Beta hcg anlayanlar acillllll

beş haftalık bugun yarın 5+1 olmus oluyo allahın ıznıyle daha kan verme sende keseyı gormeye gıt dırek :)
Yaaaa çok heyecanlı lütfen banada haber ver kuzum yarın hayırlısı ile keseyi gör inş kalp atışınada çok az kalmış senin bende haftaya Çarşamba için gün aldım günler geçer mi Buarada Ankara’dayım ben sen hangi şehirdesin bnm özel bi doktorumda yoktu şimdilik birine gideceğim

Canım ben ıstanbul ozele gıdıcem kımyasaldakı doktoruma ankarada hangısı ıyı bılmıyorum ama doktorunu ara degerını soyle nezaman gelmem gerekıyo de canım

Hiç kadın Doğum bilmiyorum formlara bakıyorum cnm bi tanesine gideceğiz haftaya şu zmnda özel hastane mi özel muayenehane mi iyi acabasende haber ver kuzum minnoşun keseyi görünce

Merhabalar arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kan tahlili geç verdiğim için doktor yoktu arkadaşlardan yardım istiyorum Birinci tahlil 105,90, 2 gün sonra 187,55 4 gün sonra yani bugün (yasaktan dolayı 3 gün tahlil yapamadım) 308,1 çıktı sonucum nasıl kızlar ilk gebelik hiç bilgim yok

bitanem gördüm keseyi minicik insallah kalp atısınıda duymak nasıp olur progestranda verdi doktor :)

Gıt canım ılac falan yazıyo nekadar erken onlem alırsan okadar ıyı canımmmmmm
Cnm inşş sorunsuz geçiyordur minnoş sağlıklı büyüyordur haftaya kesin giderim tek aklımı karıştıran biz doktora her gittiğimizde ayrı ücret mi ödüyoruz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…