarın hayırlısı ile keseyi gör inş kalp atışınada çok az kalmış seninbende haftaya Çarşamba için gün aldım günler geçer mi Buarada Ankara’dayım ben sen hangi şehirdesin bnm özel bi doktorumda yoktu şimdilik birine gideceğim
bitanem gördüm keseyi minicik insallah kalp atısınıda duymak nasıp olur progestranda verdi doktor :)Yaaaa çok heyecanlı lütfen banada haber ver kuzum yarın hayırlısı ile keseyi gör inş kalp atışınada çok az kalmış seninbende haftaya Çarşamba için gün aldım günler geçer mi Buarada Ankara’dayım ben sen hangi şehirdesin bnm özel bi doktorumda yoktu şimdilik birine gideceğim
Allaha cok şükür rabbime şükürler olsunki :)bitanem gördüm keseyi minicik insallah kalp atısınıda duymak nasıp olur progestranda verdi doktor :)
Oyyyy yerim onu yerleşsin oraya minnak sağlıkla büyüsün inşbitanem gördüm keseyi minicik insallah kalp atısınıda duymak nasıp olur progestranda verdi doktor :)
kimyasal yasadımya once bıde onlem amaclı canım gunde ıkı kere :)Oyyyy yerim onu yerleşsin oraya minnak sağlıkla büyüsün inşRabbimize şükür darısı bana inş Progesteron neden ?
bebeğin tutunmasına yardım edıyomus cok dıkkatlı ol dedı ılıskı yok dedı sende ara ver birazkimyasal yasadımya once bıde onlem amaclı canım gunde ıkı kere :)
Bende yaşadım en iyisi bende haftaya kesin gideyimkimyasal yasadımya once bıde onlem amaclı canım gunde ıkı kere :)
Yok bende dikkat ediyorum buna kuzumbebeğin tutunmasına yardım edıyomus cok dıkkatlı ol dedı ılıskı yok dedı sende ara ver biraz
Gıt canım ılac falan yazıyo nekadar erken onlem alırsan okadar ıyı canımmmmmmBende yaşadım en iyisi bende haftaya kesin gideyim
Bende haftaya bıda gıtcekmısım ılk haftalar baya yakın takıp yapılıyo heralde :))Yok bende dikkat ediyorum buna kuzum
Haftaya kalp sesini duymaz mısın acaba???Bende haftaya bıda gıtcekmısım ılk haftalar baya yakın takıp yapılıyo heralde :))
Cnm inşş sorunsuz geçiyordur minnoş sağlıklı büyüyordur haftaya kesin giderim tek aklımı karıştıran biz doktora her gittiğimizde ayrı ücret mi ödüyoruz acabaGıt canım ılac falan yazıyo nekadar erken onlem alırsan okadar ıyı canımmmmmm
Valla bılmıyorum canım altıncı hafta oluyo aslındaHaftaya kalp sesini duymaz mısın acaba???
Ayyy onu bebde bılmıyorum bugun odedım sımdı haftaya bıdamı oducemmCnm inşş sorunsuz geçiyordur minnoş sağlıklı büyüyordur haftaya kesin giderim tek aklımı karıştıran biz doktora her gittiğimizde ayrı ücret mi ödüyoruz acaba
Bende bilmiyorum kuzum merakta ediyorum aslında inş öyle bi durum yoktur yani hem keseye ayrı hem kalp sesine ayrıValla bılmıyorum canım altıncı hafta oluyo aslında
Canım özel hastanelerde bir kez ödediğinde 10 gün içersinde tekrar gittiğinde ücret ödemiyorsun{
Ayyy onu bebde bılmıyorum bugun odedım sımdı haftaya bıdamı oducemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?