Beta HCG anormal mi artıyor?

Maşallah. Hemen hemen aynı değerle başlamış sizin de Çok sevindim Allah bebeğinize sağlıklı ömür nasip etsin Sağlıkla dünyaya gelsin İlk bebek mi sizin de?
Ah insallah hayirlisiyla diyelim yok ilk degil 3.tup bebek denemem 1.denemeden 1 oglum var 2.de düşük oldu bu seferkinde de boyle geldi sonuclar ama bakalim pazartesi tekrar kan verecegim

Ah insallah hayirlisiyla diyelim yok ilk degil 3.tup bebek denemem 1.denemeden 1 oglum var 2.de düşük oldu bu seferkinde de boyle geldi sonuclar ama bakalim pazartesi tekrar kan verecegim
Allah bağışlasın yavrunuzu Pazartesi sonucu bizimle de paylaşın, birlikte sevinelim

Merhaba Kızlar bende gebeliğimi pazartesi akşam saat 9 da kan testi vererek öğrendim değer 76.6 çıktı 2 gün sonra yani çarşamba sabah 10 gibi kan verdim ve değer 125 olmuştu sizce normal mi sonrasında da kan vermedim 20 sinde kadın doğuma randevu aldım

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Değerin normal artıyor bence, maşallah. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin İlk gebelik mi senin de?

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Değerin normal artıyor bence, maşallah. Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin İlk gebelik mi senin de?
Teşekkür ederim evet ilk gebelik ama 2 katına çıkmayınca biraz endişe ettim

Teşekkür ederim evet ilk gebelik ama 2 katına çıkmayınca biraz endişe ettim
%65 artış gayet normal canım verdiğin süre aralığı için. İnsan okuduklarına göre değerlendirince endişeleniyor tabi. Ben de çok yükseliyor diye endişelenmiştim Şu an için bir sıkıntı yok Elhamdülillah. Daha yolun başındayız tabi; Rabbimiz neyi nasip edecek bakalım. Sağlıklı bir gelişim nasip etsin Allah hepimizin bebeğine

Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

Reactions: iLk
Kızlar merhaba sizce beta iki gün arayla 42 den 111 çıkması iyi mi artısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…